Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372145)

ışıkk 18-07-2009 04:16 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

956kMelodiss çok güzel bir haber bu.super.çok sevindim canım.

SNMKAYA 18-07-2009 04:27 PM

bende bende

alestason 18-07-2009 04:57 PM

melodis bu harika habere çok sevindimpartysmiley.
bu sorunun seni çok üzdüğünü daha önce paylaşmıştın şimdi bu mutlu haberi payşalman beni çok mutlu etti. kardeşinede çalışmalarında kolaylıklar ve sınavında başarılar diliyorumactionsmile

cibelce 18-07-2009 08:27 PM

Bu çok güzel haber melodis hayırlı olsun art56art56

sudem8 18-07-2009 09:18 PM

happy6çok sevindim Melodiscim,gözünüzaydıny789

cibelce 18-07-2009 10:08 PM

Text Arınma treni kalkıyoooorrr. Lütfen arınma yolcusu kalmasıııııınnnnn
cilgin897

sudem8 19-07-2009 02:59 AM

arkadaşlar bugün çok güzel bir olay oldu.bundan birkaç hafta önce canımı sıkan bir yakınımın yaptığı davranış beni çok üzdü.o günden beri arınma yapıyorum.....o kişinin canımı sıkmasına neden olan içimdeki sebep nedir?bu kişinin canımı sıkmasına neden olan şeyler için üzgünüm.Lütfen beni bağışla ki içimdeki zararlı hatıralar sıfırlansın.üzgünüm,problem olarak tezahür eden içimde süregiden herne ise lütfen beni bunun için bağışla... Lütfen beni affet özür dilerim seni seviyorum teşekkür ederim...sevgi bunu sildi ve düzeltti...o kişi bu gün aradı sanki o davranışı yapmamış gibi pişman olmuş bir şekilde yani o durumunu düzeltmiş bir şekilde konuştu.çok sevindim.anlatamam.arınmayla ilgili ikinci gerçekleşen olayım.darısı diğerlerinin başına.bu olayda benim için çok önemliydi.y789çok mutlu oldum inanın paylaşmak istedim.önceden hazırladığım yazılar var arınma metni her olay için bir kağıda yazdım.gerçekleşen yani durumu değişenleri ayrı bir yere asıyorum herzaman göreceğim bir panoya..bakınca biliyorum ki diğer durumlarda değişecek pozitife..iki tanesi gerçekleşti.girlhahaçok şükür arınmaya devam:zpzp:

asiyah 19-07-2009 04:14 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471594)
arkadaşlar bugün çok güzel bir olay oldu.bundan birkaç hafta önce canımı sıkan bir yakınımın yaptığı davranış beni çok üzdü.o günden beri arınma yapıyorum.....o kişinin canımı sıkmasına neden olan içimdeki sebep nedir?bu kişinin canımı sıkmasına neden olan şeyler için üzgünüm.Lütfen beni bağışla ki içimdeki zararlı hatıralar sıfırlansın.üzgünüm,problem olarak tezahür eden içimde süregiden herne ise lütfen beni bunun için bağışla... Lütfen beni affet özür dilerim seni seviyorum teşekkür ederim...sevgi bunu sildi ve düzeltti...o kişi bu gün aradı sanki o davranışı yapmamış gibi pişman olmuş bir şekilde yani o durumunu düzeltmiş bir şekilde konuştu.çok sevindim.anlatamam.arınmayla ilgili ikinci gerçekleşen olayım.darısı diğerlerinin başına.bu olayda benim için çok önemliydi.y789çok mutlu oldum inanın paylaşmak istedim.önceden hazırladığım yazılar var arınma metni her olay için bir kağıda yazdım.gerçekleşen yani durumu değişenleri ayrı bir yere asıyorum herzaman göreceğim bir panoya..bakınca biliyorum ki diğer durumlarda değişecek pozitife..iki tanesi gerçekleşti.girlhahaçok şükür arınmaya devam:zpzp:

vay bee sapkal89

gnm77 19-07-2009 03:48 PM

selam sudem ablacım; bana yazdığın arınma metnini okuyorum iki gündür. benim üzülmeme sebep olan kişinin annesini rüyamda gördüm (gerçi şu anda hayatta değil ama kızgınlığımı, öfkemi tek tek anlattım rüyamda ona ,gel de bu sorunumu düzelt dedim tabiki gelemeyeceğini söylediy789)sence bu durum neye işaret?

sudem8 19-07-2009 04:36 PM

Alıntı:

gnm77 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471637)
selam sudem ablacım; bana yazdığın arınma metnini okuyorum iki gündür. benim üzülmeme sebep olan kişinin annesini rüyamda gördüm (gerçi şu anda hayatta değil ama kızgınlığımı, öfkemi tek tek anlattım rüyamda ona ,gel de bu sorunumu düzelt dedim tabiki gelemeyeceğini söylediy789)sence bu durum neye işaret?

Bence güzel iyiye işaret.zaten o kişiden istemiyoruz yardım.biz sadece yaradanımızdan yardım istiyoruz bu durumu değiştirmesi için.ilk önce kendimizi affederek,yani bizim kendimizi affetmemize yardım etmesini talep ediyoruz yaradandan..daha sonra o kişiyi affedebilmemiz için yardım istiyoruz.allah bizi sevgisinden yarattığı için, sevgi ile çözüyor.yani içinde bulunduğumuz negatif durumu değiştiriyor.pozitife çeviriyorgerçekten değişeceğine inanarak yaparsak mutlaka durum bizim lehimize değişiyor.12389hiç merak etme sen arınmaya devam et,bak nasıl durumlar değişebiliyor.y789sevgi kaynağına bağlanıp durumu değişmesi için yardım istiyoruz yaradandan.hem özümüzü bulmaya çalışıyoruz,egomuzu kırıp,hem durumu değiştiriyoruz.devam etmeni tavsiye ederim.iki olayımda değişti şimdi diğerleri için arınıyorum...Gnm nin acısına neden olan benim içimdeki zararlı hatıralar olduğunun bilincindeyim.bu hatıraları barındırdığım için özür dilerim.lütfen beni affet ki bu hatıralar sıfırlansın.seni seviyorum teşekkür ederim.O0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 PM.