Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620007)

azraist_24 27-11-2011 05:07 PM

Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812017)
Huzura ve mutluluğa yakın ol arkadaşım. :)) Biz de mutlu oluruz sizin adınıza. Eski Arzu değilsin artık herşey çok daha güzel ve dengeli olabilir hayatınızda, yanılıyor muyum sence?

Aminn, canimmmmmm:)girlhaha

azraist_24 28-11-2011 06:32 PM

Bugun sabah kalktigimda kendimi acayip ondan sogumus hissettim yani eski nisanlimdan, bu yazimi takip edenler bilirler..

Su an onu hayatimin sonuna kadar tasiyabilecegimi dusunmuyorum, sanirim hicbirsey eskisi gibi olmuyor... O yuzden biten bir iliski gercekten bitiyormus arkadaslar...

Bunu ona bugun anlatma firsatim oldu alayisla karsiladi aciksozlu oldugum cin de tesekkur etti... Evlilige kadar getireck sevgim olmadiginin farkinda sanirim.... Birsey diyemedi ve birdaha acmamak uzere kapattim bu konuyu daf678h

evlenmek_güzel_şey:D 28-11-2011 06:47 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812169)
Bugun sabah kalktigimda kendimi acayip ondan sogumus hissettim yani eski nisanlimdan, bu yazimi takip edenler bilirler..

Su an onu hayatimin sonuna kadar tasiyabilecegimi dusunmuyorum, sanirim hicbirsey eskisi gibi olmuyor... O yuzden biten bir iliski gercekten bitiyormus arkadaslar...

Bunu ona bugun anlatma firsatim oldu alayisla karsiladi aciksozlu oldugum cin de tesekkur etti... Evlilige kadar getireck sevgim olmadiginin farkinda sanirim.... Birsey diyemedi ve birdaha acmamak uzere kapattim bu konuyu daf678h

hakkında hayırlısı olsun abla.:))) f678h

azraist_24 28-11-2011 07:26 PM

Alıntı:

evlenmek_güzel_şey:D Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812170)
hakkında hayırlısı olsun abla.:))) f678h

Tesekkur ederim canim956k

sweeet 28-11-2011 09:56 PM

Her ikiniz için de en hayırlısını diliyorum canımcııım...

azraist_24 30-11-2011 01:30 AM

Kesinlikle arkadaşım,

Herşeyin en hayırlısı olsun hakkımızda....idea3

frezya 13-02-2012 05:50 PM

Konuyu yeni okudum.Arzucum son durum nedir?Merak ettim.Olumlamalarına devam ediyor musun?Gelişmeler var mı?Ben de hayal tablomu geçen yıldan beri erteliyorum.Sanırım zamanı gelmedi daha:)Öncelikle kendi içimdeki problemlerimi çözüp,affetmem gereken kişileri affedip,bilinçaltımı temizleyip,ferahlayıp sonra da isteklerim üzerine yoğunlaşmak istiyorum,böyle daha iyi bir zemin olacağını ve kendimi daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum.Biliyorsun sen kendini tamamen ve yürekten hazır hissetmedikçe,gerçekten istemedikçe istediğin şey olmuyor.

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810465)
hy789
madem hayırlısını isteyeceğiz çekim yasası neden var.. yıllardır zaten allah hayırlısını versin diyoruz....ben şimdi bu işi zerre anlamadım...hayırlısını ya da hayırlısı olsun ifadesini çekim yasası içerisinde nasıl kullanıyoruz... yok zaten hayırlısı olsun demek çekim yasası ise.. o zaman neden çekim yasası için başlık açıyoruz.. hayırlısı olsun konu başlığı açalım :)

