Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

my diary

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri my diary Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili günlük, sonunda çekirdek inançlarımla ilgili cdler geldi. bir dolu konu var içinde. daha önce sitedeki telkinleri 15 gün dinleyip kendimi müthiş hissetmiştim. bir hafta ara verdim, yine umutsuzluk içime kaçmaya başlamıştı ki çekirdeklerim geldi. 8 saat dinledim. sonuç çok ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

my diary

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-04-2012, 11:05 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
toprakateshavasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 34
Tesekkür: 10
34 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
toprakateshavasu is an unknown quantity at this point
Standart my diary

sevgili günlük,
sonunda çekirdek inançlarımla ilgili cdler geldi. bir dolu konu var içinde. daha önce sitedeki telkinleri 15 gün dinleyip kendimi müthiş hissetmiştim. bir hafta ara verdim, yine umutsuzluk içime kaçmaya başlamıştı ki çekirdeklerim geldi. 8 saat dinledim. sonuç çok iyi. nedenini anlamadığım bir neşe.. insan devamı gelmeyecek diye korkuyor. telkinler bağımlılık mı yapıyor acaba?
uyurken dinleyemiyorum. çünkü bir tarafım uyumuyor, bunu hissediyorum. bluetooth kulaklık aldım, ajan gibi dolanıyorum ortada, kulaklık canımı acıttığında doğa seslerini acıyorum, o hengamede kimsenin ruhu duymuyor. 8 saat dinleme işini çözdüm. yalnız küçük bir sorun var dikkatimi vermeyeyim diyorum, ama telkinleri unutamıyorum, bir yanım kulak kesilmiş dinliyor..

bunun yanında atalarımdan özgürleşmem gerekiyormuş. kimbilir hangi kuşaktan, hangi atam ne yaptı?şimdi kolaysa bul.. soy ağacı yapmaya başladım..

bunları yazma nedenim, örnek günlükleri okuyup hayal kırıklığına uğramam çünkü sonuç yok. oysa ben mutlu son okumak istiyordum. onlar ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine gibi..

şimdilik böyle. bakalım günler neler getirecek?

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

toprakateshavasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2012, 06:56 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
toprakateshavasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 34
Tesekkür: 10
34 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
toprakateshavasu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: my diary

sevgili günlük,

çekirdeklerimin ikinci günü. 5 saat dinledim sanırım bugün. bugün kalbim çok acıdı. 4 yıl önce canımı acıtan şeyler, bugün yine ortaya çıktı. bastırdıklarım.. tepki koyamadım yine, pasif agresif davrandım. bu iş ve evlilik hayatı beni çok yoruyor. sorumluluklar, taşıyamadıklarımdan fazlasını yüklenmem.. falan filan.

özetle, bugün dalgalanma dediklerini yaşadım galiba. müzikler çok güzel bu arada. dalga sesleri, piano..

hayat güzel. ama insanların egolarını tatmin etmek çok zor..
toprakateshavasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2012, 11:21 PM   #3 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: my diary

İnsanların egolarını tatmin etmekten daha önemli bir iş bence kendi egomuzu kontrol altında tutmak.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-04-2012, 07:03 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
toprakateshavasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 34
Tesekkür: 10
34 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
toprakateshavasu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: my diary

Canım Günlük,

3. gün de bitmek üzere. bugün çok uykusuz hissediyordum kendimi. ben her bahar böyle olurum zaten. onun için bilemiyorum tabii. telkinlerin etkisi mi değil mi...

içimde her zaman bir boşluk oldu, ne kadar başarılı, sağlıklı olursam olayım. hep bir tamamlanmamışlık hali.birşeyler aradım durdum. etrafımdaki herkes normal olduğumu, niye kendimle bu kadar uğraştığımı anlamadıklarını söylediler. özlem hanım başka bir yöne yönlendirdi beni, aile dizilimine. ilk başta korktum, mistik buldum bu durum moralimi bozdu, kandırılmış hissettim. sonra araştırdığımda saygın üniversitelerde bununla ilgili ciddi araştırmalar olduğunu gördüm. bilimsellik her zaman cezbetmiştir beni.sonra inandım ve rahatladım, mutlu oldum. bundan sonra bu deneyimi yaşayacaklara da küçük bir tavsiyem var: önce tam teslimiyet gerekiyor sanırım, bir süre şüpheleri bırakıp inanmak, sonra süre bitiminde baktınız olmuyor başka yola saparsınız, kaybedecek ne var ki?

