Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   Başlıksız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/994-ba351l305ks305z.html)

Korkunc 10-03-2007 07:07 PM

Başlıksız

Merhaba. Ben Korkunc. Eskiden ingilizce takma isimler kullanıyordum ama türkçe birşeyler olsun dedim ve daha korkuncunu bulamadım.

Ne kadar da komiksin.

etterna_ 10-03-2007 08:15 PM

Başlıksız

O kadar güzel anlatmışsın ki thumbsanim bu uzaya çıkamama meselesini ben de çok kafama takıyorum doğrusu. Reklamlardaki gibi ne zaman halay çekicez ayda smil56

Korkunc 11-03-2007 12:45 AM

Başlıksız

Evet bir anda bir çok şeyi yazınca karışık oluyor sanırım. Kitabı illegal şekilde indirdim ama ingilizce kıtlığı nedeniyle okuyamadım. sözlükle de boğuşmak zor geldi. Neyse yine de teşekkür ederim (Askerlikte astlarınız bir emri yerine getirdiği zaman karşılığında teşekkür edersiniz. Ben de askerliğimi subay olarak yaptığım için askerlere bol bol teşekkür ettim. Geçen hafta askerliği bitirdim. Şimdilerde insanlarla konuşurken, alışveriş yaparken veya birisinden yardım alırken çok daha rahat teşekkür ediyorum. Eskiden sadece kuru bir sağol yetiyordu. )

Düzenli yazı yazmak için planlar dahilinde hareket ederek giriş, gelişme ve sonuç gibi temel ilkeleri dikkate almak gerekiyor. Benimki biraz, yok yok fazlaca serbest (grekoromen değil) olmuş. İnsan içindekini bir solukta bir ejderha misali üfleyince böyle oluyor sanırım.

Bu bana teksir kağıtlarının arkalarına içimdekileri yazdığım günleri hatırlattı. Yazıya güzel bir başlangıç. Sonra kızgınlık, öfke, çaresizlikle birlikte hem yazım hızı hem de ifade hızında artış. Sonra sigortanın aşırı yüklenmesinden dolayı yazıda bozulmalar ve takip eden satırların daha kalın ve daha bozuk bir hal alması. Sonunda kalemin atılıp sayfanın bir kitap arasına sıkıştırılması ve walkmenin alınarak şehrin sokaklarının arşınlanmasıyla son bulan bir süreç.

Düşünceler bir bütün halinde kafanızda ama soldan sağa dizince biraz zor oluyor.

Eğitim şart.

lalezar 11-03-2007 08:36 AM

Başlıksız

meraba korkunç..hiç de korkunç degilsin bence bir de demişsin ki buldugum en korkunç kelime buydu..valla bende ne korkunçlar var mesela alsana hayattaki en korkunç kelime: koca.. n9598evet evet dogru okudun......evet bende yazındaki samimi anlatımı begendim çekincesi olmayan ifadeler bence de bi de Lerzancııım begendiyse bu yolda yürüyebilirsin emniyet içinde... 44 sevincli

Korkunc 11-03-2007 01:37 PM

Başlıksız

Teşekkür ederim. Açıkça yazıyorum çünkü bu site bir paylaşım sitesi. İnsanlar zaten açık oldukları zaman birşeyleri paylaşabilirler.

Bazı konularda komplekslerim var ama kişiliğimi yansıtırken neden insanlara olmadığım gibi görüneyim. Çıkar gütmediğim için açık oluyorum. Yoksa politik olmak daha kolay. İnsanlara duymak istediklerini söylersiniz. Ama bunu samimi yazışmaların olduğu yerde yapayım.

Hayatımda iki kez psikoloğa gittim. Bana ilk seferinde konuşmalardan önemli gördüğü kısımları beni tanıma maksadıyla kayıt altına almak istediğini söylemişti. Ben de "tabii ki nasıl isterseniz. İsterseniz soranlara da durumumdan bahsedebilirsiniz" dedim. bir kurum ve amirleriniz var malum. neden çekineyim. Zaten kendim gitmişim. kendi başıma başa çık(a)madığım meseleler için profesyonel yardım almak isteyeceğim ve açık olmayacağım.

Gerçi ilaç desteği de olsaydı iyi olacaktı. Daha sonra başka bir uzman aracılığıyla kavuştum emellerime. Süper oluyor insan ilk ilaç kullanınca. Bir draje alıyorsun sonra sevincli İnsanın ilk etapta gerginliğini alıyor. Ama çözüm için uğraşmadığınız zaman elinizdeki manyak raporuyla kalırsınız. Deli raporu gibi de değil ki cezai ehliyeti ortadan kaldırsın. clapping

Ben de bir fayda sağlaması amacıyla methini duyduğum bu sitenin sağladığı temel olanaktan yararlanmaya başladım. Dinliyorum ney sesini açıyorum bilgisayarda okey oyununu. Dışardan biraz absürd gözüküyor tasavvuf musikisinin ana öğelerinden neyi dinlerken okey oynamak ama "PURPOSE" başka. Bir de dalıp dalıp da okey atmasam iyi olacak ama.

