Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620007)

sweeet 23-09-2012 08:55 PM

Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar

Alıntı:

fevel57 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830620)
Selam arkadaslar, araniza yeni katildim ve okudugum kadariyla cekim yasasini uygulamaya calistim :)
Rüyamda istemedigim ve tanimadigim biriyle sözlendigimi gördüm, sözlendikten sonra da simdiki sevdigim kisiye mesaj atiyordum sozlendim diye, ve cok mutsuzdum.. sizce bunun nasil bir aciklamasi olabilir

Sevdiğin kişinin ailenin onaylamayacağı biri olduğunu bilinçaltında düşünüyor olabilirsin canım.

fevel57 23-09-2012 10:59 PM

evet dogru olabilir... Birde gün ayarliyorlardi cekim yasasi uygulamak icin, hangi gun yapiliyor artik :))

sweeet 24-09-2012 03:11 PM

Canım tam olarak hangi çalışmayı soruyorsun. Şifa çemberi ise o başlığı takip et son zamanlarda çekim yasası ile ilgili toplu çalışma yapmadık.

disik82 26-09-2012 05:09 PM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820444)
offfffffff diyorum... sadece..aklıma başka bir şey gelmiyor
ben de hep birisini bekliyorum
karşıma çıkacak diye
her yüze bakıyorum
acaba o mu diye
ama o değil

hahahah çok bomba bir karaktersin,imzan ayrı bir bomba:)metal dinleyenlerin nesli tükeniyor!aslında sitede metal dinleyenler için bir başlık açıp konser kardeşliği yaratsak mı? :)

Eğlenceli 21-10-2012 06:19 PM

Herkese merhaba :) t678
ben de hayırlısıyla evlenmek isteyenlerdenim.
ama gerçekleşmesi için bugüne kadar pek de ciddi bir adım atmamıştım. Sadece istiyor olmakla kalmıştım.
Sıkı bir diyete ve spora başladım 2 aydır büyük bir kararlılıkla sürdürüyorum sevincli formda olmalıyım ki beğenilme şansım artsın cilgin897
buna ek olarak son günlerde internette bulabildiğim kadarıyla evlilikle ilgili forum konularını ve makaleleri biraraya toplayıp bilgisayarıma arşiv yapmaya başladım. vakit buldukça bu topladığım verileri okuyup kendimce değerlendireceğim.
meğer evlilik öncesinde (söz, nişan gibi evrelerde) neler yapılması gerektiğiyle ilgili bilmediğim ne kadar da çok şey varmış daha önce hiç bu konuları ciddi anlamda açıp da okumamıştım. smil56. Bu yaptığım son davranışımın da çekim yasasını hızlandırabileceğini düşünüyorum...neden olmasın ? smil56

huriye_89 22-10-2012 09:16 AM

geçenlerde tam evdeki işlerden bunaldığım anda şöyle bi cümle çıktı ağzımdan; "her geçen gün evliliğin bana göre olmadığını daha iyi anlıyorum,bekarlık sultanlık:D"
galiba evlilikle ilgili kaygılarımı ve korkularımı üzerimdden atamadım,bekar olmak daha zahmetsiz gibi görünüyo bana :D
ama aradan zaman geçti ve ben yine evlilikle ilgili güzel şeyler düşünmeye başladım =)
bu ikilemlerin sonu nereye varacak,ben de çok merak ediyorum :D

suyahapsettim 22-10-2012 12:52 PM

evlilikle ilgili zamanımın olduğunu düşünüyorum ama onu düşündürecek derecede güvenilir biride karşıma çıkmadı bu evlilik olayı bana korkutucu geliyo her ne kadar çevremde evlenenleri görünce normal karşılasamda kendim için korkuyorum yani güvenilir bir insan istiyorum beni önemsesin dürüst olsun ama sanki öle biri yokmuş gibi geliyo ama nolursa olsun insan hayatta bir eşinin bir desteğinin olmasına çok ihtiyaç duyuyo :(

ßyKuS 22-10-2012 01:50 PM

Suyahapsettim - sosyalleşmeden bilemezsinki öyle insan kesinlikle vardır.. Eminim

suyahapsettim 22-10-2012 02:12 PM

Alıntı:

ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832283)
Suyahapsettim - sosyalleşmeden bilemezsinki öyle insan kesinlikle vardır.. Eminim

eminim vardır da insanın karşısına çıkmayınca inanamıyo :/

nuru 01-05-2013 02:15 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829604)
Bu arada konuyu baştan sona okudunuz mu bilmiyorum ama konuyu başlatan arkadaşımız geçen ay çok da harika birsiyle evlendi. Çok yakışıyorlar çok tatlılar ve çok mutlular. Allah mutluluklarını daim etsin. :)

Onun adına çok mutlu oldum. Yüreğindeki güzellikleri hayatına taşımış başarılı bir arkadaşımız. Gösterdiği çabayı da en yakından takip edenlerden biriydim.

Gelse de kendi anlatsa. Dayanamdım ben yazdım. :)

Sevgiler.

bende yapmak istiyorummm !!!

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:59 PM.