Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620007)

azraist_24 12-11-2011 08:04 PM

Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar

Alıntı:

neyz€n Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810876)
:D inşallah.bakalım bunu bende deniycem bi ara...eşimi bulursam hepinizi davet etcem düğünüme khkh56

25889super toplu dugun yapariz artik:zpzp:

neyz€n 12-11-2011 08:07 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810878)
25889super toplu dugun yapariz artik:zpzp:

evet :)) 89778977

kutayhun 12-11-2011 09:33 PM

canlar ben şimdi bir şey düşündüm, bu naçizane yanlış da olaiblir doğru da , ancak ben şimdi çekim yasasını düşünüyorum da bir kaç gündür... ben ruh eşimi bulamayacağım demek de bunla ilgili olumsuz cümleler de çekim yasasının bir parçası olmuyor mu.... bence olumsuz düşünmek de çeker... eğer birisi gelmeyecek yok diye üzülüyorsa sonuçta duygu durumu olarak en derinden gelmesini istiyor ondan diyor.. ve sonuçta istediğimize yoğunlaşıyoruz çok olumsuz olarak.. yani çekim yasası tersine de çalışmaz mı, bilmiyorum ama aklıma geldi böyle birden

azraist_24 12-11-2011 09:59 PM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810902)
canlar ben şimdi bir şey düşündüm, bu naçizane yanlış da olaiblir doğru da , ancak ben şimdi çekim yasasını düşünüyorum da bir kaç gündür... ben ruh eşimi bulamayacağım demek de bunla ilgili olumsuz cümleler de çekim yasasının bir parçası olmuyor mu.... bence olumsuz düşünmek de çeker... eğer birisi gelmeyecek yok diye üzülüyorsa sonuçta duygu durumu olarak en derinden gelmesini istiyor ondan diyor.. ve sonuçta istediğimize yoğunlaşıyoruz çok olumsuz olarak.. yani çekim yasası tersine de çalışmaz mı, bilmiyorum ama aklıma geldi böyle birden

Canim,

Bence, eger cekim yasasini kullanirken kurdugumuz cumleler olumlu ise orn: Bana sadik bir ese sahibim/ Beni seven bir esim var/ Guzel bir ailem var/Yakisikli-guzel bir ese sahibim vb ... cekim yasasi geregi bu kisileri ya da karakterleri kendine cekiyorsun... Cekim yasasi evren varoldugu surece var ama onemli olan senin benim onu nasil kendimize cektigimiz. Bir de olumsuz ornek vereyim : - Esim beni aldatiyor- cok mutsuzum-esim cok cirkin vb. olumlama cumlelerini kullaniyorsak o zaman da cekim yasasi harekette ve bu sefer de olumsuz halli kisi ve karakterleri kendimize cekmis oluyoruz. Ve mutlaka olumlama yaparken -meli/ mali-ecek-acak yerine simdiki zaman kullanmaya dikkat ediyoruz.ben boyle dusunuyorum.O0

Umarim yardimci olmusumdur...

kutayhun 12-11-2011 10:20 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810908)
Canim,

Bence, eger cekim yasasini kullanirken kurdugumuz cumleler olumlu ise orn: Bana sadik bir ese sahibim/ Beni seven bir esim var/ Guzel bir ailem var/Yakisikli-guzel bir ese sahibim vb ... cekim yasasi geregi bu kisileri ya da karakterleri kendine cekiyorsun... Cekim yasasi evren varoldugu surece var ama onemli olan senin benim onu nasil kendimize cektigimiz. Bir de olumsuz ornek vereyim : - Esim beni aldatiyor- cok mutsuzum-esim cok cirkin vb. olumlama cumlelerini kullaniyorsak o zaman da cekim yasasi harekette ve bu sefer de olumsuz halli kisi ve karakterleri kendimize cekmis oluyoruz. Ve mutlaka olumlama yaparken -meli/ mali-ecek-acak yerine simdiki zaman kullanmaya dikkat ediyoruz.ben boyle dusunuyorum.O0

Umarim yardimci olmusumdur...

ben şundan bahsetmiştim.... işte bne ruh eşimi bulamıyorum.. ruh eşim yok.. bir türlü olmuyor dediğimizde de aslında olumlu işe yaramalı diye düşünüyorum.. aklıma geldi... çünkü bilinç olarak güçlü bir dalga yaratıyoruz ve bu dalganın dibinde bir ruh olsun isteği var.. bunu dedim...

azraist_24 12-11-2011 10:24 PM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810917)
ben şundan bahsetmiştim.... işte bne ruh eşimi bulamıyorum.. ruh eşim yok.. bir türlü olmuyor dediğimizde de aslında olumlu işe yaramalı diye düşünüyorum.. aklıma geldi... çünkü bilinç olarak güçlü bir dalga yaratıyoruz ve bu dalganın dibinde bir ruh olsun isteği var.. bunu dedim...

Anladim canim... Ama sanirim bu sekilde islemiyor, diyoruz ya her zaman cekim yasasi olumlu isen olumlu olumsuz duygu durumu icerisinde isen olumsuz isler...
O zaman bence herkes ruh esini bulurdu diye dusunuyorum cunku bunu herkes istiyor ama isteme sekli farkli oldugundan dolayi farkli tezahur ediyor... Yani bu sadece ruh esi olayind da degil aslinda ``bolluk ve bereket olumlamasinda olumlu kurdugumuz her cumlede gecerli bence ama evren olumsuz tamlamalari daha cok absorbe ediyor ve cabuk gerceklestiriyo die dusunuyorum....

kuzeygüney 12-11-2011 11:04 PM

Çekim yasası istenileni de istenilmeyeni de çeker.
Yalnız senin ki bu değil. Olmayacak dediğin şeyde bir taleptir ve yasa bu yönde işler yani olmaz.
Bir de Örnek veriyorum sen nasıl bir insansın ona da bak lüzumsuz bir ton ilişki içinde isen, geçmişinde üzdüğün insanlar var ise..
Bugün çekim yapayım bana şu şu özellikte biri gelsin yok..
Önceden evrene gönderilmiş bir sürü şey var..
Ben böyle düşünüyorumactionsmile

sweeet 12-11-2011 11:05 PM

Arzu doğru söylüyor çekim yasasıyla ilgili biraz daha okursanız duygu ve minnet duyma durumunuz da sonucu etkileyecektir. Evet belki öyle yaparak güçlü bir dalga yaratırsın ama bu olumsuz yönde olur. He iyi duygularla kurabiliyorsan o olumsuz cümleleri olur ama insan düşünce yapısı gereği olumsuz konuşup olumlu düşünemez bence. Nana göre bu, kulağı burdan tutmak varken öte taraftan tutmak gibi olur .

Janer 12-11-2011 11:28 PM

:D hepiniz anlaşın 12.12.12 de evlenirsiniz :D ...... bende evlenmek istiyorum ama ben 14 şubatta doğan birini 14 şubat sabahı görüp öğleden sonra çıkıp bir 14 şubatta evlenmek istiyorum :d böylece herhangi birşey unutma gibi şansım olmaz :))

4 in 1 = derty ve blissy

herdaimmutlukız 12-11-2011 11:37 PM

4 in 1 harika bir fikir sevincli

Ama 14 şubat ve 12.12.12 kış oluyo ya. Soğuk olur :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:28 AM.