Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Kişisel Gelişmelerim

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Kişisel Gelişmelerim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu arada çok telkinlere başladığımdan beri çok şu içiyorum. Reiki ve diğer enerji sistemlerinde uyumlamalardan veya uygulamalardan sonra bol su içilmesi tavsiye edilir. Bu bedenin şifa sürecinde arınması sırasında toksinleri atması için gereklidir. Anladığım kadarıyla telkinler de arınma sağladığı için ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Kişisel Gelişmelerim

Like Tree2Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-03-2017, 06:46 PM   #11 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2017
Mesajlar: 45
Tesekkür: 107
29 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kozmodans is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kişisel Gelişmelerim

Bu arada çok telkinlere başladığımdan beri çok şu içiyorum. Reiki ve diğer enerji sistemlerinde uyumlamalardan veya uygulamalardan sonra bol su içilmesi tavsiye edilir. Bu bedenin şifa sürecinde arınması sırasında toksinleri atması için gereklidir. Anladığım kadarıyla telkinler de arınma sağladığı için daha fazla su içme gereksinimi hissediyoruz. Bu da gösteriyor ki telkinler yalnızca zihinsel ve duygusal değil fiziksel bir iyileşme de sağlıyor. Yani şifa tüm boyutlarda gerçekleşiyor.

Şifa olsun. Oldu bile. Şükürler olsun.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

kozmodans isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-03-2017, 11:09 PM   #12 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2017
Mesajlar: 45
Tesekkür: 107
29 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kozmodans is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kişisel Gelişmelerim

Merhaba arkadaşlar,

Aslında günlük tutmayı sevmem. Bu sebeple de zaten, günlük olarak değil de telkinlerden sonra kendimde ve hayatımda farkına vardığım değişiklikleri not düşmek ve dolayısıyla da hem kendime hem de benim gibi farkındalık kazanma yolunda olan herkese gelişmelerimizin farkında olma alışkanlığını kazanmak üzere bir harita çizmek.

Bugün'e şöyle bir olumlama uygun düşer diye düşünüyorum:

"Farkındalığımı, kendimde, hayatımda, çevremde, Dünya'da, Evren'de olan iyi ve güzel şeyleri daha çok farketmek ve hayatıma daha iyi, daha güzel duygu, düşünce, kişiler ve olayları çekmek üzere arttırmayı seçiyorum."

Bu gün çevremdeki kişilerin ve ortamların değiştiği ile i,lgili bir hisse kapıldım. Daha önce daha çok kendime sıkıntılı, takıntılı duygu durumundaki kişileri çekerdim. Şimdi sanki daha sakin, kendi değerinin farkında insanları kendime çekiyor muşum gibi geliyor bana. Bu konuda kesin olarak bu böyle diyemiyorum ancak kendimde farkına vardığım daha rahat hal ve tavırlar dolayısı ile önceden benden uzak kalan rahat insanlar şimdi daha çok yaklaşmaya başladı sanki.

Sanki bilinçaltımda beni eski enerjime bağlı tutan duygu ve düşünceler etkisini kaybettikçe, yeni ve daha yüksek titreşimdeki enerjilere uyumlanıyorum. Gerçi biraz dikkat dağınıklığı yaşadığımı düşünüyorum. Bunun sebebinin, beynimin bunca zaman olumsuz şeylere dikkat ettiği ve bu olumsuzluklar temizlendikçe dikkatini neye vereceğini şaşırması olduğunu düşünüyorum.

"Endişelenme sevgili Beynim, yeni bir alışkanlık kazanıyorsun. Artık önceden önemli olduğunu düşündüğün olumsuz kalıplara ihtiyacın yok. Artık seni destekleyen, enerjini boşa harcamana yol açmanın aksine, enerjini arttıran yeni ve muhteşem bir güncelleme yükleniyor. Bu yeni güncelleme ile eskisinden çok daha hızlı ve güçlü bir biçimde birlikte çalışacağız."

