Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   buda benim hikayem :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/423034-buda-benim-hikayem.html)

YESHAPPY 29-03-2010 03:51 PM

Cevap: buda benim hikayem :)

Her gününü ailenle harika bir şekilde yaşaman dileğiyle...

Sultan 29-03-2010 03:57 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592297)
Her gününü ailenle harika bir şekilde yaşaman dileğiyle...

bütün her kesin her gününün harika geçmesi dileğiyle.....y789

Elektra 29-03-2010 04:00 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592293)
Bu gün harika bir gündü..çocuklarla oynamak istiyorum.onlara çalıştığım için yeterice vakit ayıramadığımı düşünüyorum.beraber dedeyi görmeye gittik.bahar artık yavaştan geldi…bahçede her şey yeşermeye başladı.yalnız yalancı bahara aldanıp çiçek açan ağaçları soğuk aldı.çocuklarla beraber saatlerce bahçede oynadık.akşam eşim almaya geldiğinde ablasına doğru koşan kızıma ablasının gelme diye bağırdığını duydum.nasıl dışarı çıkıp küçüğü kucaklayıp gelen arabanın önünden aldığımı hatırlamıyorum.kaç saniye sürdü onu da hatırlamıyorum çok şükür kızıma bir şey olmamıştı.ablası da kendide çok korkmuştu.abla ne yapacağını şaşırmış öylece kala kalmıştı.eşim yanımıza geldiğinde kızım ağlamaya başladı.
Çocuklarla biraz konuştum daha dikkatli olmaları için..onlar benim yaşama sebebim….
Her kese güzel bir hafta diliyorum iyi ki varsınızy789

Aman yiğenlerime dikkat et. Kaza geliyorum demez. Allah herkesi kazalardan belalardan korusun. Sevgilerle...

Sultan 29-03-2010 04:03 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592302)
Aman yiğenlerime dikkat et. Kaza geliyorum demez. Allah herkesi kazalardan belalardan korusun. Sevgilerle...

amin canımy789

Sultan 29-03-2010 04:07 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592305)
Allah çocuklarını sana bağışlasın.Allah kazalardan belalardan korusun.Amin

amin canım çok teşekkür ederim....y789

sarıpapatyam 29-03-2010 09:23 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592293)
Bu gün harika bir gündü..çocuklarla oynamak istiyorum.onlara çalıştığım için yeterice vakit ayıramadığımı düşünüyorum.beraber dedeyi görmeye gittik.bahar artık yavaştan geldi…bahçede her şey yeşermeye başladı.yalnız yalancı bahara aldanıp çiçek açan ağaçları soğuk aldı.çocuklarla beraber saatlerce bahçede oynadık.akşam eşim almaya geldiğinde ablasına doğru koşan kızıma ablasının gelme diye bağırdığını duydum.nasıl dışarı çıkıp küçüğü kucaklayıp gelen arabanın önünden aldığımı hatırlamıyorum.kaç saniye sürdü onu da hatırlamıyorum çok şükür kızıma bir şey olmamıştı.ablası da kendide çok korkmuştu.abla ne yapacağını şaşırmış öylece kala kalmıştı.eşim yanımıza geldiğinde kızım ağlamaya başladı.
Çocuklarla biraz konuştum daha dikkatli olmaları için..onlar benim yaşama sebebim….
Her kese güzel bir hafta diliyorum iyi ki varsınızy789

çok geçmiş olsun canım

prenses1 29-03-2010 09:26 PM

geçmiş olsun bir şey olmadığına çok sevindim

Megavolt 29-03-2010 10:07 PM

Geçmiş olsun Bengusu

Sultan 30-03-2010 08:09 AM

Alıntı:

sarıpapatyam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592359)
çok geçmiş olsun canım

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592361)
geçmiş olsun bir şey olmadığına çok sevindim

Alıntı:

Megavolt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592370)
Geçmiş olsun Bengusu

teşekkür ederim iyi ki varsınız her şeyin gönlümüzce güzel olduğu bir gün olsuny789

cadi_bm 30-03-2010 08:58 AM

Canımmm çok geçmiş olsun .

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:29 AM.