![]() |
Cevap: buda benim hikayem :) sevgili bengusu,hikayen çok güzel,belki yaşarken sana acı veren yıllar olmuş ama sana kattıkları çok çok daha büyük.en güzel yanıysa iyi bir evlilikle,mutlu sonla devam ediyor oluşu....sana ve sevdiklerine ömür boyu mutluluk ve sağlık diliyorum |
Cevap: buda benim hikayem :) Alıntı:
|
Cevap: buda benim hikayem :) bu gün öyle güzel bir gündüki anlatamam.öğle yemeği yerken genç güzel bir kız yanıma yaşlaşarak "hocam merhaba beni tanıdınızmı?"diye sordu? gözlerinin içine baktım "nuraycığım"dedim ben ücretli öğretmenlik yaparken derslerine girmiştim."size ulaşmak istiyordum ne güzel bir süpriz tel.alabilirmiyim sizinle görüşmek isterim "dedi.öyle duygulandımki anlatamam. "biliyormusunuz öğretmenliği çok sevdirdiniz bende öğretmen oldum "sevinclidedi.çok mutlu oldum.sevinclibu çok farklı bir duyguymuş herkes tatsın bu duyguyuactionsmileyaşamak lazım hayatta insan bir takım şeyler yaşıyor belki iyi belki kötü ama hepsinden farklı bir tat alıyor.farkındalıkları artıyor farkındalıklarımızın hep artması dileğiyle sevgiyle mutlu kalınnnny789 |
Cevap: buda benim hikayem :) bu günün güzel seçmesini seçiyorum.smileydance bütün dostlarımın yüreklerinden geçen dileklerinin gerçekleşmesini seçiyorum. mutluluğu seçiyorum.sevincli bütün güzel olayları bir mıknatıs gibi çekmeyi seçiyorum. sağlıklı bir yaşamı seçiyorum. çocuklarım için sağlığı mutluluğu başarıyı seçiyorum. güzel olaylara odaklanmayı seçiyorum. her zaman bir çıkış kapısı daha olduğunu bilmeyi seçiyorum. sağlıklı beslenmeyi seçiyorum. harika aile ilişkisi içinde olmayı seçiyorum. seven sevilen biri olmayı seçiyorum. bu gün günlüğümü seçimlere ayırdım.gitikçe büyük bir değişim içinde olduğumu bilmek farklı bir duygu.sevgiyle mutlu kalıny789 |
|
Cevap: buda benim hikayem :) |
Cevap: buda benim hikayem :) günüm harika geçti.her gün uyanınca günümün nasıl geçeceği ile ilgili seçimler yapmak hep olumlu düşünceler ekmek bende meyvelerini vermeye başladı.zamanımın büyük bölümünü okumaya paylaşmaya ayırdım.çocuklarla ilgilenirken yeni şeyler öğreniyorum.onların hep anda yaşaması çok güzel.ne geçmişe takılıyorlar nede geleceğe hep andalar.anda kalmak beni tamamen değiştirdi sevgili günlük.seviyor seviliyorum.bilgilerimi paylaşıyorum paylaştıkça artıyor ve dönüşünün bana olduğunu biliyorum.ve bütün dileklerim isteklerimi anda şimdiki zamanda istiyorum bütün mucizeler gerçekleşiyor.sevgiyle mutlu kalınnnnnnnnnnnnnny789 |
Cevap: buda benim hikayem :) içim kıpır kıpır sevincliyerimde duramıyorum.smileydancemutluyum huzurluyum her şey harika gidiyor.havalar bile mevsime inat ısınıyor.muhteşem dağın görüntüsüne bakarak çayımı yudumluyorum.dağın zirvesinden eteğine kadar inmiş kar.ama şehir sanki bir bahar havası yaşıyor....güzel haberler bekliyorum.... huzurlu olmayı seçiyorum. mutlu olmayı seçiyorum.y789 |
Cevap: buda benim hikayem :) gercekten helal olsun mutlulugu fazlası ile haketmişsin. her zaman mutlu ol:)))) böyle güzel insanlarla bir arada bulunmamı sagladıgı için site kurucularına da cok tesekkurler .iyiki varsınız. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:24 AM. |