idea3

kutayhun,Bir yerde okumuştum birisi Allah'ım mavi gözlü bir sevgilim olsun diye çok dua etmiş.Sonunda karşısına mavi gözlü birisi çıkmış fakat şaşıymış.Demek istediğim şu ki;isterken dikkat edip tam olarak istemek gerek. Kendimden bir örnek vereyim.Bir gün arkadaşımla dolaşırken konu sevgiliye geldi ben de dedim ki ' ya şöyle şöyle bir de şöyle bi sevgilim olsun,çok şey mi istiyorum'' bir kaç ay sonra birisiyle tanıştım,tamam dedim budur,istediğim gibi biri,sonunda buldum sanırım diye düşünürken,ortada büyük yalanlar olduğunu,aslında göründüğü gibi biri olmadığını v.s v.s öğrendim.Çok üzüldüm,kırıldım,bunalım fln. Sonra bir gün aklıma ne geldi biliyor musun? O kişi,o gün arkadaşımla konuşurken istediğim gibiydi,ama en önemli şeyi istemeyi unutmuştum.Bunu da aradan baya zaman geçtikten sonra anladım.Sen istediğin gibi biri için olumlamalarını yap,imgelemeni yap,hatta hayal tablosu bile yap.Yürekten iste.Ama karşına çıkacak kişinin senin için hayırlı olmasını da iste,iste ki istediğin özelliklerde biri karşına çıktığı zaman,senin ve onun hayrına olsun.
Umarım anlatabilmişimdir.Sevgiler actionsmile

Eğlenceli 13-02-2012 07:26 PM

Hayırlısıysa gerçekleşsin...yoksa aksini kimse istemez...

kutayhun 13-02-2012 11:12 PM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820406)
Konuyu yeni okudum.Arzucum son durum nedir?Merak ettim.Olumlamalarına devam ediyor musun?Gelişmeler var mı?Ben de hayal tablomu geçen yıldan beri erteliyorum.Sanırım zamanı gelmedi daha:)Öncelikle kendi içimdeki problemlerimi çözüp,affetmem gereken kişileri affedip,bilinçaltımı temizleyip,ferahlayıp sonra da isteklerim üzerine yoğunlaşmak istiyorum,böyle daha iyi bir zemin olacağını ve kendimi daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum.Biliyorsun sen kendini tamamen ve yürekten hazır hissetmedikçe,gerçekten istemedikçe istediğin şey olmuyor.

kutayhun,Bir yerde okumuştum birisi Allah'ım mavi gözlü bir sevgilim olsun diye çok dua etmiş.Sonunda karşısına mavi gözlü birisi çıkmış fakat şaşıymış.Demek istediğim şu ki;isterken dikkat edip tam olarak istemek gerek. Kendimden bir örnek vereyim.Bir gün arkadaşımla dolaşırken konu sevgiliye geldi ben de dedim ki ' ya şöyle şöyle bir de şöyle bi sevgilim olsun,çok şey mi istiyorum'' bir kaç ay sonra birisiyle tanıştım,tamam dedim budur,istediğim gibi biri,sonunda buldum sanırım diye düşünürken,ortada büyük yalanlar olduğunu,aslında göründüğü gibi biri olmadığını v.s v.s öğrendim.Çok üzüldüm,kırıldım,bunalım fln. Sonra bir gün aklıma ne geldi biliyor musun? O kişi,o gün arkadaşımla konuşurken istediğim gibiydi,ama en önemli şeyi istemeyi unutmuştum.Bunu da aradan baya zaman geçtikten sonra anladım.Sen istediğin gibi biri için olumlamalarını yap,imgelemeni yap,hatta hayal tablosu bile yap.Yürekten iste.Ama karşına çıkacak kişinin senin için hayırlı olmasını da iste,iste ki istediğin özelliklerde biri karşına çıktığı zaman,senin ve onun hayrına olsun.
Umarım anlatabilmişimdir.Sevgiler actionsmile

tamam da ben zaten vazgeçtim olusa olur, olmazsa olmaz,
zaten hiç bir şekilde kaşrıma bir kız arkadaş bile çıkmıyor, öyle bir ortam olmuyor, falan filan..

frezya 13-02-2012 11:18 PM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820434)
tamam da ben zaten vazgeçtim olusa olur, olmazsa olmaz,
zaten hiç bir şekilde kaşrıma bir kız arkadaş bile çıkmıyor, öyle bir ortam olmuyor, falan filan..

Bence önce bu olumsuz kalıplardan kurtulmalısın,sonrasında sen bile şaşırırsın nasıl olduğuna :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:20 AM.