Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372145)

saman 17-06-2009 10:28 PM

Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

teşekkür ederim arkadaşlar, umarım kardeşimde dualarımızdan nasibini alacak :)

Alıntı:

peacemaker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467229)
Ne diyoruz hergün belirli bir saat belirleyip yapalımmı?

saat 10 güzel aslında, yarın 11 de yurdahalin çalışması var,,

ben katılırım, iyi bir katılımcıyımdırkrzm67

teşekkür ederim
sam;

ismira 17-06-2009 10:31 PM

ben devam ediyorum hala...

saman 17-06-2009 10:32 PM

Alıntı:

serpil22 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467235)
arkadaşlar enerjiyi hissettinizmi?çok güzeldi ...ben çok güzell hissettim.956k

inşallah bende böyle günler görürüm neutrali5neutrali5neutrali5

teşekkür ederim
sam;

sudem8 17-06-2009 10:38 PM

Arkadaşlar beni görseniz gülmekten bayılırsınız..abdest aldım..başımda namaz örtüsü namazdan kalkıp pc nin başında oğlum olsa çok gülerdi halime...bütün işsizlere dua ettim.kendi iş sorunum yok ama...ayrıca iki noktada yaptım..

aquariel 17-06-2009 10:49 PM

Alıntı:

serpil22 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467235)
arkadaşlar enerjiyi hissettinizmi?çok güzeldi ...ben çok güzell hissettim.956k

Ben de kendimi tamamen olaya verdigim icin boyle hisediyorum zannettim. Demek yalniz degiliz ne guzel....

ismira 17-06-2009 10:54 PM

Seni seviyorum...Özür dilerim...Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...

tekrarlamaya devam etmekteyim hala...

Muhteşem bir enerjiydi, hala da devam ediyor akmaya...ilk defa bu kadar güçlü hissettim, sıcaklığından avuçlarım yandı neredeyse, sırılsıklam oldum:)

Tüm katılan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Böylelikle tüm sorunların nedenlerine porçöz döküp açacağız kanalları inanıyorum...

Herkese devam edebildiğiniz kadar tekrarlamayı öneriyorum.
Gece uykuda bile... Taa ki içimizdekileri sıfırlayalım değil mi?

Belgin ∞ 17-06-2009 10:54 PM

utananadamutananadamutananadam Ayıptır söylemesi ben konuyu gördüğümden beri yapıyorum arkadaşlar. Ben öyle çok saat bekleyemem, tanıyanlar bilir sabırsız bir yapım vardır. Zaten her an sihirbazlığım üzerimde, madem konu da belli. Sembollerimi de kullanarak söylüyorum.

İlk iş bulana kocaaaaaamaaan bir parti hedayemiz sevincliAmma velakin katılan herkese çay ısmarlasın bence ilk maaşıyla.

Yüce yaratıcım ruhuma güvenip beni yarattığın için seni seviyorum, yarattığın kutsal bir varlık olarak içimde farkederek ya da etmeyerek oluşturduğum tüm negatif inançlar için özür dilerim, kabullendiğim tüm inançlarımla başkalarının hayatlarını da etkilediğim için lütfen beni affet, yanımda olduğun ve bütünün hayrına olan her dileğimi kabul ettiğin, her emelimi gerçekleştirmemde yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

sudem8 17-06-2009 10:57 PM

956kçok heyecanlı ve çok güzel bir duygu8977

ismira 17-06-2009 11:03 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467253)
utananadamutananadamutananadam Ayıptır söylemesi ben konuyu gördüğümden beri yapıyorum arkadaşlar. Ben öyle çok saat bekleyemem, tanıyanlar bilir sabırsız bir yapım vardır. Zaten her an sihirbazlığım üzerimde, madem konu da belli. Sembollerimi de kullanarak söylüyorum.

İlk iş bulana kocaaaaaamaaan bir parti hedayemiz sevincliAmma velakin katılan herkese çay ısmarlasın bence ilk maaşıyla.

Yüce yaratıcım ruhuma güvenip beni yarattığın için seni seviyorum, yarattığın kutsal bir varlık olarak içimde farkederek ya da etmeyerek oluşturduğum tüm negatif inançlar için özür dilerim, kabullendiğim tüm inançlarımla başkalarının hayatlarını da etkilediğim için lütfen beni affet, yanımda olduğun ve bütünün hayrına olan her dileğimi kabul ettiğin, her emelimi gerçekleştirmemde yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

Harikasın redflowers, ilk iş bulanla ilgili fikir de yazdığın dua da çok güzel, her ikisine de varım.

Bu arada, yurdahalın çalışması saat 12 de. Ben derim ki biz 11 de çalışalım. Hazır enerji yükselmişken ve kanallar açılmışken de isteyenler yurdahalla çalışır. Peş peşe, bizimki ön hazırlık gibi olur.

Ne dersiniz? Saat 11' e tamam mı?

duru79 17-06-2009 11:11 PM

Ben 11 e varım

Redflowers canım benim zaten ben iş bulunca seninle yapıcaklarımızı unutmadım merak etme sevincli
Kim önce bulursa hep beraber ıslatırız
y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 PM.