![]() |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI canım benim hayatına daha iyisini çekmek için belkide o işten ayrılman gerekiyordu.herşeyde bir hayır vardır |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
İlk Etapta Göremeyebilirsiniz Ama Hayatınızdaki Toksit Atıklar Temizlenmeye Başladı.. İlerde Nerede OLacağınızı Bilemiyorum Ancak Bu Konumdan Kat Kat İleri OLacaksınız Onu Garanti Edebilirim.. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI bende bende varım ne zaman başlıyoruz ne yapıyorummmm yardım yardım........ |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Biz şimdi nedersek diyelim boşuna.Çok üzgünsün herhalde ama demek ki karşına daha iyi daha hayırlı bir iş imkanı çıkacak.Lütfen kendini üzme. Alıntı:
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI dün akşam yanınızda olamadım...çok üzgünüm...ama bendende tam destek arkadaşlarım...bütünümüze faydalı olması için elimden geldiğince yanınızda olucam... aslında hepinize teşekkür etmek istiyorum...daha öncede forum içinde defalarca yayınlanmış bu tekniğe böyle bir çalışma başlatarak dikkatimi çekmiş olduğunuz için... dün bu konuda biraz araştırma yaptım bu sayede...ve tabi yazdıklarınızı okudum...hepiniz müthişsiniz...saat konusunda 11.00'da bende her gece dualarımla sizlerleyim..actionsmile hayat kadere inat'cım...belki daha güzel kapıların açılacağını düşünürsek böyle olması hayırlı olmuştur...lütfen üzülme... dualarımız sizlerle...super özür dilerim...lütfen beni affet...seni seviyorum...teşekkür ederim... |
önündeki taşları temizliyorsun, kat kat daha güzel bir işe sahip olacaksın; içini ferah tut,, özür dilerim..lütfen beni affet..seni seviyorum..teşekkür ederim. sam; |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI bence de taşlar temizleniyor sevgili hayatkadereinat arkadaşım.. daha iyisi için sana zemin hazırlanıyor..bir düşün bakalım bu işte mutlumıuydun, iş senin için doyurucumuydu yoksa hayalindeki gerçek işin nasıl tasavur ediyordun.. bunları düşün ve gerçek cevabı sen de göreceksin.. bir yerde okumuştum bu çalışmalarla taşlar temizlenir hayatınızda bazı şeyler kişiler gider bunlar ilk başta kötü gibidir ama aslında bunlar size zarar verenlerdir ve daha iyisi için olması gereken budur diye.. biraz sabır ve güven lütfen .....hayat sana daha iyisini vermek için harekete geçmiş bile.... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI bencede,, dün akşam tam olarak nasıl dua ettin.. bir düşün belki cevabını orada bulabilirsin:) yapabileceğimiz birşey olabilirmi, ben izmirdeyim.. sevgiler, sam |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Ne kadar hoş paylaşımlar bunlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Sizleri çok seviyorum... |
Canım, olumsuz bir durum yaşıyorsun ve üzgünsün, seni anlıyorum. Seni seviyorum. Biliyorum ki bu duruma yol açan benim içimde bir şeyler var. Belki de 'işsizlik' konusunda arınmaya çalışırken, zihinde 'işsizlik' programını tetikleyen bir şeyler oldu. Bu ve bunun dışında, benim içimde, 'senin ve hepimizin tam kendine uygun, yetenek ve yaratıcılığını maksimum şekilde sergileyip , maddi manevi karşılıklarını mükemmel şekilde aldığı, doyumlu işinin olması'nı engelleyen hatıralarımın varlığını kabul ediyorum.İçimdeki tüm engelleyici hafıza kayıtlarından ve programlardan dolayı lütfen beni affet. Bu farkındalığı sunduğun ve arınma gerçekleştiği için teşekkür ederim. Seni seviyorum...Özür dilerim...Lütfen beni affet...Teşekkür ederim... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 PM. |