Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619622-bolluk-ve-bereket-reiki-uyumlamasi.html)

RimA Vita Perfetto 07-09-2011 03:09 PM

Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması..

derty
sıralama da tamam girlhaha

serper 07-09-2011 03:11 PM

kısmette 4.olmak varmış varsın olsun :)

Bilgilerini maddi olarak karşılık beklemeden paylaştıığın için çok teşekkür ederim.
Bunun karşılığı Sana bol bol dua olarak geri dönsün canım.

RimA Vita Perfetto 07-09-2011 03:14 PM

Alıntı:

serper Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806352)
kısmette 4.olmak varmış varsın olsun :)

Bilgilerini maddi olarak karşılık beklemeden paylaştıığın için çok teşekkür ederim.
Bunun karşılığı Sana bol bol dua olarak geri dönsün canım.

O0ne diyeceğimi bilemiyorum.. teşekkür ederim. amin diyelim..
ileride daha fazla şey öğrenip uygulamaya başladığımda inş. daha iyi şeyler yapabilirim. bu konu'nun bu kadar aktif olabileceğini de hiç hesaba katmamıştım.. çok güzel insanlarla tanışmış oldum.. hepiniz çok güzel ve değerlisiniz. çok seviyorum sizi. çok büyük bir yüreğiniz var söylemeden geçemicemmy789

serper 07-09-2011 03:27 PM

Alıntı:

eskici Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806335)
2.eskicismil56

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806353)
O0ne diyeceğimi bilemiyorum.. teşekkür ederim. amin diyelim..
ileride daha fazla şey öğrenip uygulamaya başladığımda inş. daha iyi şeyler yapabilirim. bu konu'nun bu kadar aktif olabileceğini de hiç hesaba katmamıştım.. çok güzel insanlarla tanışmış oldum.. hepiniz çok güzel ve değerlisiniz. çok seviyorum sizi. çok büyük bir yüreğiniz var söylemeden geçemicemmy789

O senin iyiliğin ve güzelliğin.956k ben reiki 2.ye uyumluyum. ücret karşılığında aldım pişman değilim ama 1 saatte uyumlayıp, eline kitap tutuşturp gönderiyorlar, anlamadığın yerden sorunca da, üstünkörü geçiştiriyorlar. Şimdi tekrar uyumlanmayı düşünüyorum. agl34

RimA Vita Perfetto 07-09-2011 03:37 PM

anladım.. ben ücretsiz aldım tüm uyumlamalarımı. benimle de uğraşmadılar o yuzden. ama olsun ben çok araştırdım tek başıma.. daha da araştırıyorum. size bir sayfa önereyim o sayfaya bir göz atın. arkadaşımın dayısı reiki master. onun kendi sayfası..

serper 07-09-2011 03:47 PM

teşekkür ederim, incelemeye başladım.

serper 07-09-2011 04:58 PM

mesaj ayarlarını düzelttim, teşekkür ederim rima

RimA Vita Perfetto 07-09-2011 05:03 PM

Alıntı:

serper Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806367)
mesaj ayarlarını düzelttim, teşekkür ederim rima

sevindim partysmiley
ben teşekkür ederim. mesaj atmak isteyip de atamayanlar olacaktır elbette y789
benim gibi..t678

strongman 07-09-2011 07:40 PM

5.te ben olayim strongman :)

RimA Vita Perfetto 07-09-2011 09:46 PM

Alıntı:

strongman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806374)
5.te ben olayim strongman :)

8977 ol tabiiiy789

sevgisevgi 07-09-2011 11:00 PM

Rimanendo bolluk bereket reiki uyumlaması için mi sıraya giriliyor.ben geçen hafta senden bu uyumlamayı almıştım.tekrar uyumlamanın sakıncası yoksa buna da katılmak istiyorum.girlhaha

sevgisevgi 07-09-2011 11:08 PM

Rimanendo sözünü ettğin arkadaşının dayısının sitesinin linkini bana da bildirir misin?

