![]() |
Başlıksız Saçma bir şarkı dolandı dilime, korkmak gibi sevginden... Sonra da bana besleyeceğin nefretinden Sipsivri bir kılıç yakar, acıtır canını. Gözlerim düşmez aklından canını yakar hasretim Belki günler hatta aylar boyunca benden bir iz ararsın Dolanır durursun amaçsız... Gözünden düşen minicik bir damlaya lanet edersin; Kurusun bitsin beni içinden akıtsın diye Sonra da bir sille atarsın dünyaya, ceketini alıp gitmek istersin Bitmeyen sadakatini yenip Başka bir gözyaşında bulursun beni Ama gördüğün gözler benim değildir farkında olmasan da... Bu şiiri çok sevdiğim ve beni gerçekten seven bir dostuma yazmıştım..Benim için bulunmaz bir dosttu. Hala öyle... uzaklarda olsa da şimdi... Seni Seviyorum Dostum beni duymasan da... |
Başlıksız korkunc da olsan uğurcum yeni hayatın gerçekten sana yaramış sana dinlettiğim ney sesi de sigarayı bıraktırmayıp sadece suçluluk ve ego güçlendiricilerdi ( dikkatini çekeceğini düşündüğüm için sigara konusuna daldım) yeni hayatında daha mutlu olacaksın unutma sadece bulunduğun mekanı bir aylığınada olsa terketmen lazım unutma |
Başlıksız I, I, sir. Yakında |
Başlıksız Birşey söyleyeceğim ama aklıma hiçbir şey gelmiyor. |
Başlıksız Avi907 öldü galiba. Neyse kalan sağlar bizim olsun (Bi de düzgün yaz da geri düzeltme yav). Geriye sayıyorum. Herşeyi olduğu gibi zamanı da. 10.....9.....8..... |
Başlıksız noldu korkunç birşey mi soracaktın? dusun |
Başlıksız yoo öylesine ortalığa laf atıyordum. Sigara mevzuunda. Başarılarının devamını dilerim. Bu kadardı. |
Başlıksız teşekkür ederim korkunç sende bırakmak iste bırakırsın sana yardımcı olurum bu konuda... |
Başlıksız Teşekkürler, ama şimdi değil. |
Başlıksız onayi pekala umarım bi gün bırakırsın ben kaçtım saygılar... t678 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:40 AM. |