Edebi yorumlar için ayrıca teşekkürler. Birde başlığa eleştirel yaklaşım olsaydı. İçeriği de içine katan. Gerçi o zaman hevesimi mi kırardınız?

turgay0101 11-03-2007 03:40 PM

Başlıksız

Gerçekten güzel paslaşmalar böyle tatlı sohbetleri okuyunca daha bir huzur buluyor insan

lalezar 11-03-2007 04:45 PM

Başlıksız

sevgili korkunç,sen az biraz ilaç kullanıp altı üstü birkaç doktora görünmüssün..ohooooo,çok sayıda doktoru iyileştirdim bu güne kadar...ilacın verdiği o baştaki rahatlıgı mutlulugu bilirim,yeniden dogmuş gibi yapar birden..ama sonra aradan zaman geçer stresler tugla tugla taş taş birikir,en sonunda yeniden bi patlama daha,çünkü bilinçaltı dolu rahatlama orda olmalı ilk etapta,aşşası fokur fokur rahat nefes aldırmaz sana...hiçbi doktorda bunu açıklamaz..geçen arkadaşla onun doktoruna birliktr gittik,onun dozunu tam iki katına çıkardı o gün,arkadaş biraz tedirgin oldu..hayatın için birşey yapmazsan bu yol böyle devam eder,başka çıkış yolları olmalı oysa ,insan bu denli aciz olamaz...ben de kısmetse bir aya kadar bu antidepresanlardan kurtulcam çok ümitliyim...çalışmalarım hep sürecek.. bisiklet

Korkunc 11-03-2007 05:59 PM

Başlıksız

Aslında on sene önce gitmem gerekiyordu ama artık dayanılmaz boyutlara gelince durum, bir büyüğümün EMRİ ile gittim. Artık bakışlarım sabitlenmiş, denilen lafları anlayamaz duruma gelmiştim. Aslında beni göndermek istemelerinin nedeni hem konuşup rahatlamam hem de o güzel psikolog bayanı görmem ve titreyerek kendime gelmemmiş. Gördüm, etkilendim, titredim ama kendime gelme faslı ne yazık ki vuku bulmadı. Bayanı da Allah sevdiğine bağışlasın diyor ve kaldığımız yerden devam ediyorum.

İlk konuşma tanışma faslı ve birkaç duygudurum araştırmasından öteye geçmedi. Ben de hayatın anlamına kavuşacağımı zannetmiyordum zaten. Görüşme biterken psikolog bayan son olarak bana oradan çıktıktan sonra ilk olarak ne hissedeceğimin farkında olmamı, bunu not etmemi ve kendisine bir sonraki görüşmede anlatmamı istedi. Dışarıda güzel ve güneşli bir öğleden sonra yaşanıyordu. Yüzümde biraz önceki görüşmeden kalan yalancı gülümseme solarken aklımdan ilk geçen şey ACI oldu. Bakmayın siz bu kelimenin üç harfli olduğuna. Her bir harfi bir zehir gibi sardığında bedeninizi, yüzünüzdeki ifadeler anlamsızlaşır, vücudunuz sabitlenir ve kıvranmaya başlarsınız.

Bir sonraki görüşme olmadı. İçinde bulunduğum kurum dolayısıyla çeşitli görevlere gittiğim için fırsat yaratmadım kendime. Daha sonra bir vesile ile gittiğim bir uzman nörolog, iş stresini alır diye hap verdi. Daha doğrusu yazdı, ben kendim gidip eczaneden aldım. Böylelikle sinsi amacıma ulaşıp hapçılık günlerime başladım.

Neyse ilaç konusu yeter bu kadar.

Bu arada lalezar sana bir sorum olacak. Önceki mesajında korkunç koca sendromundan bahsetmiştin bir cümle ile. Affına sığınmak talebiyle, eğer erkek olsaydın acaba "korkunç olan: kadın (eş anlamından kullanmak istedim. Normal şartlarda karı-koca ikilisinden karı tabiri kullanılıyor ama tabirin dışında olduğunda biraz itici bir kelime olduğu için kullanmadım) tabirini kullanma ihtimalin neydi?

görüşmek üzere.

lalezar 11-03-2007 06:53 PM

Başlıksız

aslında gerçekten böyle bir soru soracagın aklıma geldi yazarken...erkek her zaman egemenliğini koruyor hükmü sürüyor yani..ama korkunç kadın yok mu ?istemediğin kadar...burda karakter devreye giriyor,cinsler ötesi bir durum bu...3 kadından biri şiddet görüyorsa bunda bayanların da oldukça payı var aslında...belki yaratılış gereği erkek her zaman daha özgür kadınsa bagımlı...erkekler bunun böyle olması için elinden geleni yapmış..bi kadın düşün sadece anne ve eş..kendi hayatı var mı şimdi bu varlıgın..sürekli erkegi hoşnut etmek için yaşıyor..en ufak bi kazıkta çökmesi normal,çünkü herşeyi başka birşeye baglı...ben de dahil.bu kıskaçta yaşamaya devam ettiğimiz sürece korkarım biraz pişmanlık kapımıı çalacak...ama şöyle bi fark olabilir,,kadın çogunlukla pozisyonunu begenmediği için ,degiştirmek istediği ama buna gücünün yetmediğini gördüğü için şeytanlıgını devreye sokuyor..erkekse zaten buna sahip ama niye böyle yaptıgını ben de anlayamıyorum anlayan varsa anlatsın bi zaamet 2600....

Korkunc 11-03-2007 09:06 PM

Başlıksız

Benim kastetmek istediğim şey bakış açısı veya dahil olduğun gruptu. Bu gruplar kadın-erkek, sağ-sol, gs-fb vb. olabilirdi. Ben bu soruyu erkek milletinin bir ferdi olduğum için değil başka bir nedenle sormuştum.