Hani senelerce windows kullanmaya alışmışken, bir gün karşınıza Linux veya Mac OS yüklü bir bilgisayar çıkar. Her gün kullanmaya alıştığınız düzen ve programları bulamazsınız. Başlat tuşunu bulamazsınız... Web tarayıcı farklı olduğu için gözünüzün önünde olmasına rağmen göremezsiniz...

Ya da hep tuşlu telefonlara alışmışken bir gün elinize dokunmatik bir telefon geçer. Aramayı nasıl cevaplayacağınızı bile bilemezsiniz. Bilenlerin elinden düşüremediği o dokunmatik telefonla ne yapacağınızı bilemezsiniz...

İşte sanırım ben de buna benzer bir durum yaşıyorum. Yıllarınca bilinçaltımı dolduran yükten kurtulmaya başladığımı hissediyorum. Şu dalgalanma durumlarını yaşadım mı, yaşıyor muyum, yaşamalı mıyım? bilmiyorum. Çok da önemsemiyorum. Bir şeyler oluyor. Aklıma olumsuz düşüncelerin geldiği anlar da oluyor. Ancak dün çok canımı sıkan bir durumu, bugün çok da kafama takmadığımı görebiliyorum. Normalde de zaten biriyle tartışsam bile, küs kalmayı sevmeyen, ertesi gün normal bir şekilde muhabbetimi eden biriyimdir. Bazen birileriyle anlaşmazlıklar yaşamak, farklı görüşlere sahip olmak doğal, önemli olan bunu büyütmemek, kin tutmamak.. Ancak şimdi daha sakin tepkiler veriyorum.

Güzel hayaller kurmaya başladım. Yazın bol bol deniz, kum ve güneşin tadını çıkartmak istiyorum. Her anın tadına varmak, hayatın güzelliklerini yaşamak istiyorum.

"Evren'in bana gönderdiği tüm pozitif enerjileri sevgiyle kabul ediyorum. Ben kendi değerimin farkındayım. Her an daha da fazla kendimi seviyor ve kendime değer veriyorum. Bana verilen değeri, bana karşı hissedilen sevgiyi, Evren'in bana sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum."

Bu ayın sonuna kadar yalnızca ego ve suçluluk telkinlerini dinlemeye devam edip, önümüzdeki ay diğer telkinlerden istediklerimi yavaş yavaş eklemeyi planlıyorum. Sosyallik arttırıcı, topluluk önünde konuşma, kendine güven, koruma kalkanı'nı Nisan ayı içinde eklemeyi düşünüyorum.

Bu arada tekrar belirteyim, yaşadığım bu etkiler şimdilik sadece ego ve suçluluk dinlediğim için bunların etkileri. Çok ender gündüzleri kendine güven, sosyallik artırıcı, koruma kalkanı'nı birer ikişer tekrar dinlesem de, yatmadan önce, en az 8 saat dinleyebileceğim şekilde kalkıncaya kadar (hatta kalktıktan sonra da) yalnızca ego ve suçluluk dinliyorum. Rahatlatıcı olduğu için su sesini tercih ediyorum. İlk başlarda diğer versiyonları denedim (piano, newage, klasik) ancak gece defalarca uyandığım için uyurken onları dinlemekten vazgeçtim. Bazı doğa versiyonlarında kuş sesleri de var ancak o bile beni uyandırabiliyor, bu sebeple sus sesi benim için daha uygun diye düşünüyorum. Bu arada da ego ve suçluluk telkinlerinin ses seviyeleri arasında bir hayli fark var. Ego güçlendirici'nin sesini kısınca suçluluk'un sesi zar zor duyuluyor. Bir de ben kafama yorganı çekince hiç duyamıyorum. Bu sebeple suçluluğun sesini duyabileceğim kadar açıp öyle uyuyorum.


Bugün biraz uzun oldu sanırım. Affola.

Bir olumlamayla foruma şimdilik ara veriyorum:

"Mutluluk, Huzur, Neşe, Sevgi, Bolluk ve Bereket, Güven, Sağlık, Şifa, Yaşam enerjisi, Işık ve tüm pozitif enerjileri yaşamıma davet ediyor ve kabul ediyorum. Ve tüm bu enerjilerin ışığımı arttırarak Benden Evrene geri yansımasını seçiyorum."

Evren'in tüm güzelliklerinin her birimizin yaşamına bolca girmesini diliyorum.

Sevgiyle ve Işıkla Kalın!..
kozmodans isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-03-2017, 10:07 PM   #13 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2017
Mesajlar: 45
Tesekkür: 107
29 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kozmodans is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kişisel Gelişmelerim

Arkadaşlar dün akşamdan beri geçmişte yaşadığım bazı olaylar zihnime takıldı. Olumlamalar denedim ancak bir türlü içselleştiremedim. Kendimi, geçmişte beni incitenleri affetmek istedim. Geçmişimi şifalandırmak istedim. Ancak bütün gün sinir ve hoşnutsuzluk ve yorgunluk içinde geçti. 1 Ego ve 1 Suçluluk dinlemekteyim. Geçmişi bugünü geleceği gerçekten şifalandırmak istiyorum. Sizce Suçluluk telkinini arttırmalı mıyım yoksa azaltmalı mıyım? Yada bu konuda önerebileceğiniz bir yöntem var mı? İstediğim geçici bir rahatlama, sorunların üstünü örtme veya unutma değil. Gerçek anlamda tüm hatalarıma rağmen, bana karşı yapılan haksızlıklara rağmen affetmek ve bu döngüyü kırmak...
kozmodans isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-03-2017, 07:42 PM   #14 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kişisel Gelişmelerim

Gelişmelerin için tebrikler.

Esasında telkin dinlerken yapabileceğin şey kendine geçmişin geçmişte kaldığını telkin etmek. Ne yaşanırsa yaşansın sadece şu an var. Korku ilkel bir duygudur ve seni korumaya çalışır. Hepimizin korkuları var aynı şeyleri gene yaşamaktan korkuyor olabilirsin. Kendine şu an daha güçlü , daha tecrübeli olduğu söyle.

Geçmiş geçmişte kaldı. Değiştirme şansın yok. Giden gitti , kalan kaldı. Birinci Balkan savaşının sonucunu değiştiremezsin. Tarih insanlar ondan ders alsın diye var onun içerisinde yaşasın diye değil. Sen 19.26 itibariyle (benim için şu an) nefes alan ya da nefes veren belki önünde ki monitöre bakan belki halı sahada top koşturan yada yıldızları sayan birisisin ve bu değişmeyecek. Sen o şeyi yapmayı bırakana kadar. İçtiğin kahveden zevk al mesaiye yetişemem kaygısı ile tek dikişte içme çünkü kol saatin yetişebileceğini söylüyor. Geçmişte o kahveyi içerken kötü bir haber aldın belki kız arkadaşın telefona bitti diye mesaj attı. Kahveyi eline her eline aldığında mesaj gelen anı hatırlayıp o anda yaşarsan mutsuzluktan başka bir şey geçmez. Oralet içebilirsin o mekandan gidebilirsin. Bunlar beynin kaç komutudur ama üstüne gidebilirsiniz. İşte buradayım ve elimde kahve içiyorum üç sene önce üç senede kaldı.

Neticede kaçtığın şey kendinsin. Kendinle oturup konuşman gerek. Çözmen gerek o travmayı atman gerek. Pek çok durumda insanın korktuğu aynı anı tekrardan yaşmaktır. Tekrar suiistimal edilmek , hırpalanmak , aşağılanmak vs.

