Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   buda benim hikayem :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/423034-buda-benim-hikayem.html)

Sultan 18-12-2009 04:26 PM

Cevap: buda benim hikayem :)

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574454)
sevgili Bengusu gecmis olsun.acil sifalar diliyorum.t678

canımsın teşekkür ederim iyiki varsınız ve bizmlesinizy789

Sultan 18-12-2009 10:37 PM

her kes bir takım dilekte bulunuyor ve hemen olmasını bekliyor.olmayınca hiç bir teknik işe yaramıyor diye düşünüyor.bazı dileklerimizin gerçekleşmesi için sürekli bir tekrar gerekir.düşünsenize ağzımızdan çıkan herşeyin anında gerçekleştiğini.kızdığımız anda ağzımızdan neler dökülüyor.onun için dileğimizle gerçekleşmesi arasında tanpon bir süre oluyor.tanpon sürede dileğin tekrarı çok önemli...bilinçaltının dileğin benim için emirdir demesi için. sürekli tekrar edin....sevgili günlük her kesin dileğinin isteğinin gerçekleşmesi dileğiyle....
sevgiyle mutlu kalınnnny789

fgceker 18-12-2009 10:42 PM

Sürekli kalbimden dileğimi tekrar ediyorum canım girlhaha girlhahabiliyorum ki yarın kurulun karşısına çıkacağım ve o kış stajını kapıp bu yaz gerçekleşecek olan Türkiye turuna bende katılabileceğim girlhaha girlhaha girlhaha Haydi pamuk kalpler bu gece bana çalışsın ,dileğimi oldurmaya utananadam cilgin897 utananadam cilgin897

Sultan 22-12-2009 10:38 PM

merhaba günlük her zaman her şeyi kendim yaptım.hep ayaklarımın üstünde durmaya çalıştım.şiddetli esen yaşam rüzgarında kırılacak kadar sallandım ama ayakta durmaya çalıştım.sonunda başarı ve mutluluk rüzgarı hayatımda esmeye başladı.öğrendiklerimi paylaştıkça kendimi daha mutlu hissettim.mutluluğum arttıkça etrafımdaki her keste bir değişim rüzgarı başladı.bulunduğum bu noktada her şey öyle güzelki.benim doğum günüm anneme göre 25 ekim.nufus cüzdanıma görede 25 aralık.gerçek doğum tarihimi bilmeyen arkadaşlar bu cuma için plan yapmamam için arıyorlar.sevilmek gerçekten çok güzel 956kherkesin mutluluğu daim olsun.mutluluğu ve huzuru seçiyorum.iyiki varım iyiki varsın iyiki varız sevgiyle mutlu kalıny789

Sultan 24-12-2009 10:31 PM

yarın dostlarım göreceğim için çok heyecanlıyım.956k25 aralık önemli bir gün yıllarca doğum günüm olarak kutladım.yeni yaşımı karşıladığım gün.25 sayısı benim için çok uğurludur.25 de işe girdim.25 de doğdum 25 eşimle tanıştım 25 de eşimle evlendim.huzurlu ve mutlu yaşamayı seçtim.farkındalıklarımın artmasını seçiyorum.bolluğu bereketi düşlerimin ötesinde mutluluğu seçiyorum...içim kıpır kıpır blissymutluluktan havalara uçuyorum.blissybütün site sakinleri iyiki varsınız actionsmilehepinizden bir şey istiyorum mutlu olun iyiki varım iyiki varsın iyiki varızzzzzy789

spestnaz 24-12-2009 10:48 PM

ablacığım sen de iyi ki varsın sevincli mutluluğun bizi mutlu ediyor blissy ben de senin gibi olmaya karar verdim artık actionsmile senin gibi her şeyi görmem gereken gibi göreceğim music45 bu arada doğum günün kutlu olsunn ilk kutlayan ben olayım actionsmile

astroerol 25-12-2009 12:24 PM

harika bir yaşanmışlık. üstesinde gelebildiğin için seni tebrik ediyorum umarım sonrası için daha güzel ve kalıcı gelişmeler yaşarsın...

bayşegül 25-12-2009 12:51 PM

http://img27.yukle.tc/images/9851127.gifbengusucum sende iyiki varsın iyiki beraberiz iyiki buradayız tatlım benim dogum günün kutlu olsun sana ve sevdiklerine güzellikler getirsin

seta* 25-12-2009 03:17 PM

956k Nice sağlıklı, mutlu, ışık dolu yıllar...

İyi ki doğdu Bengusu

Bugün benim kardeşimin de doğum günü..

Kutlu olsun!u859

ZEYNEP2 25-12-2009 04:10 PM

iyi ki doğdun bengisu

Allah yeni yaşında kalbinden geçen herşeyi ama herşeyi hayırlısı ile sana versin inş.

iyi ki varsın şekerim :))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:11 AM.