işte aile kökleriden midir nedir tuhaf rüyalar görüyorum, ölmüş anneannemi sık sık.. bundan önce de görürdüm zaten. ve ne zaman rüya görsem devam etmek isterim bunun için uyku yetmiyor bana..

bu sitedeki telkinler çok hizlı etkisini göstermişti. bana neşe getirmişti. çekirdek inançtaki konular çok kapsamlı, biraz daha geç etki ediyor sanki, bir de neşedense karamsarlık getiriyor..

onun dışında yine kayınvalidemlere yalan söylüyorum, her gün onlarda yemek yiyelim, onları eğlandirelim istiyorlar, negatif enerjilerini almamızı istiyorlar. gitmemek için yalan söyledim yine: mesaiye kalacağım, dedim. bu durum kendi gözümde saygınlığımı yitirmeme neden oluyor, sanki başkaları yönetiyor hayatımı. psikiyatriste gittiğimde 'bugün canım eve gitmek istiyor, bennn öyle istiyorum' dememi istemişti. bir kaç kez söyledim de, ama egosu şişkin insanlar bir şekilde üste çıkıyorlar. insanların egoları derken dün bunu kastetmiştim. ama doğru, kişisel egoyu kontrol etmek de çok önemli. öyle çok ben dedim ki az önce.. ama burası benim günlüğüm :)
toprakateshavasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-04-2012, 09:45 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
toprakateshavasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 34
Tesekkür: 10
34 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
toprakateshavasu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: my diary

evet günkük,

dördüncü günü devirdim. bugün etkili bir dinleme gerçekleştiremedim. 3 saat falan dinlemişimdir. sayın neşe teşrif etti bugün. umarım hep benimle kalır. kalan kısmı birazdan dinleyeceğim. sekiz saati bulamasam da 6 saate tamamlarım tabii.

işyerinde çok zor zamanlar geçiriyorum. telkinler şemsiye gibi, sakin kalmamı sağlıyor. olan olduktan sonra iyiye gitmesini dilemekten başka bir şey kalmıyor bana. özlem hanım "tezahür ettirmenin kaybolan sırrı" ile ilgili uygulamlar vermişti, onları yapıyorum. ne istediğimi anlamamı sağlıyor. bakalım bir haftadır çağırdığım bana gelecek mi? pazartesi belli olacak.

bir de 1,5-2 lt su içme işi var, o çok kolay da spor kısmı zorluyor. halbuki sürekli oturarak çalışmak kaynaklı ağrılarım da var. geçen sene 4 ay kadar pilates yapmıştım, çok iyi gelmişti. şimdi içimden gelmiyor.. başlayamazsam önümüzdeki ay trambolin alacağım.

böyle günlük. özetle işler iyiye gidiyor gibi..
toprakateshavasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2012, 03:57 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
toprakateshavasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 34
Tesekkür: 10
34 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
toprakateshavasu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: my diary


bir dolu şey yazmıştım, giriş yapmadınız deyip beni dışarı attı site ..

bu durumu özetle şeklinde algıladım. bugün beşinci günüm. telkinler eşliğinde bahar temizliği yapıyorum. keyfim yerinde. tek bir korkum var bu kendimle barışık halimin uçup gitmesi. düşüncelerimi kontrol ediyorum. daha az umutsuzluk var. biraz gastrit gibi bir yanma var. vücudum bu iyilik halini güvenli bulmuyor, kandırıldığını düşünüyor sanki..

saksıların toprağı değişecek, camlar silinecek, perdeler yıkanacak, yazlıklar çıkacak... çok işim var günlük, hoşçakal...

not: dün gece çok güzel bir dolunay vardı, bugün sürer mi bilmiyorum ama kafanızı kaldırıp gökyüzüne bakın. insan huzur doluyor...
toprakateshavasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-04-2012, 03:23 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
toprakateshavasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 34
Tesekkür: 10
34 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
toprakateshavasu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: my diary

bugün hastayım günlük. kaçıncı gün olduğunu da unuttum. midem feci bulanıyor. cam silerken cerayan nedeniyle üşütmüş olabilirim, ya da telkinlerin yan etkisi. yine de vazgeçmek yok dinlemeye devam. bana iyi geliyorlar. somut davranış değişikliklerimi henüz netleşmediğinden yazma fırsatım olmadı. netleşince böyleyken böyle diye paylaşırım. şimdi daha çok fiziksel değişimler yaşadığım...
toprakateshavasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-04-2012, 07:10 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
toprakateshavasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 34
Tesekkür: 10
34 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
toprakateshavasu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: my diary


selam günlük,

dün görüşemedik. tezahür ettirmeye çalıştığım şey gerçekleşmedi, tam olacaktı ki kıl payı kaçtı. benim ve herkesin en yüksek iyiliği bunu gerektiriyor demek ki. yine de niyetlerimi su dolu kaseme atmaya devam edeceğim ben. çünkü ne istediğimi anlamama yardımcı oluyor.

