![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
Ben bir süre daha uzak kalabilirim. Bu arada nasıl yardımcı olabilirim?dusun2 Alıntı:
http://farm1.static.flickr.com/203/4...45b8fb.jpg?v=0 |
Canım benim "hattı kapatalım gitsin mi" derken şaka yapmıştım. Hiç olur mu bu kadar güzel başlığı ve çalışmayı kapatmak? y789 |
çok güzel gidiyoduk ama nolduysa herkez suspus oldu. rt67 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Evet kimseden ses seda çıkmazsa toplu çalışma dağılıp gider. O yüzden buradan aktif iletişim önemli. Benim ricam arkadaşların bireysel çalışmayla yetinmeyip burada iletişime geçmeleri ve ortak zamanlamayla sinerjinin artması. Bunun için istekli olan herkesin, kimsenin eksikliğini düşünmeksizin burada buluşması yeterli bence. Esasen bir çok yeni katılım olmakta. Fakat buluşmayı buradan belli edelim ki motivasyonumuz artarak sürsün. Üzgünüm bu arada düzenli olarak katılamayacağım için. Sağlık konusunda çalışma önerisi benim için de uygun. Zaten daha önceden de kanserle ilgili arınmaya çalışmaktaydım, bu ara kesintiye uğramıştı. Sağlık konusunun bir alt başlığı olarak devam ederim. Fırsat oldukça da buradan katılırım. Katılan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. (Haydi gösterin kendinizi!.. Burada kimsenin çobana ihtiyacı olduğunu sanmıyorumgirlhaha) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Çok teşekkür ederim cibelce ve ismira. Yoo hattı kapatmayalım da bu sitenin boşlukta olması görüntüsü (aslında bence öyle birşey yok birçoğu benim gibi takipte okuduklarımdan anladım her akşam sizinleler) sanırım sizin ve benim sorumluluğumuzda. Arkadaşlara o kadar çok sorumluluk ve yoğunluluk yüklemişizki başlarını kaşıyacak zamanları yok. Özellikle Muminokan ve diğerleri... Size bu kadar yüklenmek için içimde olan ne varsa zararlı hatıralar olarak bunların hepsini kabul ediyorum, özür dilerim, lütfen beni bağışlayın burda olmasanızda içinizin bizimle olduğunu biliyorum. Bunun için size çok teşekkür ederim Sizleri bütün olarak çok seviyorum |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI burada tekrar sizleri görmek ne kadar güzel. |
art56art56 alk78alk78 |
Herkese mutlu arınmalar. |
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Oh beee...Eski yeni tüm arkadaşları burada görmek ne güzel!uy897k8908derty Çok heyecanlandım şimdi!sevincli Taze kan böyle olsa gerek... Sizi seviyorum. Akşam aranızda olamayacağım için üzgünüm. Ancak sağlık konusunda toplu arınma çalışmasını güçlü bir şekilde gerçekleştireceğinize inanıyorum. Evrene ve bana katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:57 PM. |