![]() |
Ynt: Başlıksız arkadaşlar enerjiniz yükseliyor, scriptleri dinledikçe zihin özüne dönüyor,alışmadığı bir durum olduğu için fazla enerjiyi nasıl kullanacağını bilmediğinde ve enerjiyi salıvermediği için bunlar yaşanıyor. topraklayın kendinizi,ben noluyo deyinceye kadar evde ampul kalmadı. birazda bu scriptlerin bu kadar etkili olacağına ihtimal vermemiştim başlamaya karar verdiğim zaman.ama scriptler zihnin enerji frekansını değiştiriyor. enerjinin ayaklarınızın altından toprağa aktığını düşünün ve yalın ayak gezin bir müddet. |
Ynt: Başlıksız sevgili çöl fırtınam, çok hızlı bi degişim gözlemekteyim sende..hatta duruşun neredeyse ayaga tam şimdi kalkan bi insanınki kadar dikleşti...demek sanal egilip bükülmeler bizimkisi...yıllarca duvarlara bakıp oturan degil,bakışını o taştan tugladan geçiren bi kimlik ancak bu denli hızlı kalkabilir...yoksa bi alış-verişle düze çıkan bunalımlar mı bizimkisi??..bir aynada farklı bakışı bulandırmadan buluşturan ama hep kendini bulan...daim olsun.. blissy |
Ynt: Başlıksız bir iki dakika önce sinemada gezerken lalezar nerede diye bir soru yükseldi içimden burdaymışsın |
Başlıksız - Nothing [youtube=425,350]W86ep2TSldM[/youtube] There I go - turn the page [youtube=425,350]wiy5kDOVSLo[/youtube] At last... Fade to Black. |
Ynt: Başlıksız korkunc oğlumcum umarım iyisindir,iyi ol emi |
Ynt: Başlıksız korkunç oğlum umarım iyisindir,çok iyi ol emi, |
Ynt: Başlıksız Alıntı:
Geri geleceğini ümid ediyorum... clapping |
Ynt: Başlıksız rt67 Alıntı:
|
Ynt: Başlıksız onaylamayın atakan bey ben onun geleceğine inanıyorum, korkunc oğlumcum hadi gel be çocuğum |
Ynt: Başlıksız sizlere korkumç bir haberim var bad45 art56art56 cilgin897 korkunç yeni evine taşınması nedeniyle internetten geçici bir süre ayrı kalmak zorunda kalacak. ama en kısa zamanda geleceğini belirtti. tabi bide işleri yoğun kendisi iyi selamı var herkese gulensmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:04 PM. |