Bu objektifin buğulu olması durumu bende henüz gençliğin ilk çağlarında ortaya çıkmıştı. Bir fenerbahçe-beşiktaş maçıydı. Fenerbahçeli olduğum için sanırım önce takımımı yazdım. fbsmile Fanatikliği kaldığım yurtta insanların daha doğrusu normalde birbirleriyle çok iyi arkadaş olup farklı takımları tutan fakat maç anında yaratık haline bürünüp birbirlerini yok etmeye çalışan kişilerin arasında sonlandırdım. Bunu da belirtirim.

Beşiktaş maçın sonlarına doğru bir pozisyon yakaladı ve top çizgi civarlarında seyrederken fenerbahçeli oyuncu tarafından tekmelenerek uzaklaştırıldı. Ve sonra bu olay yıllara damgasını vurdu. Ayrıntıları hatırlamıyorum. Şampiyonluktaki önemi, ezeli rekabet vs. sonuçta orada bjk ve fb'li oyuncular vardı. Bjk'liler ellerini havaya kaldırıp gol diye sevinirken fb'li futbolcular ise hakemi muhtemelen sevdiklerinin üzerine yemin edip, bir takımın kaderiyle oynanmaması gibi futbolun başladığı günlerde icat edilen deyimlerle baskı altına almaya çalışıyorlardı.

Sonuç gol kararı çıktı.

O gün anladım ki bir sürü göz aynı anda aynı şeye bakmalarına karşın -terbiyesizlik faktörünü işe katmıyorum, çünkü oyuncuların hepsinin de iyi insanlar olduklarına inanıyorum - fb'liler çizgiyi geçmedi, bjk'liler ise çizgiyi geçti şeklinde gördüler.

Bu kadar uzattıktan sonra sizin daha ilk cümlede sezdiğiniz şeyi açıklığa kavuşturayım.

Dahil olduğumuz gruplar, izmler biz de algı yanılsaması yapıyor mu? Hoyratça taraf mı tutuyoruz, yoksa dahil olmadığımız şeyleri daha mı iyi görüyoruz?

-----------o------------
Bekarlık güzel şey niye evleniyorsunuz ki. Kimsenin derdini çekmezdiniz.

Benim gibi her akşam ne yemek yesem diye düşünüp sonra hiçbir şey yapmayıp kahvaltı yapabilirdiniz. Veya bulaşıkları biriktirip sonra bir gün bulaşık yıkamaya karar verdiğinizde "yahu bizde bu kadar bardak var mıydı?" diye söylenip 26 (Yirmi altı) adet bardak yıkayabilirdiniz. 88a Çatal kaşık sayısını söyemeye gerek yok sanırım. Monitörünüz tozdan ve kirden kahverengiye döndüğünde ve monitördeki renkleri ayırt edemediğinizde temizlik yapardınız. falan filan işte. aç aç yazıyorum zaten. gidip birşeyler yiyeyim bari.

NOT: Arkadaşlar bu forumu ben açtığım için kendimi bir nebze rahat hissediyorum. Aslında rahatlığım yazıların sululuğuna bakılırsa çok daha net olarak görülecektir. Bir hata ettiysek affola.

lalezar 12-03-2007 05:46 PM

Başlıksız

meraba.ben nereye dahilim bi saattir düşünüyorum bulamadım inan..belki tüm çabam hiçbir izm'e dahil olmadan yaşayabilmek...haklı olabilirsin,belki taraf tutuldugu vakidir ben de bu hataya düşüyo olabilirim...yalnız şuna dikkat; koca:: bakınız kocamak fiilinden türemiş emir kip..yani insanı kocatır eskilerin tabiriyle..kocatmasaydı insanı, adı goncagül olması lazım gelirdi..sevgiyle kal... hismiley

Korkunc 12-03-2007 06:03 PM

Başlıksız

khkh56
Sen goncagül yazınca aklıma Hamdi Alkan'ın tiplemesi YARMAGÜL geldi aklıma.

Çoğumuzda maalesef o kalıpta olmadığına göre biz de goncagül olabiliriz. miyiz. yok canım. kel ve göbekliler grubunun meydanlarda "hepimiz evliyiz, hepimiz Goncagül'üz" demesi ne kadar ilginç olurdu.

bu terim sanırım erkek fatmanın zıttı oluyor.

Aslında insanları anlayabilmek için bazen goncagül olmak lazım olabilir. ben mesela evde hergün ne yemek yapsam derdi ile uğraşırken annelerimizin onlarca yıl nasıııııllll çocuk, temizlik ve yemek şeytan üçgeninde - daha çok iş var ama o zaman üçgen çokgen oluyor ve tabiri oturtamıyorum - yaşadıklarını anlıyorum. utananadam

ah keşke bir de attıklarında hedefi mutlaka bulan güdümlü terlikleri olmasaydı daha güzel olurdu.

turgay0101 17-03-2007 04:42 PM

Başlıksız

Gerçekten insan annesin değerini çok geç kavrıyor ben de üniversiteye gidene kadar annemin ne çektğini anlamıyordum sürekli bulaşık yemek çamaşırla uğraşıp duruyordu ben se umursamıyordum şimdi ben de aynı sorunlarla karşılaşınca annemin çektiklerini anlayabiliyorum ve annemi daha çok seviyorum

turgay0101 17-03-2007 04:43 PM

Başlıksız

bu arada o güdümlü füzeleri muhakkak bizim iyiliğimiz için gönderiyorlardır:)))

Korkunc 17-03-2007 07:39 PM

Başlıksız

Evet haklısın. Çocuğun hızına yetişemeyince füze fırlatılıyordu.

