![]() |
bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. . . . 7 uyumlamam var.. belli bir saat belirlersek bolluk ve berekete uyumlama yapabilirim.. sevgilerimle.. master değilim bu arada sadece sizlerle paylaşabileceğim şeyler varken bencillik edip kendime saklamak değil hepinizle paylaşmak istedim.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Alıntı:
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Ben de uyumlanmak istiyorumsevincli. Ancak bunun için daha önceden reikiye uyumlanmış olmam şart mı? Hiç bir reiki uyumlanmam yok. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. usui, kundalini, bolluk bereket, 3.göz, gümüş mor alevi, nabız reikisi, melek bağlantıları uyumlamalarım var.. 7 tane derken bunu kastetmiştim.. :) benim için her saat uygun.. haber vermeniz yeterli .. ben tüm uyumlamalarımı (çoğunu) ücretsiz aldım.. o yüzden başkalarının da böyle güzel bir şeyden yararlanmalarını isterim.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Çok teşekkürler ne gerekiyor? Ben şu an istesem yapabilir misiniz? |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. evet olur şu anda birine daha göndericem.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Süper öyleyse ne yapmalıyım? Özel mesaja il ve isim bilgilerimi mi gönder meliyim? Nasıl yapıyorsunuz? |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ben gönderimi yaparken yazmışsınız :( bekledim biraz ama .. sanırım görmediniz mesajımı.. bu akşam 22:30'da burdayız inşallah.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. merhaba deniz8 zahmet olmasa banada bu uygulamayı gönderir misin?actionsmile |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. elbette ki :) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. merhaba,bu uygulamaya katılmak için daha önce uyumlanmış olmak gerekir mi,yapmamız gereken neler var,bilgilendirebilir misiniz?teşekkür ediyorum ilginize.... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. hayır uyumalama gerektirmez. olsa iyi olur ama şart değil. akşam müsaitseniz 22:00 da çalışmamızı yapacağız.. o zman yapmanız gerekenleri konuşuruz.. uygunsanız.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. merhaba arkadaslar.Bende yeni uye olarak bu konuya katilmak istiyorum. ogrenilecek nekadar cok sey varmis meger. Alıntı:
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. evet elbette buyrun bekleriz sizi de :) |
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Ben de katılabilirim ama bizim ne yapmamız gerekiyor? |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. mesaj atıyorum tek tekk.. yapılması gerekenleri. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. canım 22.30 olabilir mi? |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. evet siz 22:30 da istemiştiniz o yuzden 22:30 da olacak zaten.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. güzel bir uyumlamaydı çok tşk ederim ellerimde ayaklarımda sanki ateş topu vardı bir de seans boyunca sağ ayağım uyuştu ve ağırlaştı, karıncalanma ve iğne batması vs hissettim.. emeğine sağlık denizcim Allah senden ve sevdiklerinden razı olsun GMA uyumlaması için ne zaman müsait olursun |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. dilerseniz bu akşam yapabilirzi onu da. ama ğır gelebilir. o yuzden yarın kaşam da olabilir. GMS çok özel bir enerji onun dökümanını da yollayacağım. bu arada rica ederim.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. tmm canım, tekrar emeğine sağlık yarın görüşürüz inşallah |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. görüşürüz ablacım aynı saattte inşallah.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. merhaba.ben dün geceyi kaçırdım.bu bölümü şimdi gördüm.acaba meleklerle iletişim uyumlaması alabilirmiyim?teşekkürler.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. yanlış yazdım.3.göz uyumlaması istiyorum.mümkünse. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. melek bağlantıları reikisi.. hakkında bilginiz var mı .?? iletişim değil çünkü.. bu akşam GMA var bence onu kaçırmayın :) yarın da tekrar bolluk ve bereket uyumlamamız var.bekleriz inşallah.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. olur 3. göz de çok yoğun bir reiki enerjisi. müsait bir zmaanınızda mesaj atın o zman.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. şu an olabilirmi? |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. şimdi fazla müsait değilim :( akşam müsait olamaz mısınız.?? saat 9 gibi. eğer akşam nete giremem diyorsanız yapmanız gerekenleri şimdi göndereyim akşam dediğim saatte ya da sizin dediğiniz saatte yapalım.. tabi dilerseniz.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. 22.30 daki GMA uyumlamasını sabırsızlıkla bekliyorumsevincli |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. uyumlama için tşk ederim, boğazımda yanma hissi oluştu.. emeklerin için Allah razı olsun canım... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. rica ederim abla.. hayırlı olsun uyumlaman.. msn den yazmıştım ama .. hayırlı kullanmalar diliyorum :) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. k8908uymlama için teşekkürler ,bana ekstra zaman ayırdınız çok naziksiniz.ben enerjiyi bacaklarımda hissettim. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. bende uyumlanmak istiyorum boluk br-erekette çok ihtiyacım var yardımcı olursan duacın olurum ne yapmak gerek ayrıca uyumlandıktan sonra neler değişti hayatınızda yorumlarda yapılısa daha motive edici olur şimdiden teşekkürler |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Merhaba, bolluk bereket uyumlamasına bende katılmak istiyorum bilgi verirmisiniz. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Merhabalar, ben de bolluk bereket uyumlamasına katılmak istiyorum, ne yapmam gerekiyor, bilgi verirseniz çok sevinirim.. Bir de GMA uyumlaması hakkında da bilgi alabilirsem çok sevineceğim..Şimdiden teşekkürler.. |
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. nedir bu ? cok meraklandim :d daha once reiki yapmadim nedir ne degildir bilmesem de bi katilma istegi olustu aniden (: |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:38 PM. |