![]() |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Tabiki :) Fırsat buldukça buralardayım. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Alıntı:
veee güzel gelişmeleree..y789 |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Rimacım bugünkü çalışmada ben de sırada varım.21.00 da mesajını bekliyorum.956k |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. rima konsere mi gittiny789 |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. geldim geldim ... off pc de sorun vardı .. burada mısnız.? |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ben buradayım.:zpzp: |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. buradayız canım |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. hah tamam.. isimlerini herkes özel olarak mesaj atsın lütfen.. eskici, japongülü ve sevgisevgi hariç.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ben de burdayım... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. bugün pulse(nabız) reiki uyumlaması yapalım.. bana gönderilen nabız uyumlamasını kabul ediyorum demeniz yeterli.. elinizi ayağınızı yıkayın.. bildiğiniz bir duayı da okuyabilirsiniz.. sonra uzanın.. kimseyle konuşmayın 20 dakıka.. uyumak da yok :))gözleriniz kapalı olacak.. 21:45 te kesin olarak başlıyoruz inşallah.. ondan sonra da yıne GMA yapacağız.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Ben de buradayım |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. gma da mı bu akşam:) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. tamam burda olanlarla çalışmamızı yapalım.. :) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. gma olmasın mı japongülü ablam.?? :)) |
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. olsun olsun her şey olsun:) o saat kaçta? |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. gma için özel bişey var mı? Yani yapılması gereken |
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ok ben gittim şimdilik hayırlı uymlamalar herkese |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. tamam GMA için de toplanırızsevincli |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ben de gidiyorum başlıyoruz.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. bende katılmak istiyorummmmm! :) |
|
bu arada enerjiyi çok yoğun hissettim emeklerine sağlık rimacım Allah senden ve sevdiklerinden razı olsun |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. benim kolumda hafif karıncalanma oldu hala devam ediyo |
Alıntı:
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. GMA ya katılmak isteyenler buraya katılıyorum yazabilir mi acaba.?? :)) hemen başlayalım ona da. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. nabız yine sağ kolumda hafif hissettim |
rima nabız reikisini ilk senden duydum, konuyla ilgili elinde yazı varsa paylaşabilir misin müsait oldundasevincli |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. katılıyorum gerekli bilgiler neler |
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. katılmak istiyorum. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ÇOOK mutluyum ilk uyumlanmam. ÇOOOOOOOOOK Teşekkürler |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. katılıyorum:) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. yine aynı şeyleri yapalım.. sadece bu defa GÜMÜŞ MOR ALEVİ UYUMLAMASINI kabul ediyorum demeniz yeterli.. gerisi aynı.. yine 20 dakıka sürecek.. 22:20 de başlayalım.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. rica ederim bu arada. :)) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. tmm görüşürüz |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. görüşürüz.. firidin sevgisevgi katılıyor sanırım sadece. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. bende burdayım ama mesajlarım gitmedi nedense.... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. hayırlı olsun .. :)) ben yoğun hissettim. umarım siz de yoğun hissetmişsinizdir.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:31 PM. |