Bazen kıvrak hareketlerle atlatıp kapıdan bakarak pis pis sırıtırdım. O sırada ikinci füze de rampadan fırlatılarak hedefini bulurdu.

Bir özlem ki bu hayatın sonuna kadar bırakmaz. Sıcaklığı hiçbir şeyde bulunmaz. Anılarda bile kalsa.

skorpy 17-03-2007 09:30 PM

Başlıksız

korkunç neden korkunç anlamını hismiley çok merak ettim senin için anlamını yani neden böyle bir isim

Korkunc 18-03-2007 12:20 AM

Başlıksız

Aslında ismin kökeni bilgisayar oyunu günlerine dayanıyor. Hani kendinize bir isim ararsınız. "Yazılarım hep ilginç tesadüflerle bezeli mi olacak." Yurtta kaldığım günlerde Half-life oyununu oynuyorduk. Ben de kendime nedense Scorpio ismini seçtim. Akrep burcu da değilim ama isim hoş gelmişti. Şimdi bile isme bakıyorum, bilinçaltım o kadar kanıksamış ki gözümün önünde imgeler oluşuyor. Scorpio'yu görünce. İlginç değil mi soruyu soran arkadaşa kullandığın nickin hikayesini anlatıyorsun ve nicklerimden birincisi onun şu an kullandığı nickin akrabası daha doğrusu atası oluyor. Hani akrep burcunun latincesi ondan. Yoksa benim ki seninkini döver niteliğinde değil.

Daha sonra türkçe olsun dedim ve Counter strike oyununda Korkunc Abi nickini kullanmaya başladım (bazı oyunlarda türkçe karakter desteği olmadığı için "c" harfiyle kullanmaya başladım ve öyle kaldı. Ama siz yine de korkunç olarak yazın. Olayın hikayesi burada. Sonra abisi düştü kendisi kaldı.

Neden korkunc? Ortamlara nam salsın, gittiğim yerlerde oyuncular "buyur sen geç" ya da "abi bizi de sen oldur" diye değil. Sadece farklı. Bilmem şimdi de belki isimle bütünleşmeden dolayı.

Pek ihtişamlı bir öyküsü yok değil mi? Filmi yapılmaz en azından. Nickin sahibi de normal piknik tüp "pardon tip" saç özürlü, kısa ve göbekli bir tip. Şekil yerinde fiziksel bir korkuncluk yok. Saksıda var bişeyler ama toprak mı fazla, tahta mı eksik.

Siteye girerken de değiştirmedim. Daha doğrusu yazacak birşey yoktu. İlk mesajda da geyik var isimle ilgili.
Korkulacak bir şey yok. Yaklaşın birşey yapmayacağım.

n9598 dunk56

ne küçük emrah filmi, ne süperman ne de ghost.

Sadece korkunc bir film. İkisi, üçü yok. Ben ölünce bitiyor.

etterna_ 18-03-2007 12:24 AM

Başlıksız

ya korkunç alemsin y789
ben de hep dangerous nickini kullanırdım, yada scorpio neden bilmiom
belki korkunç olmak istiom ondandır benimki khkh56

Korkunc 18-03-2007 12:42 AM

Başlıksız

Evet, evrimini tamamlayınca korkunc oluyorsun.

Biraz süsleyelim niki de alınmasın.

Korkunc, bilinmeyen ve korkulandır. Korkunc dışlanandır. Korkunc bir görüntüdür ve görülmeye tahammül edilemeyendir. Korkunc, korkunçtur.

Diğer dillere de Korkuncska (Rusyaca), Korkuncio (İtalyanca), Le "Lö diye okunur" Korkunc (Fransızca), Das Korkunc (Almanca) diye çevrilmiştir. İngilizler ise her zaman ki gibi kibirleri nedeniyle reddetmiş ve kendi kelimeleri olan terrible, awesome gibi Korkunc'un eline su dökemeyecek ifadeler kullanmışlardır.

Her cümleye bir açıklama yazabilirim ama boşverin. Korkunc'tur, ne yapsa yeridir. Sonra uyurken lucid ortamlarda kovalamak zorunda kalmayayım kimseyi ki fazla mesaiye girmesin.

etterna_ 18-03-2007 12:45 AM

Başlıksız

aynı zamanda ilgi çeken ve çekicidir de değil mi?

Korkunc 18-03-2007 01:57 AM

Başlıksız

Ben uzun süredir -takribi 6 senedir - kullandığım için kelime çok kişiselleşti benim için. İlgi çekmesini düşünerek yazmamıştım. Çünkü ben sanal alemde Korkunc'tum.

Korkunc bir yaşam tarzı.

İlgi de çekiyor olabilir.

Manşetler...

"Kim bu Korkunc? " Sabah
"Korkunc bir faciayı önledi." Akşam
"New Turkish Hero! Korkunc" New York Times
"Mama li Turchi! Korkuncio" La Gazetta Della Sport
"Korkunc Reina'dan çıkarken görüldü!" Şamdan
"Polat Alemdar: O'na bildiği herşeyi ben öğrettim." Tercüman
"Morpheous: Zion'un ona ihtiyacı var." Daily Matrix

Yakında t-shirtleri de çıkar belki. Filmi de çıkabilir. Madem ortamların bir kahramana ihtiyacı var. O zaman ben de görevi kabul ederim. "Korkunc vs. Allien". "Korkunc Kendiyle Dövüşüyor" (Film değil belgesel tarzında).

