![]() |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Uzun zamandır kimse bana seni özledim dememişti.agl34 iyiki varsın,bizimle sahip olduklarını paylaşıyorsun.girlhaha |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. rica ederimmmmmy789çok seviyorum sizi.... hem de çokkkkkkkkk |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Alıntı:
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. biz de seni seviyoruz ,iyi ki aramızdasın956k |
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. 22:00 da bana gönderilen melek bağlantıları reiki şifa enerjisini kabul ediyorum deyip uzanın. 22:00 da görüşürüz.. isim yazmanıza gerek yok.. herkese diye niyetlenirim buradaki... yapmanız gerkeenleri artık biliyorsunuzz :) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ok rimacım hayırlı seanslar herkese.... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. 1-2 kişide nazar hissettim. imkanınız varsa üzerinize okutun derim. hepinizle tanıştığıma memnun oldum...sapkal89 KONU KAPANMIŞTIR..... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. teşekkürler rima kardeşim allah razı olsun .bizi çok güzel şeylerle tanıştırdın:) |
daha fazlasını yapmalıydım.. daha vaktimiz var.. ileride olur inşallah.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. olur olur biz nasılsa hep beraberiz artık burada.... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Rima'cım sanırım benle çalıştıktan sonra hissettin nazarı... doğru mu düşünüyorum? |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. GMA dosyası almayan var mı.?? atmıştım ama sanırım ulaşmayanlar var.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ben almadım sadanim |
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. bu akşam çalışma varmı ? |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. yok .. olmasını istediğiniz zamanlar başlık açın çalışma yapalım songül abla.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. af buyurun bu reiki uyumlama denen şey nedir.çok yababcı kaldım konuya4897dusun2 |
hani bebekler olur yhaa sıkarsın yanaklarını.. bi tuhafım yine ben.. herkesi şirin görüyorumm.. internetten araştırma yapabilirsin şükür.. bi de sana atacağım videoyu da izlersen yardımcı olacaktır.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. çalışmalara ben de katılabilir miyim? |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren bu videoyu izleyebilirsiniz.. reiki hakkında kısa bi bilgi var.. şu anda aktif bir çalışma yok .. çalışma olmasını istediğiniz zaman sadece tarih ayarlayın .. geri çevirmek istemiyoeum ama .. artık konuyu kapattım ben. yeni konu olarak açabilirsiniz.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. smil56o senin şirinliğin rima sağol.hemen araştırıyorum... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. :))y789y789 |
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. uyumlama ilgimi çekti.ben de katılabilirmiyim çalışmalarınıza...nasıl haberim olacak |
Alıntı:
ilerde olur inşallah.. sizi başka birine yönlendirebilirim. ücretsiz bir uyumlama.. ondan sonra tekrar uyumlama çalışması yapabiliriz...y789 |
reiki genel olarak okuyarak izleyerek öğrenebilirmiyim ilerde yaparsan katılırım inş seve seve |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. yönlendirirsen sevinirim rima... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
şak bi yana biraz araştırman gerek okuyarak olacak iş değil maalesef. kullanabilmek içn uyumlama şart.. sewgiyle kalın..t678 |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. teşekkür ederim Rima birşey varki karşıma çıktı ,hayırlısı olsun bana müsade k.i.d |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:54 AM. |