![]() |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Alıntı:
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. oh be anlatınca hafifledim ya..iyiki varsınız.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. siz de iyi ki varsınız.y789 |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. imanın şartların da biri de meleklere inanmaktır..biz hep meleklere inanıyoruz tamam iş bitti diyorduk ama öyle değilmiş..onlar her zaman yanımızda bize yardım etmek için bekliyorlar tek yapmamız gereken onlara seslenmek:) |
hani bir söz vardır kul sıkışmayınca hızır yetişmez diye... yetişiyorlar yeter ki nasıl isteneceğini bilelim...kalpten isteyelim karşılıksız....superxy |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. inancım tam...artık sizlerin sayesinde çok daha sağlam basıyorum... |
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. bidahi ki reiki uygulası ne zaman bende katılmak isterim:) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. haftaya yapalım dilerseniz tekrar... gün belirleyin yeter..y789 |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. rimacım sen ne zaman müsaitsen o gün yapalım:) |
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. y789olur tabi pazartesi uygunsanız yapalım .. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. rimacım sen konuyu kapatmayı düşünüyordun böyle emri vaki yapmıyoruz umarım |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. yok yok sorun değil. pazar günü son sınawım var. pazartesi boşum yani..y789 '''rimacığım'' bu hoşuma gitti..girlhaha |
|
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. saat kacta |
ama muhtemelen hangi saat uygun olursanız o saat yapılır...956k |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. o zaman pazar gunu anlasiriz saat kac ta yapacagimizi.:) |
|
muhtemelen bende katılırım smil56 daimi müşteri... |
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. uyumlamami vaaaaaaaaar ? hemde bensiz!:D |
özledim de seni hani girlhaha |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ah davette edildim:D bil mukabele sekerciim ::) saat soyle bana mekan soyle geleyim:p:) |
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. hee daha bi hafta var yani guzel guzel sec begen al hesabi olur iste :) bi dusunelim |
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. durmak yok hemen paylassana o zaman! ::) |
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. taaabiki:D |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. arkadaşlar p.tesi kimler uyumlamaya katılacak... katılacak olanlar listeye ismini eklesin:) 1.japongülü |
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. şimdiye kadar hiç uyumlama almadım,ne yapmam gerektiğini bilmiyorum,bilgilendirirseniz ben de katılmak istiyorum.gerekli bilgilerl nereye yazmalıyım mesela...sağolun şimdiden:) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. 3.de beniiim sevgili konu sahibimiz size ozel mesaj atar bilgilendirme icin:) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
şu sınawlarım bi bitsin hele girlhaha 4 de ben olayım mı :zpzp: ben de bakayım bakalım nasıl bir çalışma yapacağızz.. |
|
|
sevgili serper 3ü zahiriye kaptırmışsıny789 4 ol sen de956k956k |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. O0k8908 1.japongülü 2.eskici 3.zahiri 4.serper |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:41 PM. |