Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620007)

kutayhun 14-02-2012 12:17 AM

Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820435)
Bence önce bu olumsuz kalıplardan kurtulmalısın,sonrasında sen bile şaşırırsın nasıl olduğuna :)

offfffffff diyorum... sadece..aklıma başka bir şey gelmiyor
ben de hep birisini bekliyorum
karşıma çıkacak diye
her yüze bakıyorum
acaba o mu diye
ama o değil

vuslatizmir77 05-09-2012 12:00 PM

ben de bu konuda melek kartlarından bir kart çektim bana sabırlı ol sabrının mükafatını alacaksın diye bir kart çıktı.sabır sabır ya sabır...

acemisirine 05-09-2012 04:06 PM

Alıntı:

vuslatizmir77 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829492)
ben de bu konuda melek kartlarından bir kart çektim bana sabırlı ol sabrının mükafatını alacaksın diye bir kart çıktı.sabır sabır ya sabır...

sabr etmek güzel birseydir fakat sabir dilemeyiniz, selamet ve rahatlik dileyin..

cünkü neyi isterseniz o size verielcektir er yada gec..

bol selametler.. girlhaha

vuslatizmir77 05-09-2012 05:24 PM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829521)
sabr etmek güzel birseydir fakat sabir dilemeyiniz, selamet ve rahatlik dileyin..

cünkü neyi isterseniz o size verielcektir er yada gec..

bol selametler.. girlhaha

neyi istersem verileceğini biliyorum aslında çünkü istediğim çok şey gerçekleşti.biraz çabuk olsun istiyorum geç olmasın hızlı olsun :)

huriye_89 05-09-2012 06:44 PM

zmanı geldiğinde burdaki önerileri denemeyi düşünüyorum :D ama biraz daha beklemeliyim galiba :D

acemisirine 06-09-2012 12:58 AM

Alıntı:

vuslatizmir77 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829528)
neyi istersem verileceğini biliyorum aslında çünkü istediğim çok şey gerçekleşti.biraz çabuk olsun istiyorum geç olmasın hızlı olsun :)

hadi hayirlisi bir an önce istediginize kavusmaniz dilegi ilegirlhaha

vuslatizmir77 06-09-2012 01:11 PM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829575)
hadi hayirlisi bir an önce istediginize kavusmaniz dilegi ilegirlhaha

aminnnnnn.herşeyi bıraktım bu konuya odaklandım kısa sürede sonuç almak istiyorum.hadi bakalım çekim yasası gönder bana istediğimiiiiiii.:)

sweeet 06-09-2012 03:12 PM

Bu arada konuyu baştan sona okudunuz mu bilmiyorum ama konuyu başlatan arkadaşımız geçen ay çok da harika birsiyle evlendi. Çok yakışıyorlar çok tatlılar ve çok mutlular. Allah mutluluklarını daim etsin. :)

Onun adına çok mutlu oldum. Yüreğindeki güzellikleri hayatına taşımış başarılı bir arkadaşımız. Gösterdiği çabayı da en yakından takip edenlerden biriydim.

Gelse de kendi anlatsa. Dayanamdım ben yazdım. :)

Sevgiler.

vuslatizmir77 06-09-2012 03:19 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829604)
Bu arada konuyu baştan sona okudunuz mu bilmiyorum ama konuyu başlatan arkadaşımız geçen ay çok da harika birsiyle evlendi. Çok yakışıyorlar çok tatlılar ve çok mutlular. Allah mutluluklarını daim etsin. :)

Onun adına çok mutlu oldum. Yüreğindeki güzellikleri hayatına taşımış başarılı bir arkadaşımız. Gösterdiği çabayı da en yakından takip edenlerden biriydim.

Gelse de kendi anlatsa. Dayanamdım ben yazdım. :)

Sevgiler.

sevgili sweet,ben de konuyu başlatan kişinin sonuca ulaşıp ulaşmadığını merak ediyordum.merakımı giderdiğin için teşekkür ederim.evlenince forumu bıraktı galiba.allah mesut etsin diyelim darısı başıma

sweeet 06-09-2012 03:29 PM

Yok ya gelsin anlatsın, fırsat olmadı söylim ona. Yok öyle mutlu olup bizi terk etmek. Mutluyken de kalın. Mutluluklar da paylaşılmaya değer. :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:38 AM.