Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   buda benim hikayem :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/423034-buda-benim-hikayem.html)

prenses1 30-06-2010 10:53 AM

Cevap: buda benim hikayem :)

arada dönüp günlüğünüzü okuyorum...farkediyorum ki hep pozitif ve enerji dolusunuz.ve hep ileri ye doğru gidiyorsunuz.paylaşımlarınızda hep öyle pozitif enerji yüklü.merak ettim sizinde kendinizi arada kötü hissettiğiniz oluyormu ?
iyi ki varsınız

bigokyanus 30-06-2010 11:05 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592293)
Bu gün harika bir gündü..çocuklarla oynamak istiyorum.onlara çalıştığım için yeterice vakit ayıramadığımı düşünüyorum.beraber dedeyi görmeye gittik.bahar artık yavaştan geldi…bahçede her şey yeşermeye başladı.yalnız yalancı bahara aldanıp çiçek açan ağaçları soğuk aldı.çocuklarla beraber saatlerce bahçede oynadık.akşam eşim almaya geldiğinde ablasına doğru koşan kızıma ablasının gelme diye bağırdığını duydum.nasıl dışarı çıkıp küçüğü kucaklayıp gelen arabanın önünden aldığımı hatırlamıyorum.kaç saniye sürdü onu da hatırlamıyorum çok şükür kızıma bir şey olmamıştı.ablası da kendide çok korkmuştu.abla ne yapacağını şaşırmış öylece kala kalmıştı.eşim yanımıza geldiğinde kızım ağlamaya başladı.
Çocuklarla biraz konuştum daha dikkatli olmaları için..onlar benim yaşama sebebim….
Her kese güzel bir hafta diliyorum iyi ki varsınızy789

Rabbim beterinden korusun, sizi sevdiklerinize , sevdiklerinizi size bağışlasın... Her daim sevgi ve huzurla , gülekalın... ^-^

newroses 30-06-2010 11:29 AM

waooo ne güzel..Umarım bizde de böyle değişimler olurda. bizde sizlere anlatırız ki amacımız da bu ztn

paylaşımın için tşkürler

Sultan 17-08-2010 12:08 PM

merhaba sevgili günlük..
çok olmuş yine sana uğramayalı...
hayat akıyor.zihin bahçeme ektiğim pozitif düşüncelerin ürünlerini alıyorum.her hangi bir olumsuz duygu karşısında hemen üzülüp tepki vermiyorum.bunda görmem ve almam gereken ders ne diye düşünüyorum.kapanan bir kapının yanıda hangi açık kapılar var diye bakıyorum....
işyeri çok sıcak ve ben en çok suyu özlüyorum...
yeni binaya taşınacağız dile kolay 17 yılım bu binada geçmiş.yeni binada huzurlu enerji dolu günler geçirmek için şimdiden dileğimi gönderdim...arada kızlarla oyunlar oynuyoruz...
onlardaki değişimi görmelisin günlük hele küçükteki her gün yeni şeyler öğrenip akşam hepsini bana aktarıyor...
şimdilik bu kadary789

bigokyanus 17-08-2010 12:20 PM

Süper süper süper , şanslı birinin kızı olurmuş derler , değişimlerini , gelişimlerini keyifle ve sağlıkla izlemen dileğiyle ...

Alexandra 17-08-2010 01:07 PM

Selam Bengüsu,
Daha yeni gördüm günlüğünü, hiç haberim yoktu. başından okumaya başladım. Seni tebrik ediyorum gerçekten. O kadar olumlu ve o kadar kararlısın ki. Kendini ifade etmede de çok başarılısın.

Canım benim, daha önce de söylemiştim bunu sana, o küçük prenseslerin senin gibi bir anneleri var. Gerçekten çok şanslılar. Hayatlarına ışık olmuşsun sen onların, eminim senin gibi onlar da çevrelerini aydınlatacaklardır.

Bu doğal gücüne ve kendine özgülüğüne bayılıyorum.
İyi ki varsın canım.
Seni iyi ki tanımışım.

Sultan 14-09-2010 08:46 AM

bu hafta benim için çok özel geçiyor sevgili günlük
biz beş kardeşiz.4 ağbim var.ve biz yıllar sonra ilk defa bir aradayız.
ya tatiller tutmuyor yada izin problemi oluyordu..bunda hepsini halledip buluştuk...2 si yurtdışından diğeri ankaradan geldi.öyle mutluyum ki...
böyle ailemin uzakta olmasından kaynaklanan terkedilmişlik duygusunu atalı çok oldu.kendimi sürekli yeniliyorum...
kızlarım büyüyor...bengü bu gün kreşe başladı.4 yaşını bitirdi.yanında ablasıda var.onun alışması için yanında gitti.babada kreşin yanında öğleye kadar oyalanacak.kreşimiz bu gün öğleye kadarmış alışmaları için..
bazen hayatımda dediğim tek keşke var oda şuan bildiklerimi ozamanda bilmiş olmayı istemek..
ama farkediyorum ki yaşanmış olaylar beni pişirdi.ayaklarım üzerinde durmamı sağladı.
sizleri seviyorum...
iyi ki tanıdım ve dostlar iyi ki varsınızy789

Sultan 15-09-2010 11:55 AM

dün tatlı bir telaş yaşadık.bengü kreşe gidecek mi?
bengü kreşi sevecek mi?
bu hafta çocuklar alışsın diye kreşe saat 12'e kadar gidecek.akşam bengü farklıydı.daha konuşkan daha paylaşımcı olmuş..
babaanneye bana sürekli kreşi anlatıp durdu.
onun adına çok mutlu oldum..
ilk defa bizden daha doğrusu babaanneden uzakta kaldı.
bu gün telefon ettim babasına sen gidebilirsin demiş.çocuklarıma iyi bir gelecek sağlamak istiyorum..kendine güveni olan ayakları yere sağlam basan...
yani her anne ve babanın çokcuklarına istedikleri şeyler
sevgiyle......y789

reyna 15-09-2010 02:12 PM

herşeyin istediğin gibi hatta daha güzel olması dileğiyle

Sultan 16-09-2010 08:52 AM

bu gün biraz üzgünüm...agl34
iki ağbim akşam 10 uçağı ile yurtdışına gidecekti.uçak sabah sekize alınmış...
yıllar sonra ilk defa hepimiz aynı anda beraber olduk....
üç ağbim tek başına gelmişti..ben ve kardeşim ailemiz ile katıldık...keyifli sohbetler ettik güzel paylaşımlarda bulunduk.ben öğrendiğim şeyleri paylaştık.büyük ağbimin uçak korkusunu yok ettik.artık çok sık gelirim türkiyeye dedi.wave44ona çok sevindim..kızlarım dayılarıyla keyifli zaman geçirdi..
ama ben daha gitmeden özledim onları....
sevgiyle mutlu kalıny789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:32 PM.