onun dışında dün bir arkadaşım rengimin bembeyaz olduğunu kuru kayısı vb yememi söyledi, bugün diğeri pırıltılar saçtığımı. kime inansam?

bu ara içimden eşime çok kırgınım. annesinin oğlu olduğu için. benden alıp annesine verip durduğu için. özlem hanım nereden anladıysa annesinin oğlu olduğunu şıp diye bilmişti. ona anlatmamıştm fazla birşey de ama. bildi de tavsiye ettiği kitapta da doğru yolu eşimin kendisinin bulacağı benim saygı duymaktan başka birşey yapamayacağım yazıyor. 10 sene mi beklerim, 20 sene mi artık? bu noktada da evren böyle istiyor demek ki diyor geçiyoruz.bu olumlu olma işi süper. çok sevdim.

somut davranış değişikliklerime gelince artık daha yükses sesle konuşuyorum.şimdilik bu kadar..
toprakateshavasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-04-2012, 11:29 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
toprakateshavasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 34
Tesekkür: 10
34 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
toprakateshavasu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: my diary


selam sevgili günlük,

bugün çekindiğim bir konuyu fark ettirmeden şakaya vurduğumda kendimi koruyabildiğimi fark ettim, bu işin püf noktası korkup çekindiğini hissettirmemek, yoksa insanlar üzerine geliyor..

onun dışında 3 gündür telkin dinleme işini biraz aksattım. dinliyorum ama olması gerekenden az. bunun üzerine eğilmeliyim. olumlamalarıma da aksatarak da olsa devam ediyorum. yaptıktan sonra içim hafifliyor.onun dışında nefesim üzerine odaklandığımda doğra nefes alabiliyorum, ama konsantre olmadığımda ağzımdan nefes alıp vermeye başlıyorum. dobunun üzerinde de çalışmalıyım.doğru nefes kötü düşünceleri kovuyor.
atakan beyin psişik korunma yöntemlerini okuduktan sonra suyun gücünü fark ettim. sıkıntım mı var hemen duşa koşuyorum gevşeyerek çıkıyorum çok büyük bir nimet ve ulaşması kolay.

iyi geceler...

toprakateshavasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2012, 11:03 PM   #10 (permalink)
Teğmen
 
toprakateshavasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 34
Tesekkür: 10
34 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
toprakateshavasu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: my diary


selam günlük,

artık çekirdek inanç telkinleri ile 10 günü devirdim. ve şunu söyleyebilirim:kesinlikle işe yarıyor!

işyerinde büyük bir dolandırıcılık olayı ile karşı karşıyayız. öyle böyle değil, türkiyedeki her şubeden duyulmuş,genel müdürlük alarmda, yakında teftiş gelecek. bu konuda biz çalışanların da ihmal ettiğimiz hatalı olduğumuz noktalar var ve bu konuda mali sorumluluk ile karşılaşabiliriz. ceza alacağımız kesin gibi en azından.bu durum bir aydır sürüyor.

işte böyle bir durumda daha önce yorgan döşek yatacak olan ben, kendimi yiyip bitirecek olan ben iyimserliğimi koruyabiliyorum. biliyorum ki artık geçmişe dönmem mümkün olmadığından düzeltemem de.ben sükunetle seyrediyorum boyun eğmeden. kendimle gurur duyuyorum. inşallah böyle devam eder.

bir de eskiden aynaya bakmayı sevmeyen ben, şimdi kendimi özlüyorum, koşup gidip aynaya bakıyorum.asanörün aynasında kendime sevgiyle bakarken yakalıyorum beni. çok mutluyum. allah bozmasın..
toprakateshavasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


my diary

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri my diary Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili günlük, sonunda çekirdek inançlarımla ilgili cdler geldi. bir dolu konu var içinde. daha önce sitedeki telkinleri 15 gün dinleyip kendimi müthiş hissetmiştim. bir hafta ara verdim, yine umutsuzluk içime kaçmaya başlamıştı ki çekirdeklerim geldi. 8 saat dinledim. sonuç çok ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.