Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   buda benim hikayem :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/423034-buda-benim-hikayem.html)

seta* 19-01-2010 12:25 PM

Cevap: buda benim hikayem :)

Alıntı:

aybükem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579115)
bengusu cüzdanımı senin dediğim gibi yaptım hiç boş kalmıyor sağolasın
iyi ki varsınblissyblissyblissy

ne yapmamız lazım?44a

YESHAPPY 19-01-2010 12:44 PM

genelde süslü kıyafeleri severler. Onun sevdiği renkte bir elbise alabilirsin belki.Mutlu, sağlıklı, hayırlı yaşlar ;)

Sultan 19-01-2010 01:45 PM

Alıntı:

cansin sen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580152)
ablam benim teklifim şu;ilk yürümeye başladığında aldığınız ayakkabılar ona güzel bir doğum günü hediyesi olabilir.ömrü boyunca saklayabileceği bir hediye ve ileride çocuklarına gösterebilir.not olarak:ilk göz ağrım...küçük kızım şimdi artık bir genç kız...956kyazılabilir...

sevgiyle kal...

çok teşekkür ederim iyi ki varsınsevincli

Alıntı:

seta* Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580153)
ne yapmamız lazım?44a

canım biz cüzdanımıza 100 tl koyduk.ve o paraya dokunmuyoruz.o parayla neler yapabileceğimizi düşünüyoruz.istersen yazabilirsin de (iyi bir yemek yiyebilirim beğendiğim kazağı alabilirim taksiye binebilirim vs)o paranın cüzdandaki varlığı güvende hissettiriyor ve dene inan o cüzdanda hiç para eksik olmuyor...

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580158)
genelde süslü kıyafeleri severler. Onun sevdiği renkte bir elbise alabilirsin belki.Mutlu, sağlıklı, hayırlı yaşlar ;)

çok teşekkür ederim iyi ki varsınızy789

Sultan 20-01-2010 11:05 AM

Çalışırken annemide arayım dedim.Annem biraz rahatsız oduğunu söyledi başım dönüyor düştüm dedi.o an sanki dünya durdu yaşam durdu çok üzüldüm.hemen gelip doktora götüreyim dedim.şimdi rahatladım dedi.sürekli arıyorum anne nasılsın diye.insanlar anne ve baba olunca anne ve babasını daha iyi anlıyor diye düşünüyorum.bu gün annem ailem bütün her kes için sağlığı mutluluğu seçiyorum .iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalasınızy789

aybükem 20-01-2010 11:38 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580332)
Çalışırken annemide arayım dedim.Annem biraz rahatsız oduğunu söyledi başım dönüyor düştüm dedi.o an sanki dünya durdu yaşam durdu çok üzüldüm.hemen gelip doktora götüreyim dedim.şimdi rahatladım dedi.sürekli arıyorum anne nasılsın diye.insanlar anne ve baba olunca anne ve babasını daha iyi anlıyor diye düşünüyorum.bu gün annem ailem bütün her kes için sağlığı mutluluğu seçiyorum .iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalasınızy789

canım ne diyeceğimi birden bilemedim.çok ama çok geçmiş olsun.seni seviyorum iyi ki varsınO0

cansin sen 20-01-2010 12:33 PM

çok geçmiş olsun ablacığım.inşallah kötü bir durum yoktur.iyi ki varsın

Sultan 20-01-2010 01:15 PM

Alıntı:

aybükem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580335)
canım ne diyeceğimi birden bilemedim.çok ama çok geçmiş olsun.seni seviyorum iyi ki varsınO0

Alıntı:

cansin sen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580346)
çok geçmiş olsun ablacığım.inşallah kötü bir durum yoktur.iyi ki varsın

teşekkür ederim iyi ki varsınızy789

aybükem 20-01-2010 06:44 PM

sende iyi ki varsınO0

prenses1 21-01-2010 08:18 AM

dün akşam ve bu gün günlüğünüzü okudum size ve yaptıklarınıza hayran kaldım.anneniz içinde çok geçmiş olsun.mutlu kalınO0

Sultan 05-02-2010 10:00 AM

kar yağıyor lapa lapa.soğuk hava.yerler buz gibi buna rağmen benim gönlümde güneş bütün ihtişamıyla parlıyor.her kesin bütün isteklerinin hayallerinin gerçekleşmesi diliyorum.hava aydınlandı.artık karanlıkta dışarda olmaktanda korkmuyorum.
ben çok özelim benden bir tane daha yok.bu hayatında tekrarı yok dünü yarını bırakıp bu günü gönlümce doya doya yaşamayı seçiyorum.sevgiyle mutlu kalınnnny789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:46 PM.