![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bu konu başlığına ne zamandır yazılmıyor arkadaşlar. İncelenmesi yararlı bir konu olduğundan hatırlatmak istedim... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bencede. ama işlere öyle dalıyoruzki , aslında hayatımızı kolaylaştıracak şeylere fazla vakit ayıramıyoruz. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Herkws tamamen arındı mı yoksa smil56 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI arkadaşlar bişey sormak istiyorum,4 cümleyi söylerken o anımı düşünüyosunuz,tam cümleyi kuramadığımız zamanlarda? |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bir fikrim var.şimdilik,ortak konu biraz sıkıcı oluyor. ama kendimize özel konular belirleyip onar gün söyleyerek bir arınma proğramı başlatmaya ne dersiniz? mesela mesleki becerilerimin artması 10 gün,sosyal diyaloglarımın artması 10 gün,maaşımın zamlanması 10 gün,güzel bir tatil proğramı için 10 gün,toksinlerim 10 gün.aklıma gelenler böyle,konular daha da genişletilebilir. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bu szcükleri birinemi sölüyoruz yoksa Allahamı .. ben mesela aramın souk oldugu birinden msj bekliyorum onu düşnrekk kelmleri onamı söyliycem yoksa Allaha mı ? |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bu başlıkta ne yapıyoruz anlamadım terli345 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
bunu da kendine seni seviyorum. özür dilerim affet beni teşekkür ederim. cümlelerini söyleyerek yapıyorsun. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI teşekkür ederim yardımın için sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:01 PM. |