Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   buda benim hikayem :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/423034-buda-benim-hikayem.html)

Sultan 30-03-2010 09:00 AM

Cevap: buda benim hikayem :)

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592377)
Canımmm çok geçmiş olsun .

canımsın çok teşekkür ederim...actionsmile

maviinci 30-03-2010 11:27 AM

Ablacım geçmiş olsun, konunun dışında kaldım bayağı, geciktim kusuruma bakma. Çok çok gerçmiş olsun. Birşey yok ya??

Elektra 30-03-2010 11:34 AM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592399)
Ablacım geçmiş olsun, konunun dışında kaldım bayağı, geciktim kusuruma bakma. Çok çok gerçmiş olsun. Birşey yok ya??

Önemli birşey yok Enesçim atlatmışlar korkma o kadar ;)

Sultan 30-03-2010 11:37 AM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592399)

çok teşekkür ederim.allaha çok şükür bir şey yok.ama çok korktu.daha 3 yaşında... ben ondan daha çok korktum...dün markete gittik yoldan çekerken elime sıkı sıkı sarıldığını farkettim.iyi ki varsın her kes için güzel bir gün olsun .....y789

maviinci 30-03-2010 11:39 AM

Sennde iyiki varsın ablamm ::) 5 yaşımdayken az kalsın araba eziyordu beni. Annem o kadar korkmuştu kii. . İyiki varsın ablamm ::) Hepp mutlu kal sevincli

hayallerimgerçekleşiyor 08-04-2010 01:43 PM

Büyük geçmiş olsun

Sultan 08-04-2010 01:55 PM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 604753)
Büyük geçmiş olsun

teşekkür ederim iyi ki varsıny789

Sultan 21-05-2010 11:50 AM

çok olmuş günlüğüm sana uğramayalı günlüğün ilk sayfası ve bu güne kadar yaşadıklarım.bendeki değişimler ise inanılmaz.mutluyum öğreniyorum paylaşıyorum paylaştıkça bilgiler sevgiler katlanarak hepsi bana geri dönüyor. yaz gelince kapalı bir yerde durmak bana zor geliyor..güneş tepede bütün ihtişamıyla parlıyor.her yer sıcacık.gönlüm hep baharı yaşıyor ..çocukların büyüdüğünü izliyorum.onlarla oyun oynamak, parka gitmek, ders çalışmak büyük keyif veriyor.onlardaki pozitif enerji tavan yapıyor..
sevgiyle mutlu kalın
iyi ki varsınız...y789

prenses1 24-05-2010 02:46 PM

her yer sıcacık.gönlüm hep baharı yaşıyor
hep baharı yaşayalım iyi ki varsın

Sultan 24-05-2010 10:30 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 748410)
Değişimlerin daim olsun.Haklısın yaz gelince kapalı yerde durmak bana da zor geliyor:)
Çocuklarınlarınla birlikte güzel baharlar yaşamanı diliyorum :)

hep beraber güzel baharlar yaşamaya devam edelim...
sağlığım yerinde,mutlu ve doyumlu bir hayatım var.maddi ve manevi bolluk içindeyim. buda benim her gece kendime söylediğim olumlama cümlem...sevgiyle mutlu kalın
y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:45 AM.