Sıkça da kullanıyorum tabiri. Şu an başımda korkunç bir ağrı olması gibi.

Evet ilgi çekiyor olabilir. Ama hayranlarım, beni merak edenler varsa gitsinler bir tüpçüye bir piknik tüpe baksınlar.

Sıradan bir tüp, ayarı bozulursa patlama riski yüksek.

lalezar 18-03-2007 07:40 AM

Başlıksız

korkunç olan hayatın taaam kendisi ve insanların bencilliği bence...korkunç olan aradıgım ama olmayan adaletin verdiği yoksunluk hissi.. .... 4897

turgay0101 18-03-2007 12:49 PM

Başlıksız

böyle düşünüyorsunuzda bence birazda güzel bakmak lazım hayata eğer hayatı güzel görmek istiyorsak bu konuda çok sevdiğim bir söz var güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayattan lezzet alır

lalezar 18-03-2007 04:17 PM

Başlıksız

bu sözü severim sagol beni ayıktırdığın için...bu sitede çok hoşuma giden bi söz vardı...kendiniz için yapacagınız en bencilce hareket diğerlerini affetmek..ne alaka deme çok mantıklı yani senin söylediğinle alakalı..eyvallah turgay kardeş...hepimiz bazen eşref saatlerde olabiliyoruz...çook şükür dimi ama... 12389...zaten stress de bizim beynimizdeymiş baksana ..aslında bildiğmiz herşey bizim zihnimizde olmasın?? k8908

Korkunc 19-03-2007 03:37 AM

Başlıksız

Lütfen insanlar, hayat ve adalet üçlüsünü aralarında organik bağlar kurarak kullanmayın. n9598

Ateş yakın. Yine tüpte kaçak olacak.

lalezar 19-03-2007 08:05 AM

Başlıksız

bizim için böyle tümel ifadeler kullanma lütfen..görünmüyomu bizim adımız yazıyo orda tekil hatta tikel bireyleriz biz...üstelik demek istediğinden bişey anlamadım... tuh788...eminim güzel bişeyler söyledin.. khkh56

Korkunc 19-03-2007 02:56 PM

Başlıksız

Peki. (Gayet sakince)

Sayın, değerli arkadaşlarım ve lalezar (çoğulda ve tekilde). (Lalezar değersiz demek değildir!)

Yani diyor ki; (affınıza sığınarak)
Lütfen, 1.insanlar, 2.hayat ve 3.adalet kavramlarını aynı cümle içinde kullanmayın. En sıkıntılı ve çözümünün elimizde olmadığı bu cümlelerde geçenleri değiştirmek için her çaba harcadığımızda; harcadığımız şeyin cebimizdeki bozuk para misali olan aklımız ve sallantıdaki sinirlerimizin bam teli olduğu olduğunu hatırlatmak maksadıyla yazmıştım. Muzdaribiz biz de diyorum, sinirliyiz diyorum, tüp patlayacak diyorum, ahhh ahh diyorum.

Açıklamalar için; (haddim olmayarak)
Bkz. o korkunc üçlü için Başlık 1,3
Bkz. piknik tüp için başlık 23
Bkz. Bir röportaj

"benim kitaplarımı yazılarımı okumuyor musunuz?" (Yaşar Nuri Öztürk)
-Hayır. biz takılıyoruz.
(Sanırım biraz da sabahları gergin oluyoruz. )
-ben de kalkıyorum gece saat 3'de arkadaşlarıma hmmm n9598 diyorum. Bıdı bıdı diyorum. üşenip tek cümleye sığdırıyorum. kendime karizma çıkarıyorum.

Beni bir sen anladın, onu da yanlış anladın lalezar diyorum yok demiyorum sonra mesaj yağmasın
"what the f... " diye.

Korkunc anlaşılmayandır. Korkunc yanlış anlaşılandır.

lalezar 19-03-2007 03:11 PM

Başlıksız

ah canım sen bunu mu demek istemiştin ..valla anlamadım anlaşılmıyo..yani minik oglum konuşamıyo ama senden daha net anlatıyo,kırılma çok degişik bi tarzın var..bi deeeee lalezar lale bahçesi demek olur...anlıyorum ben seni ister inan ister inanma...senden bi ankara havası geliyo bu yannı... gulensmiley blissy

lalezar 19-03-2007 03:58 PM

Başlıksız

ay sagol lerzan ya be de bu ne diye düşünüp durdum..harikasında bunca şeyi nerden öğrendin ilk defa senden duydum harikasın yaa.. blook alk78

Korkunc 19-03-2007 04:21 PM

Başlıksız

agu. aguguguu.

aguuu. guuugguuu. muugguuu, guu. gugu agumugu magu.

agu!

lalezar 19-03-2007 06:08 PM

Başlıksız

gülmekten bi hal oldum burda khkh56
kesinlikle anladım şimdi işte...e bu dili biliyonda niye konuşmuyon???aşkolsun yaaaa... sevincli

Korkunc 19-03-2007 06:26 PM

Başlıksız

En temel anlaşma diline indim madem daha iyi anlaşılıyor. ehehe

Hani biraz da ingilizce biliyoruz ya onu da araya katayım demiştim, lerzan benden önce kelimenin köküne girmiş.

