![]() |
Cevap: buda benim hikayem :) bu gün sabah erken kalkıp kızım için okula gittim veliler toplantısına.benim hiç bir zaman veliler toplantısına annem yada babam katılamadı.kızımda büyük değişimler olduğunu söylediler olumlamalarımız süper.sevincliher yere astık sürekli gözümüz takılıp okuyoruz.soguk bir gün ama benim içim kıpır kıpır pozitif enerji tavan yapıyor.öğleden sonra dedeyi ziyarete gittik.bahçeyi seyredip çayımızı yudumlarken şiddetli bir yağmur başladı derken kara çevirdi inanmayacaksınız yarım saat sonra güneş bütün ihtişamıyla parladı.iklimlerde değişti.iki kızım var.kızları babaanneye emanet edip eşimle salep içmeye gittik ve farkettimki uzun yıllar sonra eşimle yanlız ilkdefa çıkıyoruz çocuklar olmadan ve karar verdik ayda bir gün beraber dışarda geçirmeye.ve bir günüde baba ve kızları günü ilan ettik.hayat akıyor ve bizim mutluluğumuz artıyor farkındalığımız artıyor.sevdiğimiz dostlarımız artıyor.iyiki varım iyiki varsınız iyiki varız.y789 |
Cevap: buda benim hikayem :) dün akşam kızımla sohbet ettim.küçük kızım doğduktan sonra birden bire büyüyen abla olan kızımla.ara ara sohbetler edip her Pazar papucunun dama atıldığını düşünmesin diye dolaşmaya çıktığım kızım.kızımın çok iyi idare ettiğini düşünmüştüm.kardeşi doğduğunda 9 yaşında idi.şimdi 12 yaşında.ve üzülerek fark ettim ki kardeşi doğunca sevilmediğini düşünmüş.gözlerini gözlerimin seviyesine getirip sen benim ilk göz ağrımsım senide kardeşinide çok seviyorum dedim.bana sarıldı o doğunca beni sevmediğini düşündüm ama hiç söylemedim ama beni sevdiğini anladım annem dedi.iyiki varsın yavrum diye sarıldım küçük kızım geldi yoksa beni sevmiyormusunuz diye küçük kollarını açtı.ablası kucağına aldı annem ikimizide çok seviyor dedi.y789sevgiyle mutlu kalın |
Cevap: buda benim hikayem :) harika, hep mutlu kalın sevdiklerinizle.... |
Cevap: buda benim hikayem :) Alıntı:
|
Cevap: buda benim hikayem :) çok dogru demiş,anneler hep dogru derler nedense. sen yolunda devam et .güzel günler görmen dilegiyle.... |
Cevap: buda benim hikayem :) bu gün dişim ağrıdığı için hastaneye gittim.sigrt56dişim intahaplanmış çok fena.ilaçlarımı yazdırıp ordan çıkarken sınıf arkadaşıma rastladım.hastane müdürü olmuş.çok sevindim onun adına.sevincliçay içip sohbet ettik.biz ilkokuldayken babası ölmüş anneside bir başkasıyla evlenmişti.onu amcası büyüttü.niye bunlar benim başıma geldi diye kendine acımak yerine başarıyı tercih etti.ve başarı merdivenlerini genç yaşta tırmanıyor.azmine hayran kaldım.25889hayata nasıl bakarsak hayatta bize öyle bakıyor.hani derler ya körle yatan şaşı kalkıyor.pozitif düşünce pozitifliği negatif düşünce negatifliği hayata çekiyor.burdada çekim yasası iş başında.mutlu oldum arkadaşım adına.ben huzuru ,mutluluğu şeçiyorum.başarıyı seçiyorum. http://img97.imageshack.us/img97/2242/12ono2rt.gifmutluluk yağmurunda hep beraber şemsiyesiz kalmayı seçiyorum.sevgiyle mutlu kalın iyiki varım iyiki varsın iyiki varız.....y789 |
Cevap: buda benim hikayem :) geçmiş olsun ablacım... |
Cevap: buda benim hikayem :) Geçmiş olsun canım.Diş çok kötü ağrı yapar.Acil şifalar diliyorum. Aile durumunu ne güzel pozitiflikle yansıtmışsın bizlere. Çocuklarını Allah bağışlasın.Darısı başıma İnşallah. Yolunuz ve yolum hep ışıklı olsun.idea3 |
Cevap: buda benim hikayem :) Alıntı:
|
Cevap: buda benim hikayem :) sevgili Bengusu gecmis olsun.acil sifalar diliyorum.t678 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:24 PM. |