![]() |
Cevap: buda benim hikayem :) Alıntı:
|
Cevap: buda benim hikayem :) Senin yazılarını okudukça benim çekim yasasını uygulama seviyemde gücümde bir artış oldu. Dediğin doğru önceki yaşadıklarımızı okudukça o firakansta oluyoruz böylece daha çok dileğimiz gerçek oluyor. Yaşasın ben çok mutluyum herkes mutlu olsun. Teşekkürler Bengusu ne kadar teşekkür etsem az. Bu siteyi çok seviyorum teşekkürler Atakan bey. |
|
Cevap: buda benim hikayem :) cumartesi günü sunum yapmak için çalıştık.bir haftadır bu sunum üzerinde çalışıyorduk.sonunda beklenen misafir geldi sunum yapıldı.harikaydı .her şey yolunda gidiyor ama işyeri soğuk olduğu için galiba üşüttüm.sabah şehrim bardaktan boşanırcasına yağan yağmur sesleriyle uyandı.yağmur bütün şehri yıkadı.dünse bu günün aksine bahardan kalma bir günü yaşadık.çocuklarla bahçede çiçek açan ağaçların altında oynadık.çocukluk günlerimi hatırladım.onlarla ip atlayıp top oynadım.arkadaşım senin bu yönünü çok seviyorum çocukla çocuk büyükle büyük oluyorsun dedi. her gün dünden daha güzel yaşıyorum.aanda kalarak yarına umutla bakıyorum..y789 |
Cevap: buda benim hikayem :) Ne kadar güzel çocuklarınla bahçede oynuyorsun. Temiz hava, güneş ve bol sevgi. Yarasın;) Bende seninki kadar tatlı bir yuva sahibi olmayı diledim ve bunu evrene güvenle gönderiyorum. (çekim yasası onuda bana getirir nasılsa. Teşekkürler iyiki varsın. |
Cevap: buda benim hikayem :) senin bu yönünü çok seviyorum çocukla çocuk büyükle büyük oluyorsun ne güzel her kesle istediğiniz gibi olabilmek iyi ki varsınız |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: buda benim hikayem :) her şey gönlümüzce güzel olmaya devam etsin.gelişmeye daima açık olup en ufak bir sendelemede yıkılmadan hayata devam edelim.bizden bir tane daha yok bu hayatımızın da tekrarı yok gönlümüzden geçenle söylediğimiz sözler bir birini tamamlıyorsa hayatımızda güzel mucizeler bizi bekliyor.yaşam güneşimizin pırıl pırıl parlayıp gönlümüzü ısıttığı bir gün olsun.sevgiyle kalıny789 |
Cevap: buda benim hikayem :) Nereye gidiyorsun gitmeeeeee:( |
Cevap: buda benim hikayem :) Bu gün harika bir gündü..çocuklarla oynamak istiyorum.onlara çalıştığım için yeterice vakit ayıramadığımı düşünüyorum.beraber dedeyi görmeye gittik.bahar artık yavaştan geldi…bahçede her şey yeşermeye başladı.yalnız yalancı bahara aldanıp çiçek açan ağaçları soğuk aldı.çocuklarla beraber saatlerce bahçede oynadık.akşam eşim almaya geldiğinde ablasına doğru koşan kızıma ablasının gelme diye bağırdığını duydum.nasıl dışarı çıkıp küçüğü kucaklayıp gelen arabanın önünden aldığımı hatırlamıyorum.kaç saniye sürdü onu da hatırlamıyorum çok şükür kızıma bir şey olmamıştı.ablası da kendide çok korkmuştu.abla ne yapacağını şaşırmış öylece kala kalmıştı.eşim yanımıza geldiğinde kızım ağlamaya başladı. Çocuklarla biraz konuştum daha dikkatli olmaları için..onlar benim yaşama sebebim…. Her kese güzel bir hafta diliyorum iyi ki varsınızy789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:21 AM. |