![]() |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ne yapmam gerek pekiii:) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Peki biz bir hazırlık yapacak önceden bir şeyler öğrenecekmiyiz yoksa sadece gece 22:30da bilgisayarın başındamı olacağız yada bir yeremi uzanacağız ön bilgi verirmisiniz. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. bende katılmak isterim ..nasıl yapılacak bilgi verebilirmisiniz? bolluk ve berekete çok ihtiyacımız şu zamanlarda... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ben de bolluk bereket uyumlaması istiyorum.956k |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. 22:10 da burada olabilir misiniz ön bilgiyi o zaman vereyim.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. sabırsızlıkla bekliyorum ...şimdiden teşekkürler... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. RİCA EDERİM vAKTİM OLSAYDI ŞİMDİ DE ANLATIRDIM.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. rimanendo bereket uyumlaması için bizi bilgilendirecek misin?bekliyoruz... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Alıntı:
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. sevgi abla biraz sabirsız :) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ben de sabırsızlanıyorum ama belli etmiyorumy789 |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ayy ablam da burdaymış da yazmıyormuş :) hem de heyecanlıymışş :) mesaj attım sanırım herkese. mesaj gelmeyen var mı.?? |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. sorusu olan var mı.?? ve ayrıca daha isim soyisim alamadığım insanlar var..dusun2 |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. madem uyumlamayı aldık kullanalım.. ilk kullanım yerinizi ben sizden rica etsem yardımcı olur musunuz.? buradaki bir üyemiz için.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. çok güzeldi teşekkür ederim enerjiyi çok yoğun hissettim.. ben şimdi bolluk ve bereket reikisini nasıl kullanacağımı öğrenmek istiyorum mesela maddi durumuma nasıl bir niyetle ne şekil de gönderebilirm?hayatım da bolluk ve bereket olması için nasıl bir niyetle çalışabilirm sevgiler... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. rica ederim.. hayırlı olsun uyumlamanız.. gerekli mesajı yarın atsam çok geç olmaz sanırım.. mesaj kutunuza atarımgirlhaha |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. teşekkür ederim çok sevinirim sabırsızlıkla bekliyor olacağım:) sevgiler... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. :) saygılaarrr... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. allah razı olsun teşekkürler yarını bekleyeceğiz :)))) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. şimdi de gönderirdim ama yarın sakin kafayla göndermek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.. ben hala yanıyorum bu arada :S neyse.. hayırlı geceler diliyorum.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. uyumlama için teşekkürler.ben enerjileri genellikle bacaklarımda hissediyorum. senden melek bağlantısını da bekliyoruzgirlhaha |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. dizimde yoğun bir ağrı oldu sonra uyuya kaldım, sabah da çok güzel uyandım..emeklerin ve güzel yüreğin için Allah razı olsun |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ALLAH SİZDEN DE RAZI OLSUN :) en yüksek hayrınızı olsun inşallah girlhahagirlhaha |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. bu akşam bir hareket var mı acaba? kimseden ses çıkmıyorsmil56 |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. bu akşam hareket yok :) sadece 2 kişi bolluk ve ]reket alacak bugun inşallah.. o kadar .. onlar da son uyumlamalarım ama isteyene GMA olabilir.. forumda kimse yok o ayrı mesele.. herkes tatilde sanırım :)uy897 |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. evet haftasonu durgun oluyor genelde, bu akşamki uyumlamalar hayırlı olsun arkadaşlar:) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. şu anda burada değiller biri işte biri düğünde :) gelecekler birazdan .. herkesle akraba oldum sanki :) ama çok seviyorum bu forumun üyelerini.. hepsi muhteşem insanlar .. ve senın gibi şirin.. girlhaha |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ne zaman olacak :))))) bende burdayım ve çoook enerjiğim.... |
23:00 da olacak kısmetse. ama siz bolluk almadınız mı zaten :) ikinciyi mi istiyorsunuz sevincli |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. napiciiiz şimdi ben tatilden canlı baglanırım :p:D |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. enerji fazla geldi dedim ya:))))) |
olur tabi neden olmasın.. :) zaten son uyumlamam... bu kadar uzun süreceğini tahmin etmezdim. ama güzel oldu.. umarım yardımcı olabilmişimdir..actionsmile |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. adımı göndereyim mi tekrar??? :))))))) süper oldu:))) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. akşam sahile yürüyüşe çıktım ..kenara geldim gözlerimi kapadım aklımda uyumlama cümleleri bir sıcaklık bi tuhaflık:)))))) |
bu arada siz zengin olmayı kafaya koymuşsunuz .. inşallah olursunuz. ama sadece bunlarla değil biliyorsunuz her şey düşüncelerinizde ve sizde bitiyor..:) |
|
bunları yapabildiğimiz takdirde istemediğimiz kadar şey ayaklarımızın altına serilir. şükretmek bu denli önemli ve gereklidir. çekim yasasında da zaten her şeyin şükre bağlı olduğu yazıyor.. dinimizde de yeri çok büyük.. dilerim hayalimizdekilere bir an önce kavuşuruz.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. gma derken gelen mesaj değil değil mi? |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. amin demeye bayılıyorum :D |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:39 PM. |