![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI merhabalar sevgili dönüştürücü...bu özel teknik ve yaşadığın muhteşem değişim harika...paylaştığın için çok teşekkürler... okurken çok heyecanlandım.... bazen düşüncelerimizin bir kaç dakika hatta saniyeler sonra gerçekleştiğini görmek inanılmaz bir sihir gibi gelir bizlere.... bu konuda yaptığımız çalışmaların böylesine güzel sonuçlarının olması gerçekten tarif edilemez... hepinize sevgiler...actionsmile |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Dostlar bugün ben erkenciyim actionsmile Dönüştürücü, paylaşım için teşekkür ederim bende.super |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben geldim. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben de buradayım bugün yazarak yapıyorum içimden geldi...içimde sıkıntı var dünden beri..kiss3anca içim rahatlayacak..128956 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben yazmadım ama zamanında katıldım |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Sevgili arkadaşlarım, bugünkü çalışmadaki biirlikteliğimiz çin teşekkür ederim. Ben bugün daha kararlı bir inanç hissettim. Her tekrarda, bizlerin enerjetik alanlarımızda ve tüm evrende güçlü bir vakumlama oluyor gibi hissettim. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI arkadaşlar bugün ilk defa pişmanlıklarımla korkularımla kendime yakıştıramadığım günahlarımla yüzleştim.onları yazdım tek tek kabul ettim ve af diledim yaradandan...kendimi affetmem için yardım talep ettim.sonra arınmaya geçtim ilk defa bu kadar dürüst davrandım kendime kağıda yazıya döktüm hepsini çok rahatlamasamda birzcık hafifledim.içimdeki sıkıntı bundan olsa gerek benim arınmada böyle gerçekleşecek sanırım. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Yarın kitap siparişi vericem. Çok heyecanlıyım. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bende hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.Hepimiz bir kaynaktan varolduk hepimiz aynıyız ama Aydınlanmamızım uyanmamızın belirli deneyimleri var hepimiz için ayrı ayrı hepimiz BİR olmamıza karşılık Hepimiz ayrı ayrı çok özeliz çok farklıyız!! Hepimizin arınma sonucunda yaşadıkları farklı olacak hepimizin sonuçlarıda kendimiz yaşayarak göreceğiz... Hepinizi çok seviyorum.İyiki varsınız..İyiki buradasınız..Sizler çok özel kişilersiniz...Herşey çok teşekkür ediyorum.. Sevginin huzuru sizlerle olsun.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
Sudem'ciğim, canım bu çok iyi bir haber. Kendimizle yüzleşmek ve olduğumuz gibi kabul etmek... Tüm açık yürekliliğimiz ve dürüstlüğümüzle...Bundan daha güzeli olabilir mi?..Olur. En güzeli arınmak olur...Çok duygulandım... Özür dilerim. Böyle bir güzelliği hissettirdiğin için çok teşekkür ederim.Seni seviyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 PM. |