Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-03-2017, 11:09 PM   #12 (permalink)
kozmodans
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2017
Mesajlar: 45
Tesekkür: 107
29 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kozmodans is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kişisel Gelişmelerim

Merhaba arkadaşlar,

Aslında günlük tutmayı sevmem. Bu sebeple de zaten, günlük olarak değil de telkinlerden sonra kendimde ve hayatımda farkına vardığım değişiklikleri not düşmek ve dolayısıyla da hem kendime hem de benim gibi farkındalık kazanma yolunda olan herkese gelişmelerimizin farkında olma alışkanlığını kazanmak üzere bir harita çizmek.

Bugün'e şöyle bir olumlama uygun düşer diye düşünüyorum:

"Farkındalığımı, kendimde, hayatımda, çevremde, Dünya'da, Evren'de olan iyi ve güzel şeyleri daha çok farketmek ve hayatıma daha iyi, daha güzel duygu, düşünce, kişiler ve olayları çekmek üzere arttırmayı seçiyorum."

Bu gün çevremdeki kişilerin ve ortamların değiştiği ile i,lgili bir hisse kapıldım. Daha önce daha çok kendime sıkıntılı, takıntılı duygu durumundaki kişileri çekerdim. Şimdi sanki daha sakin, kendi değerinin farkında insanları kendime çekiyor muşum gibi geliyor bana. Bu konuda kesin olarak bu böyle diyemiyorum ancak kendimde farkına vardığım daha rahat hal ve tavırlar dolayısı ile önceden benden uzak kalan rahat insanlar şimdi daha çok yaklaşmaya başladı sanki.

Sanki bilinçaltımda beni eski enerjime bağlı tutan duygu ve düşünceler etkisini kaybettikçe, yeni ve daha yüksek titreşimdeki enerjilere uyumlanıyorum. Gerçi biraz dikkat dağınıklığı yaşadığımı düşünüyorum. Bunun sebebinin, beynimin bunca zaman olumsuz şeylere dikkat ettiği ve bu olumsuzluklar temizlendikçe dikkatini neye vereceğini şaşırması olduğunu düşünüyorum.

"Endişelenme sevgili Beynim, yeni bir alışkanlık kazanıyorsun. Artık önceden önemli olduğunu düşündüğün olumsuz kalıplara ihtiyacın yok. Artık seni destekleyen, enerjini boşa harcamana yol açmanın aksine, enerjini arttıran yeni ve muhteşem bir güncelleme yükleniyor. Bu yeni güncelleme ile eskisinden çok daha hızlı ve güçlü bir biçimde birlikte çalışacağız."

Hani senelerce windows kullanmaya alışmışken, bir gün karşınıza Linux veya Mac OS yüklü bir bilgisayar çıkar. Her gün kullanmaya alıştığınız düzen ve programları bulamazsınız. Başlat tuşunu bulamazsınız... Web tarayıcı farklı olduğu için gözünüzün önünde olmasına rağmen göremezsiniz...

Ya da hep tuşlu telefonlara alışmışken bir gün elinize dokunmatik bir telefon geçer. Aramayı nasıl cevaplayacağınızı bile bilemezsiniz. Bilenlerin elinden düşüremediği o dokunmatik telefonla ne yapacağınızı bilemezsiniz...

İşte sanırım ben de buna benzer bir durum yaşıyorum. Yıllarınca bilinçaltımı dolduran yükten kurtulmaya başladığımı hissediyorum. Şu dalgalanma durumlarını yaşadım mı, yaşıyor muyum, yaşamalı mıyım? bilmiyorum. Çok da önemsemiyorum. Bir şeyler oluyor. Aklıma olumsuz düşüncelerin geldiği anlar da oluyor. Ancak dün çok canımı sıkan bir durumu, bugün çok da kafama takmadığımı görebiliyorum. Normalde de zaten biriyle tartışsam bile, küs kalmayı sevmeyen, ertesi gün normal bir şekilde muhabbetimi eden biriyimdir. Bazen birileriyle anlaşmazlıklar yaşamak, farklı görüşlere sahip olmak doğal, önemli olan bunu büyütmemek, kin tutmamak.. Ancak şimdi daha sakin tepkiler veriyorum.

Güzel hayaller kurmaya başladım. Yazın bol bol deniz, kum ve güneşin tadını çıkartmak istiyorum. Her anın tadına varmak, hayatın güzelliklerini yaşamak istiyorum.

"Evren'in bana gönderdiği tüm pozitif enerjileri sevgiyle kabul ediyorum. Ben kendi değerimin farkındayım. Her an daha da fazla kendimi seviyor ve kendime değer veriyorum. Bana verilen değeri, bana karşı hissedilen sevgiyi, Evren'in bana sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum."

Bu ayın sonuna kadar yalnızca ego ve suçluluk telkinlerini dinlemeye devam edip, önümüzdeki ay diğer telkinlerden istediklerimi yavaş yavaş eklemeyi planlıyorum. Sosyallik arttırıcı, topluluk önünde konuşma, kendine güven, koruma kalkanı'nı Nisan ayı içinde eklemeyi düşünüyorum.

Bu arada tekrar belirteyim, yaşadığım bu etkiler şimdilik sadece ego ve suçluluk dinlediğim için bunların etkileri. Çok ender gündüzleri kendine güven, sosyallik artırıcı, koruma kalkanı'nı birer ikişer tekrar dinlesem de, yatmadan önce, en az 8 saat dinleyebileceğim şekilde kalkıncaya kadar (hatta kalktıktan sonra da) yalnızca ego ve suçluluk dinliyorum. Rahatlatıcı olduğu için su sesini tercih ediyorum. İlk başlarda diğer versiyonları denedim (piano, newage, klasik) ancak gece defalarca uyandığım için uyurken onları dinlemekten vazgeçtim. Bazı doğa versiyonlarında kuş sesleri de var ancak o bile beni uyandırabiliyor, bu sebeple sus sesi benim için daha uygun diye düşünüyorum. Bu arada da ego ve suçluluk telkinlerinin ses seviyeleri arasında bir hayli fark var. Ego güçlendirici'nin sesini kısınca suçluluk'un sesi zar zor duyuluyor. Bir de ben kafama yorganı çekince hiç duyamıyorum. Bu sebeple suçluluğun sesini duyabileceğim kadar açıp öyle uyuyorum.


Bugün biraz uzun oldu sanırım. Affola.

Bir olumlamayla foruma şimdilik ara veriyorum:

"Mutluluk, Huzur, Neşe, Sevgi, Bolluk ve Bereket, Güven, Sağlık, Şifa, Yaşam enerjisi, Işık ve tüm pozitif enerjileri yaşamıma davet ediyor ve kabul ediyorum. Ve tüm bu enerjilerin ışığımı arttırarak Benden Evrene geri yansımasını seçiyorum."

Evren'in tüm güzelliklerinin her birimizin yaşamına bolca girmesini diliyorum.

Sevgiyle ve Işıkla Kalın!..
kozmodans isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla