![]() |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. tabi.. pazartesi olsun uyumlama öncesi bilgilendirme yapılacak. yarın sınawlarım varr.. ve ben doğru düzgün çalışamadım.. ama tabi başaracağıma eminim.. :) pazatesi 21:00 da bilgi mesajı atarım tek tek.. inş. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Sınavınız da başarılar. Zihin açıklığı diliyorum. Hoşçakalın |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Arkadaşlar merhaba.buradaki telkinleri dinleyip iyi gelenlere sorum olacak.telkinler biçok kişiye iyi gelmiş yorumlardan anladığım.peki kişiye özel cd hakkında ne düşünüyosunuz?telkinleri destekleyici birşeymi?yani telkinler iyi gelse de cd yaptıran varmı aranızda?sonuçta biçok soruna göre telkin var buradan indirebildiğimiz.nasıl olsa telkin var yeterli mi diyosunuz yoksa kişiye özel cd de alıyomusunuz? lütfen cvp |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. şükür okudum başka yerlerdeki yazını.. sanırım istediğin cevabı alamadın.özel cd tabi ki isme özel olduğu için daha çok etkili bence. yaptırmadım ama fırsatım olursa yaptırıcam.. şimdilik normal telkinlerle idare ediyorum. diğer arkadaşlar da umarım bilgi verirler.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Rima teşekkür ederim cevap verdiğin için.aslında tam da ihtiyacım olan telkinler sitede var 3 gündür dinliyorum.faydalı olacağını hissediyorum ama cd konusunda kararsızım o yüzden kendine özel yaptıranlar bu konuda aydınlatabilirmi |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. bi sorum daha olacak 3 gündür ego geliştirici ve suçluluk dinliyorum.1 hafta olmadan üçüncü telkini eklememde sakınca olurmu.diğer ikisini yeterli saatte dinliyorum zaten |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Alıntı:
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. merhaba aramıza yeni katılan arkadaşlar.rimi kardeşim beni az çok tanıdı :) ben çekirdek inanç çalışmasıda ve özellikle ilgimi çeken bir kouyla ilgili cd yaptırdım.elime henüz ulaşmadı.dinleyince o konu ile ilgili bilgi veririm hemde seve seve.telkinler etkili ama özel bir konuyla alakalı ve isme özel olduğu için telkinler kesinlikle daha etkili olacağı kanaatindeyim.ama herşeyden önce inanmak ve ilaaki olacak beklentisine girmemek gerkir diye düşünüyorum.herşeyin ilacı zaman inanç ve şükür... (ben bayağı değişmeye başlamışım):))))) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ilginç kimse yorum yapmıyo4897Rima tekrar teşekkürler... |
evet değişimin farkındayım.. hatta bayağı güzel bir değişme ve devamı gelecek .. çok yüksek pozitif enerjiler hissedyorumm sizden geleny789 sevgili şükür biz yorum yaparız ya da buradaki üyeler ama karar senin .. şunu yap ya da yapma diyemeyiz.. belki de o yuzden istediğin cevabı da alamadın kimseden... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. eskici peki telkinleri ne kadar süredir dinliyosun.. yaptırdığın cd sitede telkini olmayan bi konuyla ilgilimi.telkinler baya yararlı olacak gibi bana ama neyse yine de yaptırsam iyi olacak galiba |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ben ego ve suçluluk 2 haftadır dinliyorum.güven ve sosyallik olnaı ise 3 gün önce ekledim.gece uyurken düzenli olarak açık.burda tavsiye edilen,abdullah beylede konuştuğumuzda ego ve suçluluğun cd lerden önce dinlenilmesi...cd lerin diğer bir faydası özellikle sorunumuzla yada gelişmesini istediğimiz bir konuya özel olarak hazırlanması.muhakkak faydası olacaktır. |
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. yaptırdığım cd sitede genel olarak forumlarda bulabileceğim okuyabileceğim bir konuyla ilgili sadece kendimi geliştirmek için yaptırdım.rimanendo kardeşiminde dediği gibi ücretsiz telkinler muhteşem faydalı ben çok yakından yaşıyorum.... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. şükür nikinde güzelmiş neden mi? herşeyden önce istediğin şeye odaklan ve elindeki herşeye ama herşeye şükret....herşeyin başı inanç ve şükür... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. arkadaşlar çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.sizler için de en hayırlısı olsun inşallah.derdi veren dermanı da vermiş.bu siteyi gördükten sonra gerçekten şükrettim umutlandım nikim de buna uygun oldu.ben telkinlerin faydalı olacağına inanıyorum.daha yeniyim o yüzden herşeyi sorma ihtiyacı duyuyorum...ama ne olursa olsun bu sitede kendimi buldum... |