Bir isteğim daha olacak,bolluk bereket reikisinin nasıl kullanılacağıyla ilgili gönderdğin mesaj için öncelikle teşekkürler. ancak ben de araştırma yaptığımda mesajda sözünü ettiğin reikiyi gönderme yani niyet cümlelerinden sonra parmaklarımızla çizmemiz gereken semboller varmış ancak nasıl yapılacağını pek anlamadım.bu konuda bilgin varsa bizi aydınlatırsan seviniriz.

RimA Vita Perfetto 07-09-2011 11:21 PM

Alıntı:

sevgisevgi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806399)
Rimanendo sözünü ettğin arkadaşının dayısının sitesinin linkini bana da bildirir misin?

Bir isteğim daha olacak,bolluk bereket reikisinin nasıl kullanılacağıyla ilgili gönderdğin mesaj için öncelikle teşekkürler. ancak ben de araştırma yaptığımda mesajda sözünü ettiğin reikiyi gönderme yani niyet cümlelerinden sonra parmaklarımızla çizmemiz gereken semboller varmış ancak nasıl yapılacağını pek anlamadım.bu konuda bilgin varsa bizi aydınlatırsan seviniriz.

evet ince bacaklı kızı çizmekten söz ediyorsun sanırım.. kafanızı karıştırmayın.. her reikide var ama ben hepsini öğrenmedim... işlevine baktım hep.. bazılarında sembolleri kullanıyorum ama hepsinde değil.. dilerseniz araştırayım hepsini. ama bazılarında çok sembol var.. gerçi siz sadece bolluk ve bereketi sormuşsunuz.. size o sayfayı mesaj olarak göndereyimy789
bir de aslında sitenın birinde 40 günlük bir bolluk ve bereket yazısı var.. dilerseniz linkini atayımmm özelden..s456

sevgisevgi 07-09-2011 11:27 PM

özelden hepsini bekliyorum teşekkürler. girlhaha

peki, bir üstteki sorumun cevabını da alabilir miyim?:zpzp:

RimA Vita Perfetto 07-09-2011 11:32 PM

tabi kiii .. neden olmasın :)

sevgisevgi 08-09-2011 12:19 AM

seni seviyoruz rimanendogirlhaha

o halde 6. da ben olayım956k

RimA Vita Perfetto 08-09-2011 12:22 AM

Alıntı:

sevgisevgi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806419)
seni seviyoruz rimanendogirlhaha

ben de siziiii...y789
ama durduk yere nerden çıktı buu ..ağla2 duygulandımm
rima diyebilirsin :):)

sevgisevgi 08-09-2011 12:33 AM

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806421)
ben de siziiii...y789
ama durduk yere nerden çıktı buu ..ağla2 duygulandımm
rima diyebilirsin :):)

durduk yere değil paylaşımların ve değerli vaktini bize ayırdığın için.

o halde yeni uyumlamada 6. sıradaki de ben olayım:zpzp:

RimA Vita Perfetto 08-09-2011 12:36 AM

Alıntı:

sevgisevgi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806423)
durduk yere değil paylaşımların ve değerli vaktini bize ayırdığın için.

o halde yeni uyumlamada 6. sıradaki de ben olayım:zpzp:

TEŞEKKÜR EDERİMMM ....
956k
BUGÜN KENDİME REGRASYON UYGULAMAYA ÇALIŞTIM :)
ÇOK HAFİFİMM.. DAHA ÖĞRENECEĞİMİZ ÇOOOOOKKK ŞEY VAR. ÖĞRENDİKÇE MUTLU OLUYORUM VE PAYLAŞMAYI SEVİYORUM.. SİZLERİ ÇOKK SEVİYORUM.. HAYATIMA ANLAM KATIYORSUNUZ.. actionsmileactionsmile

firidin 08-09-2011 01:30 AM

7.ye yer var mı? bisiklet

japongülü 08-09-2011 08:36 AM

O0k8908

1.japongülü
2.eskici
3.zahiri
4.serper
5.strongman
6.sevgiseli
7.firidin

RimA Vita Perfetto 08-09-2011 11:17 AM

Alıntı:

japongülü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806438)
O0k8908

1.japongülü
2.eskici
3.zahiri
4.serper
5.strongman
6.sevgiseli
7.firidin

ooo67 muhteşemsiniz..
firidin hoşgeldddiiiiiiiiinnnnnnny789y789
japongülü teşekkür ederim abla.. sıralamaları yaptığın için. çok zevk alıyorum bu forumdan..y789
sizi seviyorummuy897

japongülü 08-09-2011 02:12 PM

biz tşk ederiz emeklerin içinart56art56

firidin 08-09-2011 08:48 PM

hoşbuldum Rima,teşekkürler sana va tüm arkadaşlara:) s456

sevgisevgi 08-09-2011 10:29 PM

arkadaşlar 6. sırada sevgiseli değillll sevgisevgi olacak actionsmile

sevgisevgi 08-09-2011 10:36 PM

sevgisevgi Nickli Üyeden Alıntı http://www.hayatimdegisti.com/forum/...s/viewpost.gif

evet ince bacaklı kızı çizmekten söz ediyorsun sanırım.. kafanızı karıştırmayın.. her reikide var ama ben hepsini öğrenmedim... işlevine baktım hep.. bazılarında sembolleri kullanıyorum ama hepsinde değil.. dilerseniz araştırayım hepsini. ama bazılarında çok sembol var.. gerçi siz sadece bolluk ve bereketi sormuşsunuz.. size o sayfayı mesaj olarak göndereyimy789
bir de aslında sitenın birinde 40 günlük bir bolluk ve bereket yazısı var.. dilerseniz linkini atayımmm özelden..s456

rima sözünü ettiğin bilgileri özelden mesajla istemiştim ama henüz gelmedi gönderebilir misingirlhaha

sevgisevgi 08-09-2011 10:43 PM

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806424)
TEŞEKKÜR EDERİMMM ....
956k
BUGÜN KENDİME REGRASYON UYGULAMAYA ÇALIŞTIM :)
ÇOK HAFİFİMM.. DAHA ÖĞRENECEĞİMİZ ÇOOOOOKKK ŞEY VAR. ÖĞRENDİKÇE MUTLU OLUYORUM VE PAYLAŞMAYI SEVİYORUM.. SİZLERİ ÇOKK SEVİYORUM.. HAYATIMA ANLAM KATIYORSUNUZ.. actionsmileactionsmile

rima kendi kendine regresyonu nasıl yaptığını bizimle paylaşabilir misin?ben regresyonla oldukça ilgiliyim.

RimA Vita Perfetto 08-09-2011 11:08 PM

Alıntı:

sevgisevgi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806485)
rima kendi kendine regresyonu nasıl yaptığını bizimle paylaşabilir misin?ben regresyonla oldukça ilgiliyim.

yaptığım şey telepati ve regresyon karışımı bir şeydi. biraz da oto hipnozdusun2
şöyle yaptım.. yeniyim daha bu konularda yanlış da olabilir yaptığım yöntem.. önce nefeslerle rahatlama oldu.. sonra sorunlu olduğum kişiyi çağırdım ve geldiğini hayal ettim. onunla konuştum.. bağırdım çağırdım ona.. tüm sorunlarımı ve beni ne kadar üzdüğünü anlattım.f678hbayağı bi ağladığım sanırım.. dusun2 bana ilginç gelen kısım da bu zaten.. neyse.. tüm ağlamam bittiğinde ondan beklentilerimi anlattım ona.. istediklerimi talep ettim. sonra her şeyin düzeldiğini ve üzerime simler güller vs. yağdığını hayal edip çıktım odadan.. sonra gelmiş geçmiş ve şimdiki ruhları hayal edip onlara seslendim.. vs. vs. o kısım biraz özelime giriyor.. gözlerimi açtığımda çok büyük bir yük kalkmıştı üzerimden.. çok farklı bir deneyimdi..
şimdi o linki atayım özür dilerim.. çok mesaj geliyor gözden kaçırmışımdunk56

sevgisevgi 08-09-2011 11:12 PM

cevabın için teşekkürler rima , ben de deneyeceğim girlhaha

RimA Vita Perfetto 08-09-2011 11:15 PM

Alıntı:

sevgisevgi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806488)
cevabın için teşekkürler rima , ben de deneyeceğim girlhaha

aa dur bekle o zamannnnnn sana bir link daha atayım özelden.. sevgili japongülü atmıştı bana da. çok faydasını gördüm..onda ayrıca teşekkür ediyorummy789

sevgisevgi 09-09-2011 12:52 AM

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806489)
aa dur bekle o zamannnnnn sana bir link daha atayım özelden.. sevgili japongülü atmıştı bana da. çok faydasını gördüm..onda ayrıca teşekkür ediyorummy789

Rima bolluk bereketle ilgili sembolleri nasıl kullanacağımıza dair mesajını da bekliyorum.actionsmile

RimA Vita Perfetto 09-09-2011 12:55 AM

Alıntı:

sevgisevgi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806507)
Rima bolluk bereketle ilgili sembolleri nasıl kullanacağımıza dair mesajını da bekliyorum.actionsmile

hmm ... tmm mesaj atarım inşallahh ..y789y789

naz78 09-09-2011 11:38 AM

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806508)
hmm ... tmm mesaj atarım inşallahh ..y789y789

rima banada gönderirmisin tşkr

RimA Vita Perfetto 09-09-2011 01:51 PM

sevgili eskici 3 sembolü sormuştu.. sırasıyla kopyalıyorum buraya.. bilgi hepimiz için geçerlidir. 3 sembol var..

1. Sembol : ŞİRİ

İki elimizi de yan yana ve senkronize şekilde kullanarak bu sembolü çizeceğiz. Sol elimizle kocaman bir J çiziyoruz. Sağ elimiz de yi sağa doğru, açık tarafı sağa bakacak şekilde çizecek. Biz buna
kızın çırpı bacakları diyoruz. Kızın önce çırpı ve ikisi iki farklı yöne bakan bacaklarını çiziyoruz.

Sonra kızın eteklerin çiziyoruz. Yine sağ-sol el aynı anda, alttan ve içten dışa olacak şekilde, sembolde görülen küçük kolları çiziyoruz.

En son kızın kollarını çiziyoruz. Etekte hareket yönü ana gövdeden dışarı doğru iken, en üstteki kolda, dışarıdan içeri doğru biz çizim oluyor. Böylece dünyanın tüm nimetlerine kollarımızı açmış ve davet etmiş oluyoruz. Bu çizimi kendi vücudunuza yerleştirebilirsiniz ya da sadece havaya çizip bırakabilirsiniz. Bu enerji çok meditatif bir enerjidir ve kendisi ne yapmak istiyorsa yapar, yönlendirmelerin dışında hareket eder. Onun için sakın enerjiyi çok fazla yönetmek için kendinizi zorlamayın. Sembol içinize girebilir. Odada sabit kalabilir. Ona karışmayın Ancak sembolle birlikte dünyanın tüm nimetlerine, güzelliklerine ve zenginliklerine kollarımı ve kendimi açıyorum. Onları hayatıma sevgi ile kabul ediyorum deyin. Üç kere de sembolün adını tekrarlayın; şiri, şiri, şiri.

Şiri;den sonra mantrayı (zikir kelimesi)söylemeye başlayın:
Ben bolluğum
Ben bereketim
Ben refahım
Ben zevk-ü sefayım

Bu mantrayı şifa gönderdiğiniz sürece mümkün olduğunca içinizden tekrarlayın. Enerji akışının hızlandığını hissedeceksiniz

2.Sembol : Laksya (Sanskritçe Amaç demektir)

İlk sembolden sonra sıra ilk imajinasyona geliyor. Renkli resimde görüldüğü gibi Laksmi nin her iki tarafı su fışkırtan iki fildir. Bu sürekli çabayı/gayreti gösterir. Kişinin dharması ile uyum içinde ve bilgelikle yönetilen ve hem maddi hem spiritüel bolluk/refaha götüren saflık anlamına gelir.
Peki enerjide bu sembolle nasıl çalışacağız? İki tane filin hortumunu düşünün. Onların ucundan gümüş zerrecikleri aksın. Bırakın bu zerrecikler ile sizi yıkasınlar. Cüzdanınızı, kalbinizi, kasanızı nereye isterseniz gümüş zerreleri ile yıkasınlar. Tepe çakranızdan içeri akıtabilirler. 5 dk.kalabilirler, yarım saat kalabilirler;. Bırakın gerek gördükleri sürece sizi yıkasınlar. Evinizi, eşinizi yıkasınlar. Arada bir onları sevin ama Okşayın, hortumlarını öpün. Bu arada içimizden mantramızı okumaya devam ediyoruz elbette. Baktınız artık gümüş akmamaya başladı yani fillerin işi bitti, sizi kabul ettiğiniz kadar bol saf kazanç; ile doyurdular, 3 kere isimlerini tekrarlayın; laksya, laksya, laksya. Ve fillerinize teşekkür edin.

3. Sembol : Artha

Artha, Laksmi nin ellerinden akan bolluğu/refahı bağışlayan, taşan altın paraları temsil eder.

Bunu şöyle düşünün. Gökyüzünden kocaman sapsarı bir altın para, şekildeki gibi daireler çizerek gelip cüzdanınıza, çantanıza, kalbinize düşüyor. Bu normalde bir tek para olarak imajine edilir. Ama ben öyle yapmıyorum, yüzsüzüm sandıklar dolduruyorum, yollara saçıyorum. Dediğim gibi, imajinasyonla olacak sembollerde sınırlarınız geniş tutun lütfen Mantraya devam. Durmadan mümkün olduğunca tekrarlıyoruz. Bu paralar ile istediğiniz yerleri donattıktan sonra üç kere sembolün adını söylüyoruz; artha, artha, artha ve teşekkür ediyoruz.

Semboller bittikten sonra isterseniz enerjiye genel olarak teşekkür ederek şifayı sonlandırabilirsiniz ya da sadece mantrayı söyleyerek şifaya devam edebilirsiniz. Karar sizin. Sınırlarınız
geniş tutun ..

RimA Vita Perfetto 09-09-2011 04:26 PM

maalesef ki görsel olarak bulamadım.. bulursanız burada paylaşınız...terli345gulensmiley

lanterna viridis 09-09-2011 05:23 PM

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806536)
maalesef ki görsel olarak bulamadım.. bulursanız burada paylaşınız...terli345gulensmiley

bende bulamadım ama halen arıyorum bulursam hemen ekleyeceğim:)

yazılana göre uyguladım ...dün muhteşem bir gün geçirdimy789

RimA Vita Perfetto 09-09-2011 06:09 PM

merak ettim nasıl bi gündüühappy6

jeveux 09-09-2011 08:13 PM

Ben de pazartesi olacak olan uyumlamaya katılmak istiyorum 8. sıradan olabilir mi?

RimA Vita Perfetto 09-09-2011 08:21 PM

Alıntı:

jeveux Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806550)
Ben de pazartesi olacak olan uyumlamaya katılmak istiyorum 8. sıradan olabilir mi?

elbette olur y789
aslında toplu yapılacak bir çalışma ama biz birbirimizi çok seviyoruz forum ehalisi olarak o yüzden de sıralama yaptık kaç kişi olduğumuz belli olsun diye.. dmek ki 8 kişiyiz.. süper...956k
bu arada yeni üyeymişsin hoşgeldin diyorummmmmm... dilerim ki hayatı değişenlerden olursun sen de..

jeveux 09-09-2011 09:06 PM

Çok güzel956k956k956k Hayatım çok değişti ve gelişti. Rehberliğiniz için çok teşekkür ederim. Yapılması gerekenler konusunda aydınlatırsanız çok memnun olurum. Sevgi ve Işıkla...actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 AM.