Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620007)

Janer 12-11-2011 11:41 PM

Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar

bayanlar genelde özel günler istiyor bana kalsa :D 29 şubatta da evlenebilirim :D 4 senede 1 .D:D onu hiç hiç unutmam

herdaimmutlukız 13-11-2011 12:10 AM

Acaba evlilikle ilgili çekim yasasını uygularken tarih de koymak iyi olur mu. Bu arada toplu düğüne ben de katılmak istiyorumsevincli Atakan Bey de herkesin nikah şahidi olur :)

Janer 13-11-2011 12:16 AM

Ben şahit olayına karşıyım .. bir çiftin şahidi olsam ve sonra onlar ayrılsa hani sen şahittin mutlu oldukarına gibi bir soru sorarlarsa diyecek birşey bulamam :S

Bilge İnan 13-11-2011 03:26 PM

Tartışmaların tamamı silinmiştir. Konuyla ilgili görüşlerinizi başlık altında paylaşmaya devam edebilirsiniz :)

azraist_24 13-11-2011 03:32 PM

Alıntı:

Bilge İnan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811041)
Tartışmaların tamamı silinmiştir. Konuyla ilgili görüşlerinizi başlık altında paylaşmaya devam edebilirsiniz :)

Tesekkur ederim size:) Icim rahatladi biras:)

azraist_24 25-11-2011 12:33 PM

Arkadaslar,

Dun cok ilginc birsey yasadim... Onu paylasmak ve degerli fikirlerinizi almak istiyorum inanin cok ihtiyacim var.. Gecen sene nisanlimdan ayrilmistim ...vb dis etkenler sebebiyle... Bu sene cekim yasasi icin gerekli olumlamalari, imgelemeleri yaklasik 1 aydir yapiyorum ve dun 1 seneden sonra ilk kez beni aradi:)

Hayatinda 2 haftalik bir iliskisi oldugunu ve eger ben ona evet dersem o iliskisini bitirip herseye yeniden baslamaya hazir oldugunu soyledi... Hala saskinim inanin... Acaba kader midir, dogru insan o mudur ki tekrar karsima cikiyor ve ciddi dusunuyor,,, cok kararsizim ne yapmaliyimhy789

ikizruh 25-11-2011 03:03 PM

kendine sordun mu peki ona karşı ne hissediyorsun ?

sweeet 25-11-2011 05:24 PM

Hislerin ne diyor Arzucum? Bitirebilmiş miydin ona karşı olan duygularını? Garip gerçekten, onu düşünmüş müydün bu süre zarfında(olumlamaları yaparken falan) hiç? Ona neden geri döndüğünü sorabilirsin? Yeni bir ilişkisi var ama umutlu değil mi ki sana dönmek istiyor. Seninle ciddi adımlar attıysa senin doğru insan olduğunu düşünmüştü zamanında hala öyle olabilir. Dürüst en azından ilişkisi olduğunusöylediği için ben öyle gördüm. Sizi ayıran nedenleri, düşün tart ona göre karar ver. Aşılamayacak sorunlar yoksa aranızda (ki bu tamamen sizin düşüncelerinize bağlıdır aşılamayacak sorun yoktur.) şans verilebilir.

azraist_24 26-11-2011 02:18 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811956)
Hislerin ne diyor Arzucum? Bitirebilmiş miydin ona karşı olan duygularını? Garip gerçekten, onu düşünmüş müydün bu süre zarfında(olumlamaları yaparken falan) hiç? Ona neden geri döndüğünü sorabilirsin? Yeni bir ilişkisi var ama umutlu değil mi ki sana dönmek istiyor. Seninle ciddi adımlar attıysa senin doğru insan olduğunu düşünmüştü zamanında hala öyle olabilir. Dürüst en azından ilişkisi olduğunusöylediği için ben öyle gördüm. Sizi ayıran nedenleri, düşün tart ona göre karar ver. Aşılamayacak sorunlar yoksa aranızda (ki bu tamamen sizin düşüncelerinize bağlıdır aşılamayacak sorun yoktur.) şans verilebilir.

Canım arkadaşım sweeet,

Aşılamayacak kadar büyük sorunlar değildi... Ama ikimizde dolmuştuk... Evet olumlamalarda düşünmüştüm hatta ve hatta gelinlik resmime bakarak içler çekmiştim:=) Dün gördüm onu sanki herşey eskisi gib yani ona karşı nefret hissetmiyorum, onu sanırım olduğu gibi kabul etmeyi öğreniyorum.. FAZLA ayrıntıya inmeden zamana bırakmaya karar verdim... Ve çok gariptir ki hiç geçmiş yaşamamış gibiyim kendisiyle sanki herşey çok yeni gibi ( sanırım yaptıgım geçmişi unutmak ve affetme olumlamalarının etkisi :=) bilemiyorum... Ama şu an herşey yolunda .. HAYIRLISINI umuyor ve zamanı akışına bırakıyorum...f678h

sweeet 26-11-2011 05:20 PM

Huzura ve mutluluğa yakın ol arkadaşım. :)) Biz de mutlu oluruz sizin adınıza. Eski Arzu değilsin artık herşey çok daha güzel ve dengeli olabilir hayatınızda, yanılıyor muyum sence?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:11 PM.