Suçluluk telkini kendini geçmişte bir konu hakkında suçladığın için seni sıkıştırıyor. Geçmiş geçmişte kaldı ben suçsuzdum dediğin (m) vakit rahatlayacaksın. Bende öyle oldu eğer daha büyük travmaların varsa geçmişte emdr'yi deneyebilirsin. O anın görüntüsü silinince rahatlıyorsun.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2017, 01:31 AM   #15 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2017
Mesajlar: 45
Tesekkür: 107
29 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kozmodans is an unknown quantity at this point
Smile Cevap: Kişisel Gelişmelerim

KıpçakBeyi önerilerinin için teşekkür ederim dostum. Ağır bir travma yaşadığımı düşünmüyorum. Sanırım bu dalgalanmalardan biriydi. Bu kez biraz uzun sürdü sanırım. Gece yatmadan ego güçlendirici, suçluluk ve depresyon dünde kaldı telkinlerini bir kaç tekrar dinledim. Bir süredir reiki yapmıyordum. Kendime biraz da reiki uyguladım.

Daha sonra kendime Ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerinin yeni versiyonları ile birlikte yeni bir liste hazırladım. 8 saat kadar bir süre o listeyi uyurken dinledim. Liste epey uzun oldu ama belki psikolojik belki de gerçekten etkileri oldu, hemen olumlu etkilerini hissetmeye başladım. Biraz genel uygulamaların dışında olsa da içimden geldiği gibi doğaçlama bir liste oldu. Listemde 10 telkin var. Uzun zamandır ilk defa bugün kendimi 15 sene evvelki kadar mutlu ve güçlü hissettim. Şimdilik bir süre bu listeyi dinlemeyi planlıyorum. İhtiyaç duyarsan ekleme çıkarma yapabilirim. Ya da bazı telkinlerin tekrarını arttırabilirim.

Bu gün çok iyiyim. Bugün gerçekten ilginç bir gün oldu. Hatta toplantıda müdürümün karşısında bile şaka ile karışık eleştirilerimi yaptım. Arkadaşlarımla bol bol sohbetler, şakalaşmalar... İşin ilginç yanı normalde öfkeden patladığım durumlarda ancak söyleyebileceğim şeyleri, gülerek şaka tadında söyledim. Anlıyorum ki içimizde tuttuğumuz duygular düşünceler aslında hiç gecikmeden, yeri geldiğinde söylendiğinde aslında rahatsız edici şeyler değil. Asıl rahatsız edici olan, karşımdaki kişi ne der, ne düşünür, "Aman kırılmasın!" endişesiyle içimize attığımız şeylerin birike birike, bazen patlayarak ama mutlaka dışarı çıkması.

Aslında öfke bile kendi kişiliğimize, ruhumuza vurduğumuz kelepçelerin bir ifadesi. Öfkenin belki de bize söylemek istediği şey ise şu: "Ben değerliyim. Kendi değerimi ifade etmek, bunu dışa yansıtmak benim en doğal halim. Beni inkar etme, beni yok sayma. O kadar değerliyim ki, sen ne kadar beni derinlere gömersen göm, mutlaka bir şekilde dışarı çıkmanın bir yolunu bulurum. Beni ne kadar derine gömdüysen o kadar güçlü bir şekilde tekrar çıkarım. Bazen korkuyla, bazen öfkeyle, bazen hastalıklarla... Kalbinin derinliklerinden, filizlenmeme izin verirsen, göreceksin; öylesine güzel çiçekler açacağım ki, sen de hayran kalacaksın, diğerleri de... Ben senin en değerli hazinenim. Ben Sen'im. Sen de Ben."

Günü şu olumlamalarla tamamlamak istiyorum:

"Bugün kendi değerimin farkına vardığım için şükürler olsun. Hayatıma giren herkese bana öğrettikleri için teşekkür ediyorum. Bana sunulan tüm güzellikler için, sahip olduğum her şey için şükürler olsun. Ben yaşadığım her an, kendi değerimin daha çok farkına varmayı seçiyorum. Evren'in bana gönderdiği tüm pozitif enerjileri sevgiyle kabul ediyorum. Sağlık, şifa, huzur, mutluluk, bolluk, bereket, sevgi ve tüm güzellikleri yaşamıma davet ediyor ve kabul ediyorum. Kendimi seviyorum, Hayat bana hep güzel ve iyi şeyler sunuyor; hayatı seviyorum ve güveniyorum."

