Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   Başlıksız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/994-ba351l305ks305z.html)

25emel 23-07-2007 11:23 PM

Ynt: Başlıksız

yada kızmayayım sonra tümden kaçarsın sevincli hoşgeldin 44 nerelerdeydinnn?? ösledim yaf onayi

Korkunc 23-07-2007 11:42 PM

Başlıksız

Hoşbuldum şimdi :)

Evet sitenin siyah rengi yoktu anlaşılan.

Kara bulutlar gelir arasıra

Mekan değişikliği. Artık güneşin batışını daha rahat görebiliyorum ve de hüznün şehri ankarayı

------------------0--------------------
Let's ride. Klip severlere. Etterna ya

[youtube=425,350]nPB6TCfGzU8[/youtube]

hayatimdegisti 23-07-2007 11:52 PM

Hoşgeldin Korkunç..
Geri dönmene çok sevindim... thumbsanim

Çok fazla ara verme boyle.... hismiley

hayalayaz 23-07-2007 11:54 PM

gelimiş benim oğlumcum gözlerimiz aydın olsuuuun...ey be çocuğum iyi ol emi çok iyi ol..saygılı sevgiler..

Korkunc 24-07-2007 12:05 AM

Hoşbuldum. Sn.Admin.

Teşekkür ederim.

Çalışırım. Ama söz veremem. Söz verirsem yapmam gerekir sonra :) (Görende her verdiği sözü tutuyor zannedecek. Yanlış anlaşılmasın. Bir dost)

BURCU GELEGEN 25-07-2007 05:05 PM

seninle tamışamadık ama bu Hayal sayesinde tanıdım diyebilirim.
Hoşgeldin

Korkunc 25-07-2007 09:13 PM

Evet tanışamadık. Sen gelirken ben gidiyordum. Yanlış anlaşılmaya. Site giriş çıkış meselesi.

İnsan hayallere fazla aldanmamalı. Hayal hanım bu hayallerin dışındadır o da ayrı bir konu. Zaten beni bir tanımayan pişman bir de tanıyan. Kabuğu korkunc, eti acı, çekirdeği kalın, özü ateş. Kabuğundan çekinirsiniz, etinin tadı berbattır, çekirdeğini kırarken zorlanırsınız, özü hem sizi yakar hem de kendini için için.

Hoşbuldum.

hayalayaz 25-07-2007 09:40 PM

korkunç oğlumcum cevizi düşün ne kadar serttir hele birde çetin ceviz dediklerimiz denk gelirse zor kırılır özüne ulaşıncaya kadar canımız çıkar..ama özü ne kadar tatlı ve lezzetlidir...severiz cevizi, bazen içinin güzelliğini bildiğimiz için kırmadan saklarız...bence sen hani o, kırmadan sakladığımız çetin cevizlerden birisin varsın dış kabuğun sert olsun ben senin özünü biliyorum ya ,buda bana yeter..iyiki geldin oğlumcum, sevgiyle kal....

Korkunc 25-07-2007 09:59 PM

Sadece insanları süslü kelimelerle korkunc ağlarıma çekiyorum o kadar. Sanırım başarılı da oluyorum kelime süsleme sanatında. Öyle ateş, acılı adana falan. yoksa cevizli baklava değil. sadece çürük elma. yenebilir tarafı da var kurtlu tarafı da. Neyse iltifatlar edebiyat sanatının üstadlarına olsun.

etterna_ 27-07-2007 12:40 AM

hoşgelmişsin happy6

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:19 PM.