![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
http://img84.imageshack.us/img84/2446/heidikb8.gif |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Saime1 duana tüm içtenliğimle katıldım.En kısa sürede sonuçlarını farkedeceğinden eminim.Kızın sağlıklı ve yaşıtlarına göre en ideal kilosunda ve vucut gelişimde olacağından eminim ve kızını Üniversiteyi başarıyla bitirmiş, çok güzel ,alımlı i,deal vucut ölçülerinde olan bir genç kız olarak senin gördüğünü ve onunla gurur duyduğunu iki nokta uygulaması yaptım hadi bakalım hayırlısı...Sevgimle.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI çok teşşekür ederim mesajını okurken çok duygulandım gözlerim yaşardı .sağ ol varol. |
sınav bu pazardı ve malesef bir başka bahara kaldısevincli kızın içinde için ranat olsun sağlığının biran önce yerine geleceğine eminim dualarımız seninle... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Dualarımız senin ve kızınla sen merak etme. Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Melodis kart çok güzel olmuş ellerine sağlık krzm67 Alıntı:
|
Saime'ciğim, duana katıldım tüm benliğimle... Biliyoruz ki tercihlerimizi yaptığımızda, tüm evren destekler. Güven ve rahatla... En ideal formatında yaşansın her şey...Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... |
Mükemmel mesajlar yazmışsınız arkadaşalr.yataktan çok mutlu kalktım sabah bir de sizin yazdıklarınızı okuyunca enerji doldu içimgirlhaha.peacemaker haklı ,parti yaparız bence de.girlhaha Dönüştürücü,süpersin ne güzel düşünmüşsün.956k sevgiler. Ayşegül'cüm çok teşekkürler ,desteğin için.kiss3 Saime'cim duana katıldım canım. Hayırlı haberlerle, sevgiler.[/B][/COLOR] |
Saimecim duana sevgimle katılıyorum.evren bizim dualarımızı geri çevirmez buna kesinlikle inan..seni seviyorum.. özür dilerim.. lütfen beni affet ..teşekkür ederim.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:38 PM. |