Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2017, 03:55 PM   #19 (permalink)
kozmodans
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2017
Mesajlar: 45
Tesekkür: 107
29 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kozmodans is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kişisel Gelişmelerim

Herkese merhaba,

Bir süre devam eden algılarımdaki açıklık sonucunda koruma telkinine ihtiyaç duyduğumu farkettim. Hani algıda seçicilik dediğimiz şey var. Dikkatimizi bilincimizi neye yöneltiyorsak onun farkına varırız. Diğer şeyler arkaplanda kaldığı için dikkatimizi çekmez. İşte sanırım o bende biraz daha geniş bir alanı kapsıyordu. Bir konuya veya şeye odaklandığımda onun hakkında olumlu olumsuz herşey dikkatimi çekiyor ve ben artık onu düşünmesem de zihnimi sürekli meşgul ediyordu. Zihnim sürekli, bir şekilde dikkatimi verdiğim veya bazen vermediğim şeyler konusunda çözümler arıyor ve bu beni gerçekten yoruyordu.

Bu konuda suçluluk duyguları telkininin faydasını gördüm. Ancak koruma kalkanı telkini geldi aklıma sonra. İçeriğini okudum tekrar. İşte aradığım buydu. Çevremdeki olumlu olumsuz herşeye karşı yoğun duyarlılık hissettiğim için bu telkinin faydasını görebileceğimi düşünüp listeme ekledim. Bir haftadır listemde mevcut.

Etkilerine gelince; Koruma kalkanı telkini ilk gün bende korunuyorum, güvendeyim, hiçbir şey bana zarar veremez hisleri uyandırdı. Bir haftadır dinliyorum ama bu etkilere ya ben alıştım ya da telkinlerin ilk genel etkilerinden dalgalanma yaşıyor olabilirim. Ama değişmeyen bir şey var sıklıkla yaşadığım baş ağrısı koruma telkinini listeme eklediğimden bu yana artık yok. Şükürler olsun!.. Bu da benim için muhteşem güzellikte bir etki. Dinlemeye devam edeceğim harika telkinlerden biri.

Herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hayatınızın her anı muhteşem güzellikte mucizelerle dolu olsun inşallah!..
kozmodans isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla