Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   buda benim hikayem :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/423034-buda-benim-hikayem.html)

nevresim 02-11-2009 10:27 PM

Cevap: buda benim hikayem :)

gerçekten hayran kaldım size.yalnızlık konusu bende de mevcut inşallah senin gibi mutlu sona kavuşurum.ve hayata bakışım senin gibi pozitif olur.olmaya çalışıyorum ama tökezliyorum bazen.kalkmaya çalışırkende zorlanıyorum.güçlü olmalıyım.çok mutlu oldum sizin adınıza bende sizin gibi olmak isterim:)

Sultan 03-11-2009 07:58 AM

Alıntı:

nevresim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569573)
gerçekten hayran kaldım size.yalnızlık konusu bende de mevcut inşallah senin gibi mutlu sona kavuşurum.ve hayata bakışım senin gibi pozitif olur.olmaya çalışıyorum ama tökezliyorum bazen.kalkmaya çalışırkende zorlanıyorum.güçlü olmalıyım.çok mutlu oldum sizin adınıza bende sizin gibi olmak isterim:)

ben çok tökezledim ama asla vazgeçmedim.hep pozitif bakmaya çalışıp kapanan kapıların yanına açık bir kapı daha vardır diye baktım.sende dene canım ve vazgeçme sevgiyle mutlu kalıny789

Sultan 05-11-2009 02:04 PM

Kayın validem kafasına koyduğu hedeflerini gerçekleştirmek için elinden geleni yapıyor.havalar soğuduğu için yürüyüşe çıkamıyor evde spor yapmaya çalışıyor.bir bacağında platin var.benim okuduğum kişisel gelişim kitaplarını benden sonra o okuyor.sevincliolumlama kartlarından ve kitaplardan okuyup beğendiği olumlamaları 2 sayfa halinde yazmış.her sabah bu olumlamaları okuyor.girlhahaasla ihmal etmiyor.ben bazen yarın yaparım diye bir işi ertelemeyi düşünsem ondaki azmi görüp hemen harekete geçiyorum.956kseminerlerde kayın valideden bahsettim ondaki azim herkesi harekete geçiriyor beni anında hareket ediyorum.Kızımla ders çalışması görülmeye değer.oyun oynar gibi kızım başarılı bir öğrenci ondaki emeği inanın büyük.tarihte görülmemiş gelin kaynana ilişkisi sevinclisevincliiyi ki varım iyiki varsın iyiki varsınız. Sevgiyle mutlu kalınny789

Bilge İnan 05-11-2009 02:34 PM

Harikaymış! :) Hem ilişkiniz hem de onun azmi... Allah daim etsin :)

Sultan 11-11-2009 07:55 AM

pazartesi çocukları doktora götürdüm.hastaneler oldukça kalabalık.insanlar sıra beklemekten sıkılmışlar.bu arada doktoru arayıp hemen muayene olmak isteyen açık gözler çok fazla.kızım ne kadar yanlış biz saatlerdir sıra bekiyoruz dedi.her kes maskelerle dolaşıyor.
benim çocukların iyileşmesinde sevginin rolü çok büyük oldu.benim yanlarında olmamda artısı oldu.bu dünyada bana göre en büyük ve yan etkisi olmayan en etkili ilaç sevgi her kese burdan sevgilerimi gönderiyorum sevgiyle mutlu kalınny789

aybükem 11-11-2009 08:06 AM

geçmiş olsun sevgiler956k

Sultan 13-11-2009 02:26 PM

Bu gün yağmur sesleriyle uyandım.sevincliöyle güzel yağmur yağıyor ki.şu an kırlarda olsaydım mis gibi toprak kokusunu ciğerlerime çekseydim diye düşündüm.her yer betonlaşıyor.hazırlanıp işe gitmek için evden çıktım.yağmurun güzelliğine dayanamadım yürümeye başladım actionsmilehafiften ıslandım yağmuru hissettim.yağmurun şehri temizlediğini düşündüm.ve üzerime düşen her damlanın bende kalmış benim farkında olmadığım kırgınlıkları çözemediğim bilinçaltında olumsuz beni kıran ne varsa temizlediğini hayal ettim.ve vücudumun %80 su olduğunu hatırlayarak vücudumdaki suya seslendim onu sevdiğimi bedenime iyi bakmasını söyledim.blissykuş gibi hafif hissettim kendimi enerji dolmuştu bedenime sanki.bu gün huzuru,mutluluğu sağlığı seçerek yoluma devam ettim.iyi ki varım iyi ki varsın iyi ki varızy789

blue jaloon 13-11-2009 03:18 PM

tekrar tekrar gecmis olsun...

Sultan 16-11-2009 10:40 AM

Bu gün sabah kalktığımda her şeyin güzel geçmesini seçtim.aynanın karşısında bengusucum seni çok seviyorum ve yaptığın her şey için seni onaylıyorum.sen her şeyi güzel yapıyorsun harikasın dedim ve bu sözler kendim de söylesem beni inanılmaz motive etti ve düşündüm ki bay olsun bayan olsun herkes takdir edilmek istiyor sen harikasın denilmesini bekliyor. sevincliYa siz? sevgiyle mutlu kalın iyiki varım iyiki varsın iyiki varsınız.y789

Sultan 17-11-2009 04:24 PM

bu gün o hamile kadınla karşılaşmam ve üç yıl önce ki yaşadıklarımın tekrar su yüzüne çıkması beni düşündürdü.demekki o olayı tamamen duygularımı temizlemeden gömmüsüm.o an ne yaşadıysam aynı duyguları bütün canlılığıyla hissettim.canım yandı.sanki şimdi oluyormuş gibi üzüldüm .ertelemeden sakin bir köşeye çekilerek bu duygu durumuna eft yapıp özgürleştim.rahatladım duygumun üstüne gidip çözdüm.olay ne kadar kötü olursa olsun üzerine gidip çözdünmü küçülüyor.oooh derin bir nefes aldım geçmişte yaşadığım tüm olumsuz duygularımı inaçlarımı iptal ediyor yerine sonsuz sevgiyi koyuyorum.sevincliiyiki varım iyiki varsın iyiki varız sevgiyle mutlu kalınnnnny789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:35 AM.