|
hayır şükür daha kendini tam olarak bulamadın bence. evet kendine ait bi şeyler buldun burada. ama bulacağın, öğreneceğin ve ''yaşayacağın'' çok şey var.. tabi devam edersen.. forumlardaki pek çok yazıyı okuyup kendine uygun olanları uygularsan.. kii zaten sen başlamışsın bir ucundan tebrik ediyorumy789 bu arada ben bu ''konu''yu kapatmaya çalıştıkça katılım arttı sevgili eskici bir yorum getirsen olur mu bu durumaay789 |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. siteyi keşfettiğimden beri çıkamıyorum zaten.daha başındayım ilerleyen zamanlarda daha güzel şeyler paylaşırım inşallah.güzel şeyler olacağına inanıyorum.takıldığım yerler olursa paylaşırım... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. O0k8908 1.japongülü 2.eskici 3.zahiri 4.serper 5.strongman 6.sevgiseli 7.firidin |
hoşgeldin şükür, ego ve suçluluğu :1 ay birini 2. ay da diğerini günde en az 8 saat olmak üzere aralıksız dinledim. yine onları dinlmeye devam ederken erken kalkma ve erteleme.... ekledim ben çok faydasını gördüm ve görmeye devam ediyorum. Örn:Eskiden içine kapanık olan ben artık değilim, hakkımı çatır çatır savunuyorum. İsteklerimi rahatlıkla dile getirebiliyorum.... Özel cd yaptırdım ama faydasını göremedim neden bilinmez bende pek işe yaramadı. ama kişiden kişiye değişir etkiler tabi. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. hoşbulduk serper, peki benim bi sorum daha olacak.6 gündür telkinleri şu şekilde dinliyordum.4-5 saat aynı telki daha sonra yine 4-5 saat diğer aynı telkini.böyle mi yapmak gerekir yoksa diyelim 3 telkini sırayla mı dinlemek gerekir.yani 4 saat dinliyceksem aynı telkini arka arkaya dinlemek mi yoksa 3 telkini de sırayla 4 saat dinlemek mi mantıklı olan.yardımcı olurmusunuz |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. şükür, ben 1 ay boyunca günde en az 8 saat olmak üzere egoyu dinledim araya hiç birşey katmadım. 2. ay diğerine geçtim formda öyle yazıyor okumanı tavsiye ederim. . 3.ayda diğerlerini sırasıyla ekledim. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Bu gece ki uygulamaya maalesef katılamayacağım :( Yine de teşekkür ederim. |
tmm üzülmeyin ilerki zmanlarda inşallahh. bu arada mesajlarınız kapalı ..ordan yazacaktım ama neyse.. irtibatta kalalım.. sevgiyle kalın inşallahh..actionsmile |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. çalışmanın 21:30 da olma ihtimali var mı? müsait olur musunuz o zmana? herkese soruyorum bu aradahy789 |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. insallah gelebilirim ben teknikler ayni dimi? |
akşama görüşürüzz canımcımm... ferhat göçerin de konseri var 21:00 da ama gidemicemmy789 neyse konser eve 5-6 dk uzakta zaten bi ara giderim.. senle dee yarın görüşürüzz zahirimm. gittiğin yerin tadını çıkar şimdi akşama çalışmaya gelgirlhaha seni seviyorummmmmmmmmmm |
süpriz bir tatil çıktı, onun hazırlıkları vs. kısmetimde yokmuş :( ağla2 mesajımı anlayamadım neden kapalı? kime sorsam bilmem ki? size de bol bol bereketler. |
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. rimacım mesaj ayarlarını değiştirdim, özelden mail attım sende bana atarmısın zahmet olmazsa, |
|
|
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Bana da uyar. Hem de çoook |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. sevindimmmm :)) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. anladığım kadarıyla saat 21:30 da olacak peki ne yapmamız gerekir biraz bilgilendirirmisiniz.teşekürler. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Rima günlüğün hayırlı olsun. Takipteyim. Çok güzel yazıyorsun:) |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:32 PM. |