Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   Başlıksız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/994-ba351l305ks305z.html)

Korkunc 01-04-2007 05:50 PM

Şafak Doğan Güneş

"Şafak doğan güneş" askerlerin en mutlu ve en uzun bekleyişidir.

uzun dönemi 450 sayar, kısası 155 sayar, yd.sb.ı 365 sayar.

"şafak karanlık" ile başlar "şafak doğan güneş" ile biter.

O güneş bir daha öyle doğmaz asla. çünkü "şafak doğan güneş" tir.

O öyle bir bekleyiştir ki, karanlık değil kapkaranlık yerlerde nöbetini tutarken o aslanlar ellerinde tüfekleri soğuktan donarken elleri yüzleri "şafak doğan güneş" hasretiyle yanar da umutlanırlar.

şafak defteri vardır 450 haneli, yaz yaz bitmez. kalır 8 ay derler "adam mı öldürdün?"

ve o gün gelir...

kimi operasyondan gelir, kimi yatağından kalkar, kimi uyumaz, kimi nöbetten gelir ve "şafak doğan güneş" ine kavuşur ve biter hasret. kimiyse son nefesini verir de "şafak doğan güneş" inde son uykusunda güneşin battaniyesine sarılır da kavuşur ana toprağına, ata yurduna, al bayrağının içinde.

"şafak doğan güneş" öyle bir güneştir ki asla öyle doğmamıştır ve bir daha da doğmaz öyle.

"şafak doğan güneş" askerliğin bittiği gündür. vatan borcunun ilk taksitinin ödendiği.

"şafak doğan güneş" Korkunc teğmenin askerliğinin resmen bittiği ve tekrar sivil olduğu gündür.

"şafak doğan güneş" i dışarı çıksanızda göremezsiniz, görseniz de anlayamazsınız.

hayatınızda bir kez. bir daha da asla...

tüm asker kardeşlerime de nasip olması dileğiyle...

Hür Teğmen Korkunc.

lalezar 01-04-2007 06:52 PM

Başlıksız

ikinizde o duvardaki dev sinemaskoplarda dev , 956khiç modası geçmeyen filmler gibisiniz..oturup izliycem o filmleri...yok uzanıcam çimlere..loş ışıklar eşliğinde...

Korkunc 01-04-2007 08:08 PM

Başlıksız

hangi film ki bu?

Bruce Lee Ejderha Kalesi

Rambo 3

Rocky 4

Korkunc Ajan Simit'i Tartakladı

For whom the bell tolls. Film değil şarkı.

Last Samurai. Sake diye bağıran bir ayyaş.

Last of the Mohicans. Bangee jumping -ipsiz-.

Don't Cry. Silahlar ve güller. Arabayı sürüyorum.

Kurtlarla Lambada.

Er Ryan'ı Bırakın Ölsün.

Ben Doğarken Ölmüşüm. Orhan Baba.

Yurttaş Korkunc. Rosebud.

Uçurtmayı Topa Tutsunlar.

Vudın Hart. Yalan.

Müfreze. Hey gidi eski günler.

Matriks. Oracle ve Neo.

Korkunc 01-04-2007 08:18 PM

Başlıksız

Ben gidiyim biraz oyun oynayıp dünyayı namertlerden temizleyeyim. Siz de yukarıdaki
K kizgin1 rkunc filmlerde n9598 karelerinin geçtiği yerleri bulun. Boşverin bulmayın. O sizi bulur nasılsa.

Korkunc 01-04-2007 10:21 PM

Başlıksız

Bu haftaki eğitim öğretim filmimizde bir şiir var. Bu flash animasyon, yıllarca önce bir arkadaşın bilgisayarında görülmüş, temin edilmiş ve bir format neticesinde kaybedilmiştir. Geçenlerde aramalar sonucu tekrar bulunmuş ve sizlere sunulmuştur. Hoparlöre ses verelim. İyi seyirler.

http://www.secretspy.net/flashs/Berk_Tokay-Siir.swf

etterna_ 02-04-2007 12:59 AM

Başlıksız

khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56

Korkunc 02-04-2007 01:00 AM

Başlıksız

sayfada ne gibi bir hata var.

etterna görmüş anlaşılan.

etterna_ 02-04-2007 01:04 AM

Başlıksız

Sıvavda napcam diye düşündüm durdum ingilizce konusunda neyse iyi geçti. Bu da ingilizcemi ilerletmeme bi vesile oldu. Ya çok güldüm akşam akşam. S. parman bile güldürmedi bu kadar khkh56

Korkunc 02-04-2007 01:14 AM

Başlıksız

Evet katılıyorum. Ben de ingilizceyi ordan öğrendim zaten.

lalezar 02-04-2007 09:36 AM

Başlıksız

herkese mutlu bi pazartesi...sevgili korkunç o saydıgın filmler hiç çekmez beni vurdulu kırdılı degil mi onlar bruce lii falan..şöyle hayal dünyasını zorlayan degişik ögreti tadında film yok mu veya içinde her duygudan biraz motif /renk bulunan??mesela frenkenstein...gülme ya 4 kere izledim ben o filmi...orda çok derin bi aşk anlatılır derinden veya interview with the vampire vampirle görüşme...orda banderasın elleri çok estetik tir bi vampire göre...bak hala gülüyo...
korkunç sen bişeyler yaz adı da -başlıksız bahçesi -olsun...nasıl ?? 44 dusun

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:20 PM.