![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bende burdayım hemde hergün arınmayı hiç aksatmıyorum gün boyu aklıma geldikçede yapıyorum ama akşam arınma saatimizide sabırsızlıkla bekliyorum :) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Canım Cibelce'cim, bende bikaç gündür teknolojiden uzak durmak istedim.aynı saatte çalışmaya devam ettim.çok öpüyorum kiss3 sevgiler canım |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben de başlığı okuyup katılacağım |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Sevgili arkadaşlarım, bir süredir taşınma telaşımdan dolayı aktif katılamıyorum buradaki çalışmaya. Arkadaşlarım ne yapmışlar ben yokken diye bir bakayım dedim... ooo67 Görüyorum ki kaç gündür saha terkedilmiş durumda. Doğrusu merak ettim toplu arınma çalışması bırakıldı mı? Yoksa herkes bireysel mi takılıyor? Bu başlık bunun için değil miydi?... Toplu arınma... ? ? ? ? |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben bireysel devam ettim itiraf ediyorumy789 hoşgeldin ismiracım yoklugun cok belli oldu valla |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
Öyle sanıyorum ki diğer arkadaşların cevapları da bu şekilde olacak. Eee, o zaman bu arınma hattı ne işe yarayacak? Kapatalım gitsin mi o zaman?n9598 khkh56khkh56khkh56 Sevgili Tanrım! Hoop-arın dayanışma hattındaki terkedilmişlik halinin nedenleri olan kendi içimdeki hatıraların sorumluluğunu kabul ediyorum. Özür dilerim. Lütfen beni affet ki, bu hatıraların tamamı ŞİMDİ sıfırlansın. Teşekkür ederim. Seni seviyorum...Özür dilerim...Lütfen beni affet...Teşekkür ederim...y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bence kapatmayalım, tekrar canlandıralım İsmiracim. Her ne kadar burda yazan arkadaşlarımız olmasada alışkanlık haline geldiği için her akşam aynı saatte devam eden birileri vardır düşüncesiyle bende devam ettim. Sevgiler |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Meraba arkadaşlar bir aydır tatilde olduğum için toplu çalışmaya katılamadım bu hattı da yokluğumda kurmuşsunuz çalışmanızdan dolayı teşekkür ederim 79 sayfayı baştan sona kadar okudum kitabıda tatilde bitirdim ve bireysel olarak her an arınma halindeyim Ayrıca MuminOkan'a ayrıca çok teşekkür ederim bize gerçekten çok kolay ve çok etkili bu yöntemi tanıttığı için. Sayfaları okurken sonlara yaklaştığımda iş ve maddi konulardan sonra size sağlık konusunu önerecektim ve son sayfada bunu kararlaştırdığınızı görünce çok mutlu oldum kalp ve enerjiler birmiş. Eğer izniniz olusa bugün ve her akşam aranızda olmak isterim tEŞEKKÜR EDERİM... SİZİ SEVİYORUM... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Hoşgeldin arca. Aramızdan olmandan mutluluk duyarız. Tabiki devam kararı alınırsa |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:02 PM. |