Sevgiyle ve Neşeyle kalın!..

kozmodans isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2017, 03:45 PM   #16 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2017
Mesajlar: 45
Tesekkür: 107
29 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kozmodans is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kişisel Gelişmelerim

Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir forumu takip etsem de yazamıyorum. Malum yaz sezonuna geçişin etkisiyle işler yoğunlaşmaya başladı. Üstelik de maalesef stres ve aşırı fiziksel yorgunluk da getirileri...

Ama telkinleri karışık bir liste halinde olsa da dinlemeye devam ediyorum. Karşılaştığım etkilerin hangi telkin sayesinde olduğu konularında tam olarak fikir sahibi olamasam da ben genel olarak kazanmak istediğim faydaları düşünerek kendimce bir liste oluşturdum bazen 1-2 telkin ekliyor bazen çıkarıyorum, bazı günler belirlediğim bazı telkinlerin tekrarını arttırıyorum. Belki çok telkin olması etkileri geçiktirse de, telkinlerin birbirini desteklediği düşüncesiyle bu konuda kendimi sınırlamıyorum. İlk hedefim belirli konularda kısa zamamanda olumlu sunuçlar almak olsa da kendimce eksikliğini hissettiğim konularda da az da olsa ilerleme kaydetmek. Gelişmeleri umutlarımı da koruyup bunlarla desteklemek niyetindeyim.

Bugün sizlerle yine kendimde farkettiğim yeni gelişmeleri paylaşmak istiyorum. Henüz yeni olmasına rağmen, bu etkilere alışmadan, farkına vardığım zamanlarda sıcağı sıcağına paylaşmamın uygun oluğu düşüncesiyle hemen paylaşmak istedim.

Bu gece işyerinde T. Ö. (Telkinlerden Önce) çok sıkıntı yapıp hayatı kendime zindan edebileceğim olaylar yaşadım. Elbette gerçekten canım sıkılmadı değil, tabi ki çok canım sıkıldı, ama kısa sürede olayların olumlu taraflarını görmeye başladığımı farkettim. Sanırım daha anlaşılır olması için kısaca konuya değinmemde fayda var. Normalde gece vardiyasında daha az yoğunluk olması sebebiyle daha az personelle çalışırız. Eğer gerekli izni alabilirsek belirli yerlerdeki personel sayısını düşürerek istirahat, mola süremizi arttırırız. Ancak bugün maalesef üst konumdaki kişilerin değerlendirmesi ile her personelin yerinde kalması istendi ve dolayısiyle sadece 3 defa sadece zaruri ihtiyaç için yerimizden ayrılabildik. Elbette durumun bizim için ne kadar zor olduğunu bilen şefimiz de çay ve zaruri ihtiyaçlarımız için hızlı bir şekilde ihtiyaca gidip gelebileceğimizi söyledi. Daha önceden olsa artık bu işin tadının kaçtığını düşünüp, istifa etme düşünceleri ve asık bir suratla geceyi zor çıkarırdım.

Ama öyle olmadı tabi.. İşte işin güzel yanı ise olayın arkasındaki sebepleri olumlu bir bakış açısıyla değerlendirdim. 8 ay kadar önce şirketimiz zarar ettikleri (ki biz bunu bekledikleri karı kazanamadıkları şeklinde düşünüyoruz) ve bu zararı karşılamak adına daha az personel işi devam ettirme kararı vererek 16 kadrolu personeli ücretsiz izne çıkarmıştı. Şimdi ise bizim şirkete, eksik kadro tamamlansa da, bu iş kaç kişiyle yapılacaksa o kadar personelin bulunması gerektiği konusunda baskı yapılıyor. Bu da sezonda bizimle birlikte çalışacak yeni personelin sezona girilmeden önce aramıza katılacağını gösteriyor. Yani bizim şirket daha az personel ile daha çok iş yaparak karını arttıramayacak gibi görünüyor. çöküyor. Uzun vadede kaliteli iş ve istikrarlı kazanç yerine, Az maaş, az dinlenme, çok iş mantıkları aslında bir panik halinde olduklarını gösteriyor diye düşünüyorum.