Mesela
what are you doing? dediğimizde normal soruyormuşuz
what the hell are you doing? dediğimizde biraz kızgın oluyormuşuz.
what the f..k are you doing? dediğimizde sinirden çıldıracak ve ortamlara dehşet saçacak oluyormuşuz.
bu sitede geçen bir film nedeniyle de what the bleep kalıbını da öğrenmiş bulunmaktayım ki ne kadar mutluyum bilemezsiniz.

Aguu!

Korkunc 19-03-2007 06:46 PM

Başlıksız

Aslında o dili de unutmuşum. Üzerinden çeyrek asır + geçince.

Ben de bu dili bilen bir arkadaştan yardım aldım. Aslında öyle bir niyeti yoktu ama.

Sordum bu ne demek. Dedi "agu".
Sordum şu şu ne demek. Dedi "aguuu. guuugguuu. muugguuu, guu. gugu agumugu magu."

Hani tam da manasını bilmiyorum. Çocuğun dediğine güvenip te yazdım. Belki karnım aç, mama istiyorum demiştir. ya da what the bleep falan işte.

Yanlış birşeyler dediyse ifadesini yazılı ortamda alayım.

abuseyif 19-03-2007 11:12 PM

Başlıksız

kardeşim yazını okuyunca insan bu kadar boş yaşayabilirmi dedim sen nerden gelip nereye gittiğini sorsana kendine yazık kabrin ötesinde ne var bunu araştır artık inançsızların ortaya attıkları fikirler çürütüldü ıspatlanmış hak olan bi
r gerçek var bizleri ebedi bir hayat bekliyor artık bu herkesi tatmin edecek şekilkde ıspatlanmıştır sana tavsiyem boşa yaşamadığını öğrenemenm ve risale_i nur okuman o zaman yani yaratılış amacına uygun yaşayınca bütün dertlerin biter yahu o deeiğin plazmayı daha ne kadar izleye bilirsin hayat geçiyor bütün bu mükemmellikler boşunamı çevrene bak

hayatimdegisti 19-03-2007 11:20 PM

Forum Kuralları

Merhabalar Abuseyif;
Aslında özelden yazacaktım sana ancak tekrar hatırlatmış olayım tüm üyelerimize.
Forumda din ve siyaset ile ilgili yazilar yazmak yasaktir.
Bu kuralimiza hassasiyet gösterilmesini rica ediyorum.

Korkunc 20-03-2007 01:02 AM

Başlıksız

İlk başta başımdan kaynarsular inmiş gibi oldu ama yinede teşekkür ederim. Eleştiren olduğun kadar eleştiriye de açık olabilmelisin (Kendime)

Her zaman savunduğum bir fikir vardır.

Bir insana doğruları öyle bir anlatırsın ki o adam ne seni ne de doğrularını kabul eder.
Bir insana yanlışları öyle bir anlatırsın ki o adam yanlış olduğunu kalbini kırmadan karşılıklı fikir teatisi içinde anlatır. Kalp kırmadan. Dostluk bu temeller üzerinde gelişebilir. Dostluk din kardeşliği değildir. İnsanların kardeşliğidir.

Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın ve onun oradakilerin kılına bile dokunmadığını ve ibadetlerinde özgür olduklarını söylediğini bilmelisin.

Öncelikle Sn.Admin'in sözleri üzerinde durmak istiyorum. Din ve politika ilgili yazıların olmadığı şeklindeydi.

Kesinlikle doğru(mu?) Çünkü biz aşırılıkları nasıl başarabiliyorsak çok iyi bir şekilde beceriyoruz. Abuseyifin daha çocuk olduğu dönemlerde insanların birbirlerinin kafasını gözünü nasıl parçaladığını çok gördük. İyi ki abuseyif o zamanları görmedin. Ve biz bunu güzellikle halledemeyen illa bir şekilde aşırı tepkilerle ortaya koyan bir milletiz ve bir şekilde yargılarımız o kadar kuvvetliki zamanında cennet tapusu da dağıtıldı (canlı şahidi de var) cehenneme bilet veren de. Ama propaganda benim defterim de yok. Ben söyleyeceklerimi insanların kafasına çivi ile çakmam. Direk bile söylemem. Kendilerinin anlamasını, anlam bulmasını ve benimsemesini isterim. Ben yolu işaret ederim. Güzellikleri göstermeye çalışırım. Ne reklam ne de propaganda.

Ben dindar insanlara kesinlikle ve hiçbir şekilde kötü bir laf söylemem. İnandığını yaşıyordur. Dinler ve öğretilerin amacı insanın eksikliklerini gidermek ve onu daha iyi bir donanıma sahip olması için eğitmektir. Bu yüzden kendi nefsini terbiye eden insanların, diğerlerine kendi fikirlerine karşı duruşlarına aldırmadan dostça yaklaşmalarını sevmişimdir. Hani vardır ya böyle mahallelerde kendi halince yaşayan, güleryüzlü ve bir o kadar bilge amcalar. Fikri aşılamazlar. Sevdirirler. Siz isteyerek yaparsınız. Çünkü kendinizde bir anlam bulursunuz. Diğer insanlarla zaten hiç bir problemim yok. Beni şucu bucu olduğum için değil insan olduğum ve onlarda bir değer bir anlam ifade ettiğim için severler. Sevmeyenim de vardır. Ama bana söylemediklerinde ben nedenini açıklayamadığımda nasıl kazanayım tekrar. Öyle arkadaşlarımla da tatlı dilli olarak izah ettiğimde durumu beni mutlaka anlamışlardır.

