![]() |
Başlıksız Yazıda da bahsetmiştim. Bu eski bir şiir ve bir arkadaşımın bilgisayarında görmüştüm. Arkadaşlarıma göstermek için ararken buraya da atayım demiştim. Bu kadar. |
Başlıksız Alıntı:
Bir numara var ama bir gün çakarım elbet. n9598 Hikaye ile ilgili kısmı:Hmm. o zaman sen benden zekisin. Sıkma kısmı: Günü gününe değişir benim iq. Bazen 80 bazen 120 oluyor yokuş iniş durumuna göre ama daha fazlasında motor yanıyor. Demogoji kısmı: Ben insanların iq sunu bir tabağa benzetiyorum. içinde ne kadar elma armut yani ne kadar doldurulmuş ve kullanılabiliyorsa o kadar önemli. Çünkü 27 fen sorusu kaydırıp hacettepe ingilizce tıp a girecek kadar zeki (sınav stresine bağlı kaydırma zeka katsayısını düşürmez diye düşünerek) ve at yarışı oynayarak okulundan atılmayı başaran kendini harcayan süper insanları da gördüm. yani kapasite değilde ne kadarının kullanıldığı .......................... diye devam eden birşeyler işte. Muhtemel: Normal insan zekasını 100-110 veya 90-110 civarlarında olduğu yada onun gibi birşey olduğunu hatırlıyorum sanki. google a bakmak istemiyorum. Benim ki de 5 10 fazladır. Geçmişin hatrına o da. Hepsini toplarsak uzaya çıkmaya katkısı yok. super |
Başlıksız |
Başlıksız korkunç kardeş sana yazdığım mesaja biraz bozulmuşsun okuduğum kadarıyla şimdi fikri şeyler yazmak istemiyorum uyarı nedeniyle zaten faydası olmaz o zamanda biraz galeyana gelmiştim fakat yazını okuyunca yav ben ne yaptım da korkunç kardeş böyle edebiyatı paramparça etmiş dedim kardeşim okadar ağır edebiyatı ben kaldıramam nolur biraz benim seviyemden yaz birde şiir yazabilirmisin onlarıda zevkle okuyacağımı umuyorum |
Başlıksız Bana beni hatırlattığın için kızmışımdır sadece. Bir de usül meselesi tabi. Şiir bir his meselesi. Çok kolay yazmak ta çaktı şimşek yağdı yağmur gibi olmasın diye fazla bulaşmıyorum. Böl serbest metni parçalara Cümleyi düşük yap Bir dağlar denizler Bir de guantanamo muydu? Bir quasimodo Bir de duygu seli Ah be ahlar Şiiriniz 30 dakika sonra hazır. Buyrun fırından alın. Ne şairler var, serbest çalışan, kitapları olan. Ordan takılın. Coşarsam yazarım ama sonuçları pek iyi olmuyor (gönderme yok, var, yok, var, yoookkk. Tamam usta ne sinirleniyorsun, yoksa yoktur.) |
Başlıksız Abuseyif le arama girmeyin lütfen. Üstad sayısı iki olmuş zaten. Saygımız sular seller misali. Sopa bir yerden tanıdık geldi ama. Titretip kendine getiren sonra kendinden geçiren birşey olsa gerek. Öyle bir yazıyorsun ki zaten eng klavye. anlamıyorum diyorum anlarsın diyorsun. lüften abuseyif ve benim seviyemize in. Okurken ingilizceden türkçeye sonra korkunççaya sonra iq ya. bir de failatün mefaili meçhulün. Quasimiduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diye haykırarak memlekete gideceğim. Sonra ordada vah vah diyecekler. |
Başlıksız Kendi attığımız mesajları nasıl siliyoruz acaba? ben de gereksizleri temizleyeyim. yada pişman olayım da sileyim arada bir |
Başlıksız Yazılan mesajların silinmesi için moderatorlere özel mesaj atabilirsiniz.Yada kendiniz edit yapabilirsiniz. |
Başlıksız Kolay gelsin. Ben daha önce davranıp Atakan beyden koruma kalkanı büyüsü temin ettim. hehehe <================== Dağa yüze yüze çıkarsan lalezar ın bahsettiği tipte olup maniküre kesin ihtiyacın olur. ya da benim resmi artık sen kullanırsın. sevincli Sonra artık lalezar seni seyreder sürekli. tabi ellerini fazla göstermeden yaz derim. nolur nolmaz. bıçak en çok kullanılan ev aletidir. abuseyif bizden tabi. bizden değildir diyeni korkunc a havale ederim. Hadi abuseyif çekelim kürekleri. Sopalılar bizi takip ediyor. birrr, kiii, birrr, kiii. fbsmile |
Başlıksız problem değil sil. nasıl olsa sayfanın üzerinde kalan harf izlerinden ben okuyorum nasıl olsa. sevincli biz küreği zaten sandalda çekmiyoruz ki. gemide çekiyoruz. tayfa hesabı. can simidi de bizim kafayı bulurdu o ayrı. :) mona lisanın da mı elleri vardı yav? Millet yüzünde gülümseme mi hüzün mü var derken gene eller. Ben de ellerimi kesip kafamla yazıyorum klavyeye vurarak. bir de mona rıza var tabi. bir de korkuncun elleri. pardon pençeleri. törpüleyeyim bir ara. yazarken -ara sıra kafayla vurmayı bırakıyorum klavyeye acıyıp- pençelerle zorlanıyor insan. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:08 AM. |