* Benim gelişmelerime gelirsek stresli durumlarda şimdi ben tam tersine daha rahatım. Kızıp, bağırıp çağırmak veya için için kendimi yemek yerine net tepkiler verip kısa zamanda gülüp geçiyorum.

* Bulunduğum yerin veya şartların önemi yok; İçimde güzel şeyler olacağına, her şeyin daha güzel olacağına dair bir umut var ve ben bu umudu korumayı seçiyorum.

* Şimdi ne istediğimi biliyorum ve istediğim sonucucu getirecek tepkiler veriyorum. Tepkisiz değilim artık. Çünkü biliyorum ki ben söylemezsem kimse ne kırıldığımı, ne üzüldüğümü, ne yorulduğumu ne de sevdiğimi anlayamaz. Henüz insanlık telepatik olarak iletişim kuramadığına göre konuşarak anlaşılmak için, anlatmak durumundayız. Üstelik geçiktirmeden, o anda, sıcağı sıcağına anlatmak en güzeli diye düşünüyorum. Öfkeyi, üzüntüyü, kırgınlığı içimizde büyütmeden, uygun bir dille,içtenlikle konuşmak en uygunu. Çünkü artık biliyorum ki, içimizde tuttuğumuz, zihnimizde tekrarlayıp durduğumuz her düşünce zamanla birikip bilinçaltımızı ya güzel bir bahçeye ya da çöplüğe çeviriyor. İçimize ata ata, içimize attığımız şeylerle bir süre sonra dolup taşıyoruz. Bilinçaltım benim cennet bahçem olmalı. Zamanı geldiğinde zararlı otları temizlemeli, ağaçlarımı budamalı, istediğim meyvaların tohumlarını atmalıyım. Ve onları her gün sulamalıyım. Bahçemde çalı istemiyorsam ne diye onları ısrarla sulayayım ki..

Elbette diğer insanlarla da etkileşim içinde yaşadığımız için ayağımızın çamur olması, üstümüzün kirlenmesi veya zararlı polenlerin, tohumların da gelmesi mümkün. Ancak biz farkında olursak, iyi bir bahçıvan olursak istediğimiz gibi bir bahçeye sahip olabiliriz. Böylelikle yakınlarımız da, komşularımız da bizim çiçeklerimizden, ağaçlarımızdan fidanlar isteyeceklerdir. Biz de uygun zamanda onlara istedikleri fidanları verip, istediği tohumları ekmesinde onlara yardımcı olabiliriz. Böyleliklebir süre sonra çevremiz de güzel bahçelerle donatılmış olacaktır.

* Ayrıca şanslı olduğuma dair inancımın arttığını düşünüyorum. Her zaman olmasa da kendimi şanslı hissettiğim zamanlar çok iyi hissediyorum ve bunun için şükrediyorum.

Biraz dağınık bir anlatım oldu kusura bakmayın. Ama sanırım yine de bir şekilde gelişmeleri sizlerle paylaşabildim. İnsanın kendi içine attığı tohumların filizlendiğini görmesi umut veriyor.

Şimdilik benden bu kadar. Sevgiyle, umutla, neşeyle kalın.
Dusunsel likes this.
kozmodans isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-04-2017, 10:49 PM   #17 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2017
Mesajlar: 45
Tesekkür: 107
29 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kozmodans is an unknown quantity at this point
Smile Cevap: Kişisel Gelişmelerim

Bugün günlüğüme belirgin gelişmeler ekleyemeyeceğim.

