![]() |
Başlıksız O da olur bir gün. Belki siz görürsünüz belki ben. |
Başlıksız Bir cumartesi gecesi ve yağmur var Ankarada, bir o kadar da güzel temiz koku. Alışılan toz bulutunun aksine. Bir de hüzün. Yanımda bir alkol yok, 4 aydır içmediğim, bir de hiç kimse. Saat 12 olsun da tek başıma biraz yürüyeyim yollarda Sonra biraz alkol alayım ve geleyim tekrar geçici karargaha. Alayım demi güzel olayım. Sonra dinleyeyim dinlemekten hiç vazgeçmediğim şarkıları. ve de sayayım geçen zamanı. 6.....5.....4..... |
Başlıksız ve hep saymanın hep zor olduğu sayılar 3.....2.....1..... Bu da son dalgalanmalar telkin gemisindeki. Sevgili ve sayın arkadaşlar. Bugün de Anderson'dan Masallar kısmına tek kişilik bir oyun yazacaktım ama bir şey gelmedi yine aklıma. Tetik ateşlenmedi. Bilirsiniz işte oyunların adaleti olmaz. Ya siz vurursunuz rakibi yada Game Over. Neyse ben bir süreliğine aranızda olmayacağım. Gideyim biraz büyüklerimin tavsiyesini gözardı etmeden benim de daha önce bahsettiğim. İnternet yok, teknoloji yok. Mutluca gelişmeyi unutmayın. Döndüğümde görüşmek dileğiyle. Matrix'ten de son bir alıntıyla kendime de iyi yolculuklar dileyeyim. Good bye Mr.Anderson. Saat 12'ye gelirken. |
neden hep kendimiz merhaba arkadaşlar, umarım benide aranıza alırsınız? herkesin kendi ile ilgili bir çok sorunları vardır. Benim öyle çok fazla derdim falan yok. Tabiki dertsiz kaygısız hiç kimse yoktur. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile geldim bu siteye. Ve de hoşuma gitti. Ara sıra buralara gelip gitmek istiyorum. Ve bu dünyada aslında 789569 bazı şeyleri değiştirmek istesekte değiştiremiyoruz. Herkes biryerlern dertli. Peki neden bu böyle olmak zorunda. Neden mutlu bir şekilde yaşamak varken, bunca dert ve kederin içinde buluyoruz kendimizi?Ben hala bu sorunun cevabını bulamadım. dusun Ben dostluğa ve arkadaşlığa önem veren bir kişiyim. Bu sitede umarım arkadaşlarla tanışıp muhabbet etme fırsatını bulurum. herkese selamlar |
Başlıksız Korkunc Deneyimli ??? ( n9598 ? sevincli ? drive45 ? dunk56 ? 88a ? guitar ? ) ***** ??? (" * " super) Form: Saylon Mesaj Sayısı: ax2+bx+c=0 -------------------0------------------- Lerzan hn. a acil şifalar, herkese iyi kandiller. -------------------0------------------- Başka bir yerde cevap var mı bilmiyorum ama ramazan bey e de hoş geldiniz ler. Gerçi başlıksız hikayeler ne derece rahat koltuklara sahip bilmem ama. -------------------0------------------- Saygılar. Hür teğmen. |
Başlıksız where have you been ??sevgilikorkunç, hakkaten sen nereye kayboldun...umarım herşey yolundadır..yani döndüğün hayır kenarda avatarı falan görmesem sen oldugunu kesin anlııcam kimden bu mesaj; kurgun ,förmüller falan tam senlik...tam kendine has nevi şahsına münhasır sın. hismiley |
Başlıksız 1. soru: - Cevap veriyorum. Dıııııt. - Süre doldu. - Kahretsin. 2. soru: - joker hakkımı kullana... Dıııııt. 3. soru: - aslında... - emin misiniz? - ben ee.... - son kararınız mı? Aa yine süre doldu. -Sorular zor. Daha doğrusu sorular kolay da yanıtları zor. ----------------0-------------- intentionally left blank ----------------0-------------- son cümleye dair sapkal89 |
Başlıksız OOooooo hoşgeldin Korkunç.Yine super bir giriş yapmışsın 956k |
Başlıksız Serseri bir rüzgar işte. Eser öyle bir. |
Başlıksız Başlıksız bahçesinin duvarlarına uzun yazılar yazarken gerçekten de adamakıllı düşünmeniz lazım zaten. Bir de üstüne üstlük tarama yapıp üzerini çiziyorsunuz. Ben temizlemiyorum Korkunc temizliyor ona göre. n9598 bisiklet blissy 2600 Bahçeyi de eşelemişsiniz zaten. Börtü böcek dolaşıyor her tarafta. Her taraf toz kir. Uyarmadı demeyin. Korkunc elinde süpürge kovalamasın sizi. Sağı solu belli olmaz malum. hismiley smil56 sevincli wave gulensmiley smiliyface s45apk actionsmile Sitenin bekçisi. Amirim asayiş berkemal. --------------- o ---------------------- ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:45 AM. |