![]() |
bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. . . . 7 uyumlamam var.. belli bir saat belirlersek bolluk ve berekete uyumlama yapabilirim.. sevgilerimle.. master değilim bu arada sadece sizlerle paylaşabileceğim şeyler varken bencillik edip kendime saklamak değil hepinizle paylaşmak istedim.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Alıntı:
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Ben de uyumlanmak istiyorumsevincli. Ancak bunun için daha önceden reikiye uyumlanmış olmam şart mı? Hiç bir reiki uyumlanmam yok. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. usui, kundalini, bolluk bereket, 3.göz, gümüş mor alevi, nabız reikisi, melek bağlantıları uyumlamalarım var.. 7 tane derken bunu kastetmiştim.. :) benim için her saat uygun.. haber vermeniz yeterli .. ben tüm uyumlamalarımı (çoğunu) ücretsiz aldım.. o yüzden başkalarının da böyle güzel bir şeyden yararlanmalarını isterim.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Çok teşekkürler ne gerekiyor? Ben şu an istesem yapabilir misiniz? |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. evet olur şu anda birine daha göndericem.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Süper öyleyse ne yapmalıyım? Özel mesaja il ve isim bilgilerimi mi gönder meliyim? Nasıl yapıyorsunuz? |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ben gönderimi yaparken yazmışsınız :( bekledim biraz ama .. sanırım görmediniz mesajımı.. bu akşam 22:30'da burdayız inşallah.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. merhaba deniz8 zahmet olmasa banada bu uygulamayı gönderir misin?actionsmile |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. elbette ki :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:16 AM. |