Foruma bir uğrayayım demiştim. Günlüğüme bir not eklemeden ayrılmak da olmaz tabi. Bugünlerde en uygun deyimle, hasat beklemek yerine tohumlarımı ekiyorum. E tabi ağaç her zaman mevve vermez. Bunun için günlük bakımlar, sulama, toprağı havalandırma, budama yapma gibi emekler harcamak da gerek. Biz gerekli bakımı yaptıktan sonra ağacımız elbette meyve verecektir. Tabi zamanı geldiğinde... Bu arada bu bahçıvanlık fikri beni epey sardı. İşi bırakıp bahçıvanlık mı yapsam acaba?

Forum yeniden canlanmaya başladı sanırım. Galiba forumun da meyve verdiği belirli zamanlar var.
kozmodans isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2017, 04:43 PM   #18 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2017
Mesajlar: 45
Tesekkür: 107
29 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kozmodans is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kişisel Gelişmelerim

Merhabalar,
Bugünlerde yoğun algılarım oldukça açık ama keşke biraz da olumlu durumlar düşünceler konusunda açık olsa.. Sanıyorum biraz ego ve suçluluk tekrarı iyi gelecektir. Unutkanlık gibi bir etkisi olmasa yanlızca ego ve suçluluk bile yetecek sanırım. Belki bir süre daha suçluluğu 1 tekrar bile olsa listemde bulundurmamda fayda var. Kendime uygun bir kombinasyon yapmaya çalışıyorum. Ücretli telkinler de var içinde. Bakalım ne çıkacak ortaya..
kozmodans isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-04-2017, 03:55 PM   #19 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2017
Mesajlar: 45
Tesekkür: 107
29 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kozmodans is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kişisel Gelişmelerim

Herkese merhaba,

Bir süre devam eden algılarımdaki açıklık sonucunda koruma telkinine ihtiyaç duyduğumu farkettim. Hani algıda seçicilik dediğimiz şey var. Dikkatimizi bilincimizi neye yöneltiyorsak onun farkına varırız. Diğer şeyler arkaplanda kaldığı için dikkatimizi çekmez. İşte sanırım o bende biraz daha geniş bir alanı kapsıyordu. Bir konuya veya şeye odaklandığımda onun hakkında olumlu olumsuz herşey dikkatimi çekiyor ve ben artık onu düşünmesem de zihnimi sürekli meşgul ediyordu. Zihnim sürekli, bir şekilde dikkatimi verdiğim veya bazen vermediğim şeyler konusunda çözümler arıyor ve bu beni gerçekten yoruyordu.

Bu konuda suçluluk duyguları telkininin faydasını gördüm. Ancak koruma kalkanı telkini geldi aklıma sonra. İçeriğini okudum tekrar. İşte aradığım buydu. Çevremdeki olumlu olumsuz herşeye karşı yoğun duyarlılık hissettiğim için bu telkinin faydasını görebileceğimi düşünüp listeme ekledim. Bir haftadır listemde mevcut.

Etkilerine gelince; Koruma kalkanı telkini ilk gün bende korunuyorum, güvendeyim, hiçbir şey bana zarar veremez hisleri uyandırdı. Bir haftadır dinliyorum ama bu etkilere ya ben alıştım ya da telkinlerin ilk genel etkilerinden dalgalanma yaşıyor olabilirim. Ama değişmeyen bir şey var sıklıkla yaşadığım baş ağrısı koruma telkinini listeme eklediğimden bu yana artık yok. Şükürler olsun!.. Bu da benim için muhteşem güzellikte bir etki. Dinlemeye devam edeceğim harika telkinlerden biri.

Herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hayatınızın her anı muhteşem güzellikte mucizelerle dolu olsun inşallah!..
kozmodans isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kişisel Gelişmelerim

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Kişisel Gelişmelerim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu arada çok telkinlere başladığımdan beri çok şu içiyorum. Reiki ve diğer enerji sistemlerinde uyumlamalardan veya uygulamalardan sonra bol su içilmesi tavsiye edilir. Bu bedenin şifa sürecinde arınması sırasında toksinleri atması için gereklidir. Anladığım kadarıyla telkinler de arınma sağladığı için ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.