![]() |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. dilerseniz bu akşam yapabilirzi onu da. ama ğır gelebilir. o yuzden yarın kaşam da olabilir. GMS çok özel bir enerji onun dökümanını da yollayacağım. bu arada rica ederim.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. tmm canım, tekrar emeğine sağlık yarın görüşürüz inşallah |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. görüşürüz ablacım aynı saattte inşallah.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. merhaba.ben dün geceyi kaçırdım.bu bölümü şimdi gördüm.acaba meleklerle iletişim uyumlaması alabilirmiyim?teşekkürler.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. yanlış yazdım.3.göz uyumlaması istiyorum.mümkünse. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. melek bağlantıları reikisi.. hakkında bilginiz var mı .?? iletişim değil çünkü.. bu akşam GMA var bence onu kaçırmayın :) yarın da tekrar bolluk ve bereket uyumlamamız var.bekleriz inşallah.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. olur 3. göz de çok yoğun bir reiki enerjisi. müsait bir zmaanınızda mesaj atın o zman.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. şu an olabilirmi? |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. şimdi fazla müsait değilim :( akşam müsait olamaz mısınız.?? saat 9 gibi. eğer akşam nete giremem diyorsanız yapmanız gerekenleri şimdi göndereyim akşam dediğim saatte ya da sizin dediğiniz saatte yapalım.. tabi dilerseniz.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. 22.30 daki GMA uyumlamasını sabırsızlıkla bekliyorumsevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:33 PM. |