![]() |
Cevap: buda benim hikayem :) hepi börtdeyysevincli iyiki varsınız iyiki doğmuşsunuz iyiki bize iyiki var olduğumuzu hissettirmişsinizk8908 |
Cevap: buda benim hikayem :) Sevgili bengusu iyiki doğdun.İyiki varsın. İyi ki burada yolumuz kesişmiş. Nice yıllara kızınla eşinle birlikte mutlu uzun ömürlü sağlıklı bir hayat sürmenizi diliyorum. happy6girlhahagirlhaha |
Cevap: buda benim hikayem :) ne kadar güzel ifade etmişsiniz yılmadınız ve amacınıza ulaştınız allah mutluluğunuzu daim etsin art56art56 |
Cevap: buda benim hikayem :) ayy ben geçiktim doğum gününü kutlaymadım nice mutlu yıllara:)) |
Cevap: buda benim hikayem :) Yeni yaşın kutlu ve mutlu sevdiklerinle birlikte olsun canım benim....İYİKİ DOĞDUN VE İYİKİ VARSIN,İYİKİ HAYATIMIZDAKİ... |
Cevap: buda benim hikayem :) bu gün annemi görmeye gittim.biraz daha iyi ve iyiye doğru gidiyor.25889çocuklar anneannesi ve dedeleriyle oynadılar.ankaradan ağbim gelmiş evde bayram havası var.sevincliher şey çok güzel oluyor.dışarda bir bahar havası bhçede dolaştım.nerdeyse ağaçlar yalancı bahara inanıp çiçek açaçak.bahçede menekşe gördüm.annem küçük saksıya alıp balkona getirmiş.ben inanılmaz huzurluyum.mutluluğu bolluğu bereketi sağlığı hayatıma akması için seçiyorum. inanılmaz değişimler yaşıyorum.imgeleyip serbest bıraktığım bütün istekler gerçekleşiyor.umarım yılbaşı çekilişinde yaşam koçluğu seansı bana çıkar.daha doğrusu çıkmasını seçiyorum.bütün site sakinleri mutluluğumuz daim olsun.iyiki varım iyiki varsın iyiki varız sevgiyle mutlu kalasınızy789 |
Cevap: buda benim hikayem :) Sevgili bengusu bu çok güzel bir haber. Aynen bizde babamında hastalığınla uğraşıyoruz.Pazartesi ciddi bir ameliyat geçirdi.Çok şükür şu anda iyi. Hayatımızda kendimiz ve sevdiklerimiz hep sağlıklı olalım. |
Cevap: buda benim hikayem :) Alıntı:
|
Cevap: buda benim hikayem :) canım benim annenin iyi olduğuna sevindim .iyiki varsın blissyblissyblissy |
Cevap: buda benim hikayem :) yeni yıla bir kaç gün kaldı.içim kıpır kıpır yerimde duramıyorum.blissyblissyyarın annemi doktora götüreceğim.dizlerinden iğne yapılacak bu ona iyi gelecek biliyorum.onunda pozitif düşünmesine sağlamaya çalışıyorum.annemi çok seviyorum.bana küçükken söylediği sen yaparsın sen halledersin sen başarırsın sözü olmasaydı belki daha farklı bir durumda olabilirdim.kendime güvenim kendi ayaklarımın üstünde durmamı ona borçluyum.bütün site sakinleri hepinize yeni yılda mutluluk sağlık ve huzur diliyorum.iyi ki varım iyi ki varsın iyi ki varızy789 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:16 AM. |