Konu: my diary
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2012, 07:03 PM   #4 (permalink)
toprakateshavasu
Teğmen
 
toprakateshavasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 34
Tesekkür: 10
34 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
toprakateshavasu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: my diary

Canım Günlük,

3. gün de bitmek üzere. bugün çok uykusuz hissediyordum kendimi. ben her bahar böyle olurum zaten. onun için bilemiyorum tabii. telkinlerin etkisi mi değil mi...

içimde her zaman bir boşluk oldu, ne kadar başarılı, sağlıklı olursam olayım. hep bir tamamlanmamışlık hali.birşeyler aradım durdum. etrafımdaki herkes normal olduğumu, niye kendimle bu kadar uğraştığımı anlamadıklarını söylediler. özlem hanım başka bir yöne yönlendirdi beni, aile dizilimine. ilk başta korktum, mistik buldum bu durum moralimi bozdu, kandırılmış hissettim. sonra araştırdığımda saygın üniversitelerde bununla ilgili ciddi araştırmalar olduğunu gördüm. bilimsellik her zaman cezbetmiştir beni.sonra inandım ve rahatladım, mutlu oldum. bundan sonra bu deneyimi yaşayacaklara da küçük bir tavsiyem var: önce tam teslimiyet gerekiyor sanırım, bir süre şüpheleri bırakıp inanmak, sonra süre bitiminde baktınız olmuyor başka yola saparsınız, kaybedecek ne var ki?

işte aile kökleriden midir nedir tuhaf rüyalar görüyorum, ölmüş anneannemi sık sık.. bundan önce de görürdüm zaten. ve ne zaman rüya görsem devam etmek isterim bunun için uyku yetmiyor bana..

bu sitedeki telkinler çok hizlı etkisini göstermişti. bana neşe getirmişti. çekirdek inançtaki konular çok kapsamlı, biraz daha geç etki ediyor sanki, bir de neşedense karamsarlık getiriyor..

onun dışında yine kayınvalidemlere yalan söylüyorum, her gün onlarda yemek yiyelim, onları eğlandirelim istiyorlar, negatif enerjilerini almamızı istiyorlar. gitmemek için yalan söyledim yine: mesaiye kalacağım, dedim. bu durum kendi gözümde saygınlığımı yitirmeme neden oluyor, sanki başkaları yönetiyor hayatımı. psikiyatriste gittiğimde 'bugün canım eve gitmek istiyor, bennn öyle istiyorum' dememi istemişti. bir kaç kez söyledim de, ama egosu şişkin insanlar bir şekilde üste çıkıyorlar. insanların egoları derken dün bunu kastetmiştim. ama doğru, kişisel egoyu kontrol etmek de çok önemli. öyle çok ben dedim ki az önce.. ama burası benim günlüğüm :)
toprakateshavasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla