![]() |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Alıntı:
offfffffff diyorum... sadece..aklıma başka bir şey gelmiyor ben de hep birisini bekliyorum karşıma çıkacak diye her yüze bakıyorum acaba o mu diye ama o değil |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar ben de bu konuda melek kartlarından bir kart çektim bana sabırlı ol sabrının mükafatını alacaksın diye bir kart çıktı.sabır sabır ya sabır... |
cünkü neyi isterseniz o size verielcektir er yada gec.. bol selametler.. girlhaha |
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar zmanı geldiğinde burdaki önerileri denemeyi düşünüyorum :D ama biraz daha beklemeliyim galiba :D |
|
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Bu arada konuyu baştan sona okudunuz mu bilmiyorum ama konuyu başlatan arkadaşımız geçen ay çok da harika birsiyle evlendi. Çok yakışıyorlar çok tatlılar ve çok mutlular. Allah mutluluklarını daim etsin. :) Onun adına çok mutlu oldum. Yüreğindeki güzellikleri hayatına taşımış başarılı bir arkadaşımız. Gösterdiği çabayı da en yakından takip edenlerden biriydim. Gelse de kendi anlatsa. Dayanamdım ben yazdım. :) Sevgiler. |
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Yok ya gelsin anlatsın, fırsat olmadı söylim ona. Yok öyle mutlu olup bizi terk etmek. Mutluyken de kalın. Mutluluklar da paylaşılmaya değer. :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:38 AM. |