![]() |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar bende size birşey sormak istiyorum yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.Bende ablamın evlenmesi için olumlama yapabilirmiyim?Yoksa kendisimi yapmalı?Birde ben yapacaksam cümleyi nasıl kurmalıyım sağolun.. |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Alıntı:
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Olumlama yapamazsın ama evlilik korkusu için telkin hazırlatılabilir. Olumlama veya çekim yasası bireyin ancak kendi istekleri için yapabileceği bir şeydir. Kendi istekleri gerçekleştiğinde dolaylı yoldan çevresindekiler de etkilenebilir. Hiç başkası için çekim yasasını kullanan duymadım. |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar benim de çekim yasasını bu anlamda devreye sokma vaktim geldi de geçiyor :))) |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar bol bol hayal ediyorum ben de bakalım ne olacak. |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Her şey çok güzel olacak ben inanıyorum. utananadam |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar hımm evet yaptığımız en büyük yanlışlardan biri galiba..başkalarının hayatını değiştirmeye kendi kafamıza göre bozuk olan bir şeyi değiştirmeye çalışmak..ablan evlenmek istiyor mu..?evlenmesine engel olan bir inancı veya bir çıkarı var mı. egosu neden evlenmesine engel oluyor bunları tespit edip ona yardım edebilirsin. ama onun için olumlama yapamazsın. belki aile dizimi olabilir.. |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar olumlamalar kendi hayatimizi etki eder ve kendi hayatimizdaki insanlarin yerlerini belirler.. senin ablan icin yapacagin olumlama veyahut dua onun kendisi icin icten ice yaptigi olumlama ve dua ile tamamlanacak yada bütünlesecektir.. demek istedigim sen ablam evlensin diye olumlama yapmaktayken oda belki icinden daha erken istemiyorum gibi bi dilekteyse bilki bir etki yapmiyacaktir.. sadece olumlamalarin ve dualarin ile evren sana destekci olacaktir fakat netice yinede ablandadir.. sonucta onun ne gibi bi dua dilek ve olumlamalari var icinde yüreginde hapsettigi bilemeyiz.. bence ablan ile aciktan konussan daha farkli bakarsin bu düsüncene :)))))) |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Selam arkadaslar, araniza yeni katildim ve okudugum kadariyla cekim yasasini uygulamaya calistim :) Rüyamda istemedigim ve tanimadigim biriyle sözlendigimi gördüm, sözlendikten sonra da simdiki sevdigim kisiye mesaj atiyordum sozlendim diye, ve cok mutsuzdum.. sizce bunun nasil bir aciklamasi olabilir |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar ben biriyle tanıştım fakat hiç benim istediğim gibi biri değil.biryerde yanlış yaptık herhalde:( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:59 AM. |