Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372145)

saman 24-06-2009 11:25 AM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Alıntı:

peacemaker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468158)
parti yaparız partii :) ismiracım ben merak ettim aklına gelen hatıraları.benimle ilgili olanı hatırlıyosan ister özelden ister buradan benimle paylaşailirmisin:))
Bu ay çıkmadan ben başlıyorum arkadaşlar ;) Trt türk 'te.Promter operatörü oluyorum ;)

BRAVOOO !! SÜPPER ,,tebrik ederim
http://img84.imageshack.us/img84/2446/heidikb8.gif

melodiss 24-06-2009 11:39 AM

kart hazırladım:)

http://i0906.hizliresim.com/2009/6/24/1364.jpg

donusturucu 24-06-2009 11:43 AM

Saime1 duana tüm içtenliğimle katıldım.En kısa sürede sonuçlarını farkedeceğinden eminim.Kızın sağlıklı ve yaşıtlarına göre en ideal kilosunda ve vucut gelişimde olacağından eminim ve kızını Üniversiteyi başarıyla bitirmiş, çok güzel ,alımlı i,deal vucut ölçülerinde olan bir genç kız olarak senin gördüğünü ve onunla gurur duyduğunu iki nokta uygulaması yaptım hadi bakalım hayırlısı...Sevgimle..

saime1 24-06-2009 11:50 AM

çok teşşekür ederim mesajını okurken çok duygulandım gözlerim yaşardı .sağ ol varol.

melodiss 24-06-2009 12:08 PM

Alıntı:

saime1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468211)
sınavında başarılar dilerim.Başaracagını biliyor ve gülen yüzünü ve çığılığını şimdiden görebiliyorum görebiliyorum.sevgilerimle.

çoook teşekkürler...
sınav bu pazardı ve malesef bir başka bahara kaldısevincli

kızın içinde için ranat olsun sağlığının biran önce yerine geleceğine eminim
dualarımız seninle...

duru79 24-06-2009 12:49 PM

Dualarımız senin ve kızınla sen merak etme.

Alıntı:

saime1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468205)
Günaydın herkese :Bu gün sizlerinde katılımı isteyerek benim için çok önemli olan bir dua etmek istiyorun zaman belirtmiyorum bu gün aklınıza hangi saate gelirse gelsin dua edebilirsiniz.teşekkür ederim.
Yüce Tanrım:Dışarıda kızımın erken doğumundan dolayı gelişemeyen vücüdunun nedeni ;bemim içimde barındırdığım ve sürekli tekrar eden korkularımın ve kotü hatıralarımın neden olduğunun bilincindeyim.Bu kotü hatıraları içimde barındırdığım için senden Özür diliyorum.Lütfen beni afet .Bu kötü hatıralarım ve korkularımdan arınmak için yardımını istiyorum.İlahi ışığınla bu kötü hatıralar sıfıra dönüştür.Teşşekür ederim.Bundan sonra kızımın vücudunun hızla gelişmesini tercih ediyo ve seni seviyorum.

duru79 24-06-2009 12:50 PM

Melodis kart çok güzel olmuş ellerine sağlık krzm67

Alıntı:

melodiss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468208)

ismira 24-06-2009 01:04 PM

Alıntı:

Günaydın herkese :Bu gün sizlerinde katılımı isteyerek benim için çok önemli olan bir dua etmek istiyorun zaman belirtmiyorum bu gün aklınıza hangi saate gelirse gelsin dua edebilirsiniz.teşekkür ederim.
Yüce Tanrım:Dışarıda kızımın erken doğumundan dolayı gelişemeyen vücüdunun nedeni ;bemim içimde barındırdığım ve sürekli tekrar eden korkularımın ve kotü hatıralarımın neden olduğunun bilincindeyim.Bu kotü hatıraları içimde barındırdığım için senden Özür diliyorum.Lütfen beni afet .Bu kötü hatıralarım ve korkularımdan arınmak için yardımını istiyorum.İlahi ışığınla bu kötü hatıralar sıfıra dönüştür.Teşşekür ederim.Bundan sonra kızımın vücudunun hızla gelişmesini tercih ediyo ve seni seviyorum.

Saime'ciğim, duana katıldım tüm benliğimle... Biliyoruz ki tercihlerimizi yaptığımızda, tüm evren destekler. Güven ve rahatla... En ideal formatında yaşansın her şey...Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...

ışıkk 24-06-2009 01:08 PM

Alıntı:

alestason Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468138)
düşüncelerim dışında bu çalışmaya başladığımızdan bu yana yeni bir işe çok yaklaştığımı hisseder oldum ve istemsiz olarak bunu dile getirmeye başladım.rüyalarımda hep bu yönde. kendimde bu değişiklikleri keşfettim.bu arınma çalışmasından sonra.ve bugünde kendimi harika hisettim :)

Çok sevindim canım.ben de aynı duygular içindeyim gerçekten yaklaştığımı hissediyorum.haberini alır almaz havalara uçucam.sevincli

Mükemmel mesajlar yazmışsınız arkadaşalr.yataktan çok mutlu kalktım sabah bir de sizin yazdıklarınızı okuyunca enerji doldu içimgirlhaha.peacemaker haklı ,parti yaparız bence de.girlhaha

Dönüştürücü,süpersin ne güzel düşünmüşsün.956k sevgiler.

Ayşegül'cüm çok teşekkürler ,desteğin için.kiss3

Saime'cim duana katıldım canım.
Hayırlı haberlerle, sevgiler.
[/B][/COLOR]

serpil22 24-06-2009 01:10 PM

Alıntı:

Saimecim duana sevgimle katılıyorum.evren bizim dualarımızı geri çevirmez buna kesinlikle inan..seni seviyorum.. özür dilerim.. lütfen beni affet ..teşekkür ederim....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:38 PM.