Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372145)

TR-ance 12-09-2009 07:33 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Herkese Merhaba..

Sanırsam Siteden Kaynaklanan Bir Sebep İle Önceki Mesajlarım Silinmiş .. OLsun Ziyanı Yok.. Şimdi Size Ho'oponopono Hakkında Birşey Paylaşmak İstiyorum.. Bildiğiniz Gibi Bizi Bu Yöntemle Tanıştıran Joe Vitale.. Heralde Bu Arınma Konusunda Kafaların Karıştığını Düşünmüş Ve Bir Kitap Daha Yazmış.. Kitap Şu Anda İngilizce Lakin Çevirebilen OLursa Çok Minnettar Kalacağım.. Link Aşağıda..

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

SevgiLer..

TR-ance 13-09-2009 05:10 PM

Alıntı:

Ho'oponopono'yu duydunuz mu? Arınmaya ve 0 noktasına ulaşmaya hazır mısınız? Bu mp3 size hediyemiz. Sadece linke sağ klikleyerek hedefi farklı kaydete basın ve ürünü indirin.
Bu ürünün dinleme sınırı yok. Gün boyu dinleyebilirsiniz. Arınmanın getireceklerine hazır olun. Mp3'ün giriş kısmında sözleri duyacaksınız, devamında da çok kısık, subliminal düzeyde Ho'oponopono'nun sihirli 4 cümlesi size sesleniyor olacak. Sadece dinlemekle kalmayın, siz de sürekli tekrar edin.

Senden özür dilerim.
Beni affet.
Seni seviyorum.
Teşekkür ederim.

Ho'oponopono ile arınmanın felsefesini anlamak için Zero Limit kitabını okuyabilirsiniz. Yazarı The Secret'ta yer alan hocalardan Joe Vitale...

Tüm insanlığın özündeki saf çocuğa ulaşabilmesi dileğiyle...
Hepinizi seviyoruz...

İşte hediye mp3'ün linki:

/transfer/hooponopono.mp3

Sağ klikleyip hedefi farklı kaydete tıklayın.

Şu Anda Bu Mp3'ü Dinlemekteyim Ve Gerçekten Güzel Bir Huzur Dalgası Kapladı Beni.. Güzel Bir Paylaşım OLacağını Düşündüğüm İçin Buraya Koyuyorum.. Böylece Her An Arınabilirsiniz ..
Hem de Türkçe OLması Çok Daha Büyük Bir Avantaj.. Keyifli Dinlemeler Ve İyi Arınmalar.. :)

SevgiLer..

salvadore_xp 13-09-2009 10:05 PM

İçeriğiyle alakalı tedirginlik yaşamıyor musunuz?
Tam anlamıyla içeriğinin ne olduğunu biliyor musunuz?
Bilinçaltı bu şakaya gelmez...

cigdemmm1977 26-09-2009 04:54 AM

Merhaba arkadaşlar,

Ben aranıza forumlarda katılmasamda, belirli bir konu üzerinde olmasada ara ara arınma yaparım. Geçenlerde arınma yaparken (aslında arınma amaçlı değil dua amaçlıydı girişimim) birşeyi farkettim. Her kelimeyi söylerken sanki benden gökyüzüne doğru, benide içine alan bir enerji yükseliyor. Daha sonra ben kelimesini , biz olarak tekrarlamaya başladım. Ve bu enerji alanı çooookkk daha büyüdü. Her biz dediğimde gözümde sankii yüzlerce kişi özür dileriz, lütfen bizi affet, teşekkür ederiz, seni seviyoruz diyormuşta hepimizden pozitif enerji göge yükseliyormuş gibi canlanmaya başladı. Konuyu şimdi tam olarak toparlayamıyorum ama biz demek bana çok daha iyi gelmeye başladı. Birde biz olarak deneyip , yorumlar yaparsanız sevinirim.

İyi geceler...

kurbaga 15-12-2009 01:07 AM

merhaba !
deerli arkadaşlarım,burayı uzun zamandır ziyaret edememiştim.son yazılara bakmak için açtığımda aynı benim gibi diğer arkadaşlarımında eylül ayından bu yana paylaşımda bulunmadıklarını gördüm.hadi tekrardan başlamaya ne dersiniz?
şu anda gündemimdeki sorunum için 2 hafta hooponopono uygulamaya karar verdim.O büyülü cümleleri tekrarlamaya...Desteklerinizi ve tezahüratlarınızı bekliyorum.Teşekkür ediyorum.Ve de saygıyla selamlıyorum....Ss,Öd,Lba,Te
not:bu bir davettir.

demonofhell 17-12-2009 04:44 PM

Herkese merhaba,

Ben bu arınma tekniğini yaklaşık olarak 15 gündür deniyorum (zero limit kitabını okuduktan sonra) işimde yada aile içi ilişkilerimde bizzat yararını hissettim ve gördüm aynı anda yapılmasının büyük bir sinerji yaratacağı kanaatindeyim yani sizinle aynı fikirdeyim.Bundan sonraki belirlenecek zamanlarda elimden geldiğince sizinle birlikte arınmak isterim.

Sevgilerimle.

gunesim 19-12-2009 01:48 PM

comRad3 ün yiğeni emrenin kafasının büyümesine sebep olan geçmiş yaşantılarda ben yada atalarımda bu hastalığa her ne sebepler var ise lütfen beni affet. bu hastalığının düzelmesi emrenin kafasının normal'e dönmesi çin tüm sorumluluğu üzerime alıyorum. seni seviyorum özürdilerim lütfen beni affet teşekkür ederim.

umelihad 19-12-2009 01:59 PM

ben verdiğiniz linke giremedim hata mesajı veriyor

spestnaz 19-12-2009 02:14 PM

arkadaşlar link koyamadım bende denedim ama gözükmüyor. . google a hooponopono yazın y789 ilk sayfa da üstden 6. linkde var bu müzik. .

derya88 19-12-2009 04:53 PM

linki koydum teşekkürler dinlemeyde başladım sevgiyle kalın....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:06 AM.