![]() |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. tabi.. pazartesi olsun uyumlama öncesi bilgilendirme yapılacak. yarın sınawlarım varr.. ve ben doğru düzgün çalışamadım.. ama tabi başaracağıma eminim.. :) pazatesi 21:00 da bilgi mesajı atarım tek tek.. inş. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Sınavınız da başarılar. Zihin açıklığı diliyorum. Hoşçakalın |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Arkadaşlar merhaba.buradaki telkinleri dinleyip iyi gelenlere sorum olacak.telkinler biçok kişiye iyi gelmiş yorumlardan anladığım.peki kişiye özel cd hakkında ne düşünüyosunuz?telkinleri destekleyici birşeymi?yani telkinler iyi gelse de cd yaptıran varmı aranızda?sonuçta biçok soruna göre telkin var buradan indirebildiğimiz.nasıl olsa telkin var yeterli mi diyosunuz yoksa kişiye özel cd de alıyomusunuz? lütfen cvp |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. şükür okudum başka yerlerdeki yazını.. sanırım istediğin cevabı alamadın.özel cd tabi ki isme özel olduğu için daha çok etkili bence. yaptırmadım ama fırsatım olursa yaptırıcam.. şimdilik normal telkinlerle idare ediyorum. diğer arkadaşlar da umarım bilgi verirler.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Rima teşekkür ederim cevap verdiğin için.aslında tam da ihtiyacım olan telkinler sitede var 3 gündür dinliyorum.faydalı olacağını hissediyorum ama cd konusunda kararsızım o yüzden kendine özel yaptıranlar bu konuda aydınlatabilirmi |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. bi sorum daha olacak 3 gündür ego geliştirici ve suçluluk dinliyorum.1 hafta olmadan üçüncü telkini eklememde sakınca olurmu.diğer ikisini yeterli saatte dinliyorum zaten |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Alıntı:
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. merhaba aramıza yeni katılan arkadaşlar.rimi kardeşim beni az çok tanıdı :) ben çekirdek inanç çalışmasıda ve özellikle ilgimi çeken bir kouyla ilgili cd yaptırdım.elime henüz ulaşmadı.dinleyince o konu ile ilgili bilgi veririm hemde seve seve.telkinler etkili ama özel bir konuyla alakalı ve isme özel olduğu için telkinler kesinlikle daha etkili olacağı kanaatindeyim.ama herşeyden önce inanmak ve ilaaki olacak beklentisine girmemek gerkir diye düşünüyorum.herşeyin ilacı zaman inanç ve şükür... (ben bayağı değişmeye başlamışım):))))) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ilginç kimse yorum yapmıyo4897Rima tekrar teşekkürler... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Alıntı:
evet değişimin farkındayım.. hatta bayağı güzel bir değişme ve devamı gelecek .. çok yüksek pozitif enerjiler hissedyorumm sizden geleny789 sevgili şükür biz yorum yaparız ya da buradaki üyeler ama karar senin .. şunu yap ya da yapma diyemeyiz.. belki de o yuzden istediğin cevabı da alamadın kimseden... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 PM. |