Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372145)

asiyah 13-07-2009 11:16 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Ben de özür dilemek istiyorum artık yaa

sudem8 13-07-2009 11:17 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470717)
Sudem'ciğim, canım bu çok iyi bir haber. Kendimizle yüzleşmek ve olduğumuz gibi kabul etmek... Tüm açık yürekliliğimiz ve dürüstlüğümüzle...Bundan daha güzeli olabilir mi?..Olur. En güzeli arınmak olur...Çok duygulandım... Özür dilerim. Böyle bir güzelliği hissettirdiğin için çok teşekkür ederim.Seni seviyorum.

iyi mi gerçekten İsmira senden bunu duymak çok güzel..içim rahatladı..arınırken alttan bunlar çıktı..hepinize teşekkür ederim.daha kitabı alamadım sipariş vereyim burada bulamadım.

ışıkk 13-07-2009 11:31 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470710)
Sevgili arkadaşlarım, bugünkü çalışmadaki biirlikteliğimiz çin teşekkür ederim. Ben bugün daha kararlı bir inanç hissettim. Her tekrarda, bizlerin enerjetik alanlarımızda ve tüm evrende güçlü bir vakumlama oluyor gibi hissettim.

Kesinlikle aynı şeyleri hissettim bende İsmira.sevincliYaşadığım değişimlerin somut bir şekilde gerçekleştiğini görmek çok güzel oluyor.hepinize teşekkürler.actionsmile

ismira 13-07-2009 11:34 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470719)
iyi mi gerçekten İsmira senden bunu duymak çok güzel..içim rahatladı..arınırken alttan bunlar çıktı..hepinize teşekkür ederim.daha kitabı alamadım sipariş vereyim burada bulamadım.

Canııımm, iyi olmaz mı hiç? İyi az kalır, harika! Bugünlerde hissediyordum ben seninle ilgili böyle bir açılımın olacağını. Savaşçının yolu bu. Bence hoop-arın'ın asıl mucizesi bu. Gerisi teferruat. Biliyorsun, biz içimizdeki hatıraların, hafıza kayıtlarının ve programların sınırlayıcı enerjetik bağlarından arınmaya çalışıyoruz. Eee, kendimizdeki en olumsuz yönlerimiz, hatalarımız, günahlarımızla yüzleşir, keza bilip bulamadıklarımız için de Yaradan'dan yardım ister arınırsak geriye ne kalır?.. Huzur... Bir kez daha seni seviyorum.kiss3

asiyah 13-07-2009 11:39 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470722)
Yaradan'dan yardım ister arınırsak geriye ne kalır?.. Huzur...

Bundan etkilendim. Hakikaten öyle mi?

ismira 13-07-2009 11:54 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470724)
Bundan etkilendim. Hakikaten öyle mi?

Hakikaten öyle.smiliyface

asiyah 14-07-2009 12:08 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470725)
Hakikaten öyle.smiliyface

Teşekkür ederim.

comte 14-07-2009 12:18 AM

Arkadaşlar, maşallah bu konu ne kadar güzel gidiyor böyle.

Müthiş bir sevgi ve dayanışma ortamı kurdunuz.alk78

Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. super

Enerjiniz, sevginiz ve dayanışmanız bol ve daim olsun...actionsmile

ismira 14-07-2009 12:38 AM

Çok teşekkürler, sevgili bymehmet.

Girdiğimiz yolda bizlerin başka türlü olmasına imkan yok gibi. İşleyişi egomuza değil Yaradan'a teslim ettik çünkü.Böylece sevgi kendi işini görüyor ve O bizim adımıza her türlü arınma ve onarımı gerçekleştiriyor bence.

Sizler de bize katılım ve desteklerinizle gücümüze güç katıyorsunuz.

Sevgi ve muhabbetle...

sudem8 14-07-2009 12:55 AM

Çok teşekkür ederiz Mehmet Bey,öyle güzel bir akışa kaptırdık ki kendimizi,sevgiye rica edin o herşeyi çözer diye bir söz vardı kitapta...kendimizi afetmemiz için yardım istedikçe, şükür halinde oldukça, sevgi de akıp geliyor...özümüzü bulmaya yaklaşınca birbirimize daha çok yakınlaştığımızı farkettim.çünkü ego özümüzden uzaklaştırınca çevremizdeki insanlara karşı da uzaklaşıyoruz.herkes olduğu gibi özüne dönse heralde ne düşmanlık ne kıskançlık kalır.ortalık güllük gülistanlik olur.burada biz küçük bir grup bunu görmeye başladık.bunu kitle halinde yapsak sonuç mükemmel olur..hepimizin farklı oluyor arınmaları onları paylaşmak çok güzel desteklerin gelmesi güzel...bizlere bu imkanı sağlayan ve biz güç veren arkadaşlarımıza teşekkür ederim kendi adıma..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:18 AM.