Politika konusunda söyleyebileceğim tek şey var. Ona buna kahrolsun demekle hiçbir yere gidemedik Cumhuriyet kurulalı beri. Kardeş çocukları, teyze çocukları, bu milletin çocukları hep birşeylerin el altından verdikleri ayarlarla kendilerini yedi durdu. Bir tek hedefim bağımsız ama her yönüyle, birlik ve gelişen bir toplum. İnsanlarla iletişimim bu yönde. Ben de kızıyorum, bağırıp çağırıyorum ama hiçbir insanın kanını dökmek için değil.

Bir hedefimiz varsa ilim irfan yolunda ilerlemek. Bir tek aksiyonum olabilir. Bir savaş olur 82 sene önce dün olduğu gibi ben de tarihin yazıldığı yerde kanımın son damlasına kadar harcarım, toprağı kıpkırmızı yapar kan çiçeklerini sularım. 12 gün sonra askerliğim bitiyor ama ben çağrılmayı bekleyeceğim ömrümün sonuna kadar. Milletim, bayrağım, ülkem için.

Gidin zapsuyu şiirini dinleyin, gidin şehitlerin şiirlerini okuyun. Başka politikamız yoktur bizim.

Abuseyif'im sana gelince. Boş yaşadığım konusunda çok haklısın. Ama yazdığın şeylerle değil. Bir kere daha oku kardeşim benim. "Yaradanın adıyla oku". Ben plazma tv si olan birisi değilim. Plazma tv'den nefret ettiğimi hayat amaçları bu olan insanları dinlemekten yorulduğumu zaten ilk yazımda yazıyorum be kardeşim. Lütfen bir kez daha oku. İspat edebilirsin ama insana görmek istediğinden fazlasını veremezsin. bu arada ben de evrim olmadığını biliyorum ama varsa da geriye doğru (bu konudan ve kişilerden muaf tutarım) olduğunu düşünmüşümdür.

Çözüm ise senin inandığın kişi midir onu hiç bilmem. Az biraz okumuşluğumuz var. Demek ki anlamamışımdır abuseyif. Sen hayatımdeğişti abinin yazdıklarından sonra belki bu sitede bu şekilde yazmazsın ama benim senin gibi senin yolunda ilerleyen gerçekten çok "kardeş" im oldu. Hani siz hoşgörülüydünüz, insanlara güleryüzlü yaklaşırdınız. Abuseyif, bizden değilsen onlardansın dediğin müddetçe bir yere gidemezsin. Dediğim gibi ben anlamamış olabilirim. ve sen aklınca yargılayabilirsin. Belki de doğrudur. Ben de senin dediklerini kendime çok söyledim. Çünkü ben boş ve boşlukta bir adamım. Sen bunu söyleyemezsin. Neden mi? Benim bunu kabul etmeyeceğimden değil. Ben bunu biliyorum zaten. Çünkü insanları kazanmak zordur. Kaybetmek kolay. Doğru yada yanlış tartışmam bir misyon varsa ve senin görevin anlatmaksa bunu tatlı dilinle insanlara yap. O kızdığınız misyonerleri git biraz seyret. Küfür edenleri mi ararsın, tehditleri mi. Ama ne yapıyorlar. Senin gibi yargıyı basıp mührü basıp göndermiyorlar. Bir kişi bile bizim için kardır.

Peygambere bir köye gittiklerinde çoluk çocuk taş yağdırdı. Ne oldu? Beddua etti mi? Yok. git ikarelerine sana ne anlatacaklar bakalım. Bu sitede dindar arkadaşlarımız da var. Namaz kılıyor, dinlerinin kurallarını icra ediyorlar. Diğer arkadaşları onlara bir şey diyor mu. En çok Allah kabul etsin diyorlar. Sen insanları evine döverek mi çağırıyorsun. Bir amacın varsa ve bunu başarabilmek için çalışıyorsan Allah aşkına sen böyle bir şey söylediğinde insanlara gerçekten inanıyor musun görevini yaptığına.

Affına sığınarak şunları da yazayım. Ben kimim hesabı.

Hoşgörünün yolundan git. Mevlana oku. Git abilerinden reçel kavanozunu otobüs hikayesini oku. Oku ama yargılama. Sen görevini yap o kadar. Anlayan anlar. Anlamazlarsa sen ne yapasın. Kimsenin üzerine kapıyı da çarpma. Adamın geleceği de varsa "burada misafirperverlik yokmuş karşılayanından belli" demesin.

Buradan son kez şunu yazayım. Ben iyi bir insan olduğumu söyleyemem. Kendini övmek yok bizim Korkunc kitapta. Forum muhabbetlerini tatlandırma amacıyla nikimize övgüler de düzmüş olabilirim. Ama sadece gülümseten hikayeler. İyi bir insan olmak için çalışıyorum. Boşlukları da doldurmaya. Belki ömür yetmez.

Sen de insanların boşluklarını taşla doldurma. Hangi fikri anlatacaksan elinde güllerle, yüzünde gülümsemeyle git. İnsanlar önce senin güzelliğini görsünler ki nedir bu gülümseme bu mutluluk bizimle de paylaşır mısın desinler. Gidipte al sana kitap diye adamın kafasına vurursan baştan kaybedersin.

Boşver Abuseyif. Yazdığın iki satır iki sayfa oldu. Ben birşeyler öğreniyorum ya sen.

Eminim ki güzel bir insansın. İnandığını da yaşa. Sadece yaptığını güzel yap. Benim için değil. Kendin için. En azından savunduğun fikir için.

Saygılarımla.

Not: Yazıma sululuk katacak yer bulamadım ben de buraya yazayım bari. Ya bu telkinlerden mi sitenin saygıdeğer ortamından mı yoksa Abuseyif'in güzelliğinden ve saflığından mı (Allah saflığını -güzel anlamda kullandım- bozmasın) böyle kendimi rahat hissediyorum. Yoksa normal zamanda belki Abuseyif kardeşimin kalbini de kırardım.

Hey ne oluyor. Bir diyaloğumuz var o kadar. Bu benim Korkunc olduğumu unutturmasın kimseye. Yok öyle kadayıf gibi jöle gibi. Hmmmmm n9598

Korkunc 20-03-2007 01:15 AM

Başlıksız

Bu yazıyı kim yazmış kardeşim. Yok öyle jölemsi yazılar. Kendini Korkunc yani ben göstermek için bir iki ek yapıp not şekline büründürmüş.

Kızarım ben öyle şeylere. Tahammülüm yoktur böyle şeylere. Ortamların en Korkunc'u benim. drive45

Lütfen ilgililer ip numarasını alıp kendine Korkunc diyen sahtekarı bana bildirsinler.

Saygılarımla, arz ederim! sevincli

Korkunc 20-03-2007 01:21 AM

Başlıksız

Arkadaşlara armağan edilir. khkh56

[youtube=425,350]pVG6lnYYbmo[/youtube]

Korkunc 20-03-2007 07:58 PM

Başlıksız

Bkz. Mesajın solu

Korkunc
Üye
** (Üsteğmen. Mümkünse Sn.Admin tek yıldız yapsın. Ben teğmenliği daha çok seviyorum. Gerçekçi olsun.)

<<======== (Icon, avatar, logo, mesaj konusu)

Ben adaletten vazgeçmedim aldığım bir ekmeği bile paylaşırken. Öyle ki (bakın öyle süper anlatacağım ki oscar boşa gitmeyecek şaşkın) bu kadar.

Değil. Ben kesiyorsam ekmeği bırakırım arkadaşın önüne o seçer (Bıçak yoksa elimle koparırım bahtına ne düşerse). İşte ilginç bir durum çıktı ortaya. "Bıçak kimdeyse adaletin teminatı da odur". Vay be ekmekten bile çıkartırım kelimeyi. Hemen yazayım kapıma. Konunun özüne dönüp Korkunc lukları bırakalım.

Logo geçenlerde internetten bakmıştım adalet tanrıçanın ismine. Şimdi ismini unuttum ama tekrar bakıp da hayat hikayesini yazmak vardı. Neyse. Tesis miydi, terzi mi termit...tamam. Hatırımdan çıkmış. dl67

Tesadüf işte gelmiş benim avatarım olmuş. Tesadüf ki konu oraya gelmiş.

Yani diyor ki meali:

Gözlerim kapalı ki görmem ben hiçbir şeyi, kefede doğru tartmıyor kılıçda baston olmuş yorulmuş artık o çağlardan beri bizim sakaların su sattığı durumdaki gibi elde kefe dolaşıyor. Kör olunca kılıçla yönünü buluyor. O kadar.

Durum raporu bu.

Mağdur. Hayat değil, adalet değil, insan.

Hayat dediğin odada adalet dediğin duvarda insan ne yapabilir. Teknik hikayeleri katmazsak ancak yumruklayabilir duvarı ki belki yıkılır da yeniden yapar. Ben çok yumruk attım o duvara da elimdeki kandan başka kar kalmadı. Sağlam işçilik!

Vazgeçmiyorum belki. Ama ağlamak da çözüm değil. Orası ağlama duvarı da değil. Paylaşamıyorum. Yaşamaya başlıyorum. Sonra bırakıyorum. Ben ses çıkarmak istediğimde tüp içten patlıyor ben duramıyorum. Ellerim kırık, benim de gözlerimde yaş oluyor. Üzülüyorum. gücüm de yetmiyor. Korkunc ta evrimini tamamlamadı henüz.

Ben ses çıkarmak istediğimde tüp içten patlıyor ben duramıyorum.

Neden devlette bir işe girmiyorsun diyorlar. Tek kelime ile cevap veriyorum. Sürerler.

Atarlar o körün önüne, bastonu diye kullandığını kaldırır, bize denk gelir. İkiye böler sonra tartar, tam ortadan bölmüş müyüm diye.

Sonsuz kısır döngü. Ühü ühüler hah hah ha lar (Erol Taş misali). Ne yazık ki.

Altı Nokta (bulunduğu tesis adalet tanrıçasının) (Özürlüleri muaf tutarım)

kadirayvaz 20-03-2007 09:12 PM

Başlıksız

Atakan bey; Forumda din,siyaset yasak demişsiniz.Çok çok doğru.Bu konular kişilerin özel hayatları ile alakalı.Buna sporuda eklemek gerekir diye düşünüyorum.(Özellikle futbol,son zamanda buna buz patenide eklendi malesef) Spor konusunda da insanlar istemeden de olsa birbirlerini kırıyorlar ve yanlış anlıyorlar.Çok şahit oldum bu durumlara.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:59 AM.