Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372145)

alestason 24-07-2009 10:53 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

bende burdayım hemde hergün
arınmayı hiç aksatmıyorum gün boyu aklıma geldikçede yapıyorum
ama akşam arınma saatimizide sabırsızlıkla bekliyorum :)

cibelce 25-07-2009 12:45 AM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472423)
kimseler yokmuuu.....

ben hep burdaydım ışıkcım. Kimse yazmayınca bende yazmadım. ama arınmaya her zamanki saatte devam ettim.

ışıkk 25-07-2009 12:59 AM

Canım Cibelce'cim, bende bikaç gündür teknolojiden uzak durmak istedim.aynı saatte çalışmaya devam ettim.çok öpüyorum kiss3

sevgiler canım

studiofix 27-07-2009 12:57 AM

ben de başlığı okuyup katılacağım

ismira 30-07-2009 09:22 AM

Sevgili arkadaşlarım, bir süredir taşınma telaşımdan dolayı aktif katılamıyorum buradaki çalışmaya.

Arkadaşlarım ne yapmışlar ben yokken diye bir bakayım dedim... ooo67

Görüyorum ki kaç gündür saha terkedilmiş durumda.

Doğrusu merak ettim toplu arınma çalışması bırakıldı mı?
Yoksa herkes bireysel mi takılıyor?

Bu başlık bunun için değil miydi?...

Toplu arınma...

?
?
?
?

aysegul_tirtil 30-07-2009 09:24 AM

ben bireysel devam ettim itiraf ediyorumy789 hoşgeldin ismiracım yoklugun cok belli oldu valla

ismira 30-07-2009 09:45 AM

Alıntı:

aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472843)
ben bireysel devam ettim itiraf ediyorumy789 hoşgeldin ismiracım yoklugun cok belli oldu valla

Öyle sanıyorum ki diğer arkadaşların cevapları da bu şekilde olacak.

Eee, o zaman bu arınma hattı ne işe yarayacak?

Kapatalım gitsin mi o zaman?n9598

khkh56khkh56khkh56

Sevgili Tanrım! Hoop-arın dayanışma hattındaki terkedilmişlik halinin nedenleri olan kendi içimdeki hatıraların sorumluluğunu kabul ediyorum. Özür dilerim. Lütfen beni affet ki, bu hatıraların tamamı ŞİMDİ sıfırlansın. Teşekkür ederim.
Seni seviyorum...Özür dilerim...Lütfen beni affet...Teşekkür ederim...y789

cibelce 30-07-2009 05:33 PM

Bence kapatmayalım, tekrar canlandıralım İsmiracim. Her ne kadar burda yazan arkadaşlarımız olmasada alışkanlık haline geldiği için her akşam aynı saatte devam eden birileri vardır düşüncesiyle bende devam ettim.

Sevgiler

arca 30-07-2009 06:04 PM

Meraba arkadaşlar bir aydır tatilde olduğum için toplu çalışmaya katılamadım bu hattı da yokluğumda kurmuşsunuz çalışmanızdan dolayı teşekkür ederim 79 sayfayı baştan sona kadar okudum kitabıda tatilde bitirdim ve bireysel olarak her an arınma halindeyim Ayrıca MuminOkan'a ayrıca çok teşekkür ederim bize gerçekten çok kolay ve çok etkili bu yöntemi tanıttığı için.
Sayfaları okurken sonlara yaklaştığımda iş ve maddi konulardan sonra size sağlık konusunu önerecektim ve son sayfada bunu kararlaştırdığınızı görünce çok mutlu oldum kalp ve enerjiler birmiş. Eğer izniniz olusa bugün ve her akşam aranızda olmak isterim tEŞEKKÜR EDERİM... SİZİ SEVİYORUM...

cibelce 30-07-2009 06:23 PM

Hoşgeldin arca. Aramızdan olmandan mutluluk duyarız. Tabiki devam kararı alınırsa

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:02 PM.