![]() |
Cevap: buda benim hikayem :) bengusucum merhaba, günlüğün hayırlı olsun canim geç oldu ama kusuruma bakma işlerim yoğun olduğu için çok fazla yazamıyorum herşey istediğin gibi ve gönlünce olsun canimcim... bugünün sana bana ve bütünümüze güzellik, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum.. |
Cevap: buda benim hikayem :) bu gün atakan bey mod.olduğumuzu açıkladı.sevincliçok mutlu oldum.her zaman günümü programlarken bu gün bütün güzel olayları bir mıknatıs gibi çekiyorum diyerek başladım bütün güzelliklerin hayatıma akmasını seçiyorum. ve bekliyorum mucizeleri güzel haberleri iyiki varım iyiki varsın iyki varız....y789 |
Cevap: buda benim hikayem :) bengu hanım sizi tebrik ediyorum. mutluluk ve huzur getirmesini dilerim. atakan bey e de ayrıca teşekkürler mod olmayı fazlasıyla hakeden sizi ödüllendirdiği için. |
Cevap: buda benim hikayem :) Alıntı:
|
Cevap: buda benim hikayem :) ablacım ne güzel bir haber.senin adına bir o kadar bende sevindim.moderatörlüğün hayırlı olsun.şans getirsin sana.esen kal... |
Cevap: buda benim hikayem :) Canım moderatörlüğün hayırlı olsun cilgin897 cilgin897 http://img257.imageshack.us/img257/6082/bjs8erfrpe0.gif |
Cevap: buda benim hikayem :) Alıntı:
|
Cevap: buda benim hikayem :) her pazar alışkanlık oldu kızları dedelerine götürüyorum.biraz bahçede dolaşıyorlar anneanneyle dedeyle oynuyorlar.onlarla vakit geçirmelerini istiyorum.dede benimle geçiremediği zamanı kızlrımla geçiriyor.iyiki varlar o büyük bahçe benle beraber bütün ağaçlar büyüdü ağaçlar benim hayatımın sessiz tanıkları.annem babam iyiki varlar onlarla beraber uzun yıllar yaşamayı seçiyorum.mutluluğu seçiyorum.huzuru seçiyorum.sağlıklı olmalarını seçiyorum.y789küçük kızımın onlarla daha çok zaman geçirmesini seçiyorum.büyük kızımın derslerinde başarısının günden güne artmasını seçiyorum.yan odadan babaanneye hikaye okumasını dinliyorum.hayatımızdaki büyükler iyiki varsınız.sizleri seviyorum....956k |
Cevap: buda benim hikayem :) her şeyin her an olabilme ihtimalini seviyorum.sevincli içim kıpır kıpır güzel haberleri bekliyorum. mutluluğu huzuru ve sağlığı seçiyorum.actionsmile düşlerimin ötesinde zenginleştiğimi kabul ediyorum. bütün güzel olayları hayatıma bir mıknatıs gibi çekmeyi seçiyorum. seviyorum seviliyorum.etrafımdaki harika dostların artmasını seçiyorum.iyiki varım iyiki varsın iyiki varızsevincli sevgiyle mutlu kalın.y789 |
Cevap: buda benim hikayem :) bu gün serin bir güne merhaba dedik.muhteşem dağ beyaz elbisesini giymiş gülümsüyor.rüzgarlı olmasına rağmen semineri dinlemek için çıktım evden.harika bir kalabalık semineri dinlemek için salonu doldurmuş.en ön sırada dinledim küçük dev adamı.hayallerinizden asla vazgeçmeyin diyordu benimle tokalaşırken.asla vazgeçmeyeceğim f/16 gibi kitlenmişim hedefime.seyrettim şehri tepeden söyle bir.susmuyor telefonlarım.bekliyorlar beni.toplanmışlar harika bir paylaşım için söyle bir bakıyorum bengusu nerden nereye.herkese aynadaki görüntümmüş gibi sevgiyle bakıyorum.98569harika bir paylaşım iyiki varsınız diyorum...ben huzuru,mutluluğu sağlığı başarıyı seçiyorum.her kese bana nasıl davranılmasını istiyorsam öyle davranıyorum.her kesi seviyorum iyi ki varsınız .bir gün büyük bir buluşma imgeliyorum hepinizle tanışmayı bekliyorum.anda yaşayarak sevgiyle mutlu kalıny789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:37 PM. |