Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620007)

azraist_24 07-11-2011 02:40 PM

Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar

Ben bu resim asma olayini ``secret`` da gormustum, yasanilan bir evlilik oncesi bir adamin duvarina astigi birbirine sarilan 1 cift resmi uzerinden giderek 2 ay icinde evlenmisti..girlhahagirlhahagirlhaha.

Olumlama cumlesi ise aynen soyle:

`` Ruh esimi seviyor ve seviliyorum....
Ruh esimi hakediyorum....
Ona yer aciyorum....12389

kutayhun 07-11-2011 03:56 PM

benim bilgisayarda naomi campell resmi var masaüstü olarak o da olur mu

guitar

azraist_24 07-11-2011 07:03 PM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810369)
benim bilgisayarda naomi campell resmi var masaüstü olarak o da olur mu

guitar

O biras zor sankikhkh56khkh56

kuzeygüney 07-11-2011 08:02 PM

Kutayhun Naomi de olur yalnız oldukça esmer yada zenci biri çıkabilir karşına..y789

Azracım forumda bulup not aldığım şu olumlamayı yapabilirsin;
Mutlu bir evlilik yapmayı eşimle uyum ve denge içinde yaşamayı
seçiyorum. Eşimi mutlu ettiğim gibi kendimi ve sevdiklerimi de mutlu
etmeyi kabul ediyorum. Bütün kalbimle ve beynimle evet diyeceğim
evleneceğim kişinin hayatıma girmesi için şimdi güçlü bir şekilde
niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun
için teşekkür ediyorum."
Ayrıca Ruh eşinizi bulun cdsini de dinleyebilirsin..

Sevgiler..

azraist_24 07-11-2011 08:36 PM

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810384)
Kutayhun Naomi de olur yalnız oldukça esmer yada zenci biri çıkabilir karşına..y789

Azracım forumda bulup not aldığım şu olumlamayı yapabilirsin;
Mutlu bir evlilik yapmayı eşimle uyum ve denge içinde yaşamayı
seçiyorum. Eşimi mutlu ettiğim gibi kendimi ve sevdiklerimi de mutlu
etmeyi kabul ediyorum. Bütün kalbimle ve beynimle evet diyeceğim
evleneceğim kişinin hayatıma girmesi için şimdi güçlü bir şekilde
niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun
için teşekkür ediyorum."
Ayrıca Ruh eşinizi bulun cdsini de dinleyebilirsin..

Sevgiler..

""Ruh eşinizi bulun ""CD si nerdeblissy

kutayhun 07-11-2011 09:30 PM

ruh eşi cdsi ücretli.. telkincd.comdan satın alabiliyorsun

herdaimmutlukız 07-11-2011 10:32 PM

Sanırım bu sitede okumuştum. Bildiğim 2 yöntem var. 1.si bir kağıda evlenmek istediğin kişinin özelliklerini, nasıl bir evlilik istediğini yazıyosun. Ama sanki olmuş gibi. Örneğin, eşimle şu şekilde tanıştık. Düğünümüz şöyle oldu böyle oldu gibi. 21 gün okuyosun. Zaten 1 haftadan sonra ezberlersin sevincli
2. ise sitede Yurdahal paylaşmıştı. Her gece yatmadan "Ben derin ve tamamlanmış bir sevgiyi hayatıma almaya hazırım. Eş ruhum beni mutlu etmek için bütün hazırlıklarını tamamladı. Ben de onu mutlu etmek için bütün hazırlıklarımı tamamladım. Ona hoşgeldin diyorum." bunları söyleyip yatıyorsun.

scouter 08-11-2011 12:04 AM

Merhaba Arkadaşlar;

Ben Mayıs ayı sonuna kadar 70 Kg.lık, 42 bedenden 44 bedene doğru yol alan biriydim. Bu sitedeki olumlamalar ile ilgili bölümde bir sahip olmak istediklerimiz ile ilgili resimlerden oluşan bir pano hazırlamanın, şartlanmak için faydalı olduğunu okumuştum. Gerçekten yatağımın tam karşısına böyle bir pano hazırladım ve yapıştırdım. Çok geçmeden inançlı ve kararlı bir şekilde rejime başladım.Şu anda 61 kg. ve 40 bedenim. Ben bu şekilde şartlanmanın çok faydasını gördüm. Bu nedenle gelinlik fotoğrafına bakarak inançlı olumlama yapmanın faydası olabilir bence :-)

kutayhun 08-11-2011 12:09 AM

scouter, hem kilo vermek hem de evlilik ile ilgili şu imgelemeyi ve panoyu biraz daha açımlayabilir misin.. sevgilerle...

kutayhun 08-11-2011 12:12 AM

Alıntı:

herdaimmutlukız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810402)
Sanırım bu sitede okumuştum. Bildiğim 2 yöntem var. 1.si bir kağıda evlenmek istediğin kişinin özelliklerini, nasıl bir evlilik istediğini yazıyosun. Ama sanki olmuş gibi. Örneğin, eşimle şu şekilde tanıştık. Düğünümüz şöyle oldu böyle oldu gibi. 21 gün okuyosun. Zaten 1 haftadan sonra ezberlersin sevincli
2. ise sitede Yurdahal paylaşmıştı. Her gece yatmadan "Ben derin ve tamamlanmış bir sevgiyi hayatıma almaya hazırım. Eş ruhum beni mutlu etmek için bütün hazırlıklarını tamamladı. Ben de onu mutlu etmek için bütün hazırlıklarımı tamamladım. Ona hoşgeldin diyorum." bunları söyleyip yatıyorsun.

herdaimmutlukız... önerini gerçekleştirmeye çalışcağım.. önerin için teşekkür ederim.. bu olumlamadır, imgelemedir ben ilk defa bu sitede duydum.. ve kafam yattı.. son iki 3 haftadır.. da sürekli kendimle ilgili olumlu cümleler kuruyorum... bir kere daha